Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Politycy |
w WSA jest Księgarnia.... ...w googlu nic nie znalazłem na temat tej pooblikacji :D ...wstydzą się jej..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Politycy |
dobrze Was podpuscic... :-)))) Gaja: jakas Ty madra.... hmmmmm az milo... proponuje Gaje do PE .... kto jest za?
|
|
i tak być może... pozałowania godny incydent.... przestroga dla innych pijących nauczycieli.... no no no
|
|
Dzięki za nominację ale nie biorę udziału w wyścigu szczurów a z podpuszczeniem masz poniekąd rację!
|
|
Nauczyciel był z Kolna, a nie z Łomży... http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=1076 - różnica niewielka, ale zawsze różnica.... :D
|
|
Na klatce stoi cieć co się boi.... a u mnie dziś rano zapukał sąsiad, co kiedyś gospodarzem bloku był (taki Anioł) ...i przerażony miotłę ściska w dłoni... tylko że nie przerażony,ale na lekkim kacyku i nie miotłę, tylko poziomicę dzierżył w dłoni i plecak z narzędziami. Prosił żebym podwiózł go na fuchę, bo"żona z dziećmi na wsi i z samochodem..." A ja co? Sasiedzka pomoc: podwiozłem.
|
|
Wiecie co? Marze o knajpce w Lomzy, wlasnie w takim szantowym, morskim klimacie, z zespolem przygrywajacym na zywo...z kawalkiem łodki w srodku, z drewnianymi stolami i kawalkiem sieci na scianie, z morskimi latarenkami dookola..i w takim wlasnie klimacie:))... Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht, Gdzie ta koja wymarzona w snach, Gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat, Gdzie ta brama na szeroki świat. (...) W każdej chwili płynę w taki rejs, Tylko gdzie to jest, no gdzie to jest?
|
|
Musisz zdążyć ;-)
|
|
Wkońcu doczekaliśmy się Mistrzostw Europy w piłce nożnej, niestety nasza reprezentacja w nich nie wystąpi. Mistrzostwa zapowiadają sie bardzo ciekawie, jak myślicie jakie zespoły dotrą do wielkiego finału i kto go wygra ? Proszę o wasze opinię.
|
|
W nocy z poniedziałku na wtorek po północy na drodze pomiędzy Jeziorkiem i Cydzynem samochód potracił mojego kolegę. Sprawca wypadku zbiegł z miejsca zdarzenia nie udzielając pomocy. Jeśli ktoś cokolwiek na ten temat słyszał, jeśli macie jeakieś informacje na temat tego zdarzenia prosiłbym o jakiekolwiek informacje na maila ( erciak@poczta.onet.pl ), lub jakąkolwiek wypowiedz na forum. Z góry serdecznie dziękuje.
|
|
musze wyjechac poza Łomże;-((((bede z Wami duchem,ale jak sie uda to zajade chociasz na 15 min .Pozdrwaiam
|
|
Włochy, Francja, Portugalia ==>> moim zdaniem faworyci. Pozdrawiam ;)
|
|
Włochy, Francja, Portugalia ==>> moim zdaniem faworyci. Pozdrawiam ;)
|
|
Nareszcie ME oby było na co popatrzeć. Może coś takiego ? 1 PORTUGALIA GRECJA 2 : 0 2 HISZPANIA ROSJA 1 : 0 3 SZWAJCARIA CHORWACJA 0 : 1 4 FRANCJA ANGLIA 1 : 0 5 DANIA WŁOCHY 0 : 2 6 SZWECJA BUŁGARIA 1 : 0 7 CZECHY ŁOTWA 2 : 0 8 NIEMCY HOLANDIA 0 : 1 9 GRECJA HISZPANIA 1 : 1 10 ROSJA PORTUGALIA 0 : 1 11 ANGLIA SZWAJCARIA 2 : 1 12 CHORWACJA FRANCJA 1 : 2 13 BUŁGARIA DANIA 0 : 0 14 WŁOCHY SZWECJA 1 : 0 15 ŁOTWA NIEMCY 1 : 2 16 HOLANDIA CZECHY 1 : 1 17 HISZPANIA PORTUGALIA 1 : 1 18 ROSJA GRECJA 0 : 1 19 SZWAJCARIA FRANCJA 0 : 2 20 CHORWACJA ANGLIA 0 : 2 21 WŁOCHY BUŁGARIA 2 : 1 22 DANIA SZWECJA 1 : 1 23 HOLANDIA ŁOTWA 2 : 0 24 NIEMCY CZECHY 0 : 1 25 PORTUGALIA ANGLIA 1 : 2 26 FRANCJA HISZPANIA 2 : 0 27 WŁOCHY HOLANDIA 1 : 0 28 CZECHY DANIA 2 : 1 29 ANGLIA WŁOCHY 1 : 0 30 FRANCJA CZECHY 2 : 1 31 ANGLIA FRANCJA 1 : 2 POZDRAWIAM !!! ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Hiszpania Campeone Włochy, Francja, Niemcy powalczą
|
|
1Włochy 2Francja 3Portugalia 4Hiszpania 5Czechy Oto najlepsza piątka kandydatów
|
|
Holandia - Francja. Taki będzie, według mnie, finał tych rozgrywek. Zwycięstwo to kwestia szczęścia, ale 60 % : 40 % dla Holandii. Nie mogę się doczekać rozgrywek ;) Pozdro :]
|
|
Autor: MrS (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 04-06-04 22:20 Grzesiek_Mazurek ma rację! Powiem więcej - naukowcy udowodnili, że menstruacja niedźwiedzic szwajcarskich ma wpływ na rozwój łyżwiarstwa figurowego w Bangladeszu! heheheh :> ***************** Ojjj Grzesiek_Mazurek: czy odkryłeś jeszcze jakies równie niepokojące zjawisko? Ja zauważyłem że im bliżej wyborów parlamentarnych, tym słońce później zachodzi..
|
|
Ja jestem nowy, ale postaram się nie dawać imbecylskich komentarzy. Yo
|
|
Co masz na mysli piszac "czepia się do osób, które są niczego nie winne .........."???? Ja bardzo czesto bylem legitymowany przez policje a niczego nie zrobilem. takie sa procedury niestety.na szczescie teraz żadko bywam w lomży i mam ten problem z głowy. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |