Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe co słychać u pani Gałązki i pana Nowakowskiego ? |
audiolka z wiekszymi mozliwosciami :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe co słychać u pani Gałązki i pana Nowakowskiego ? |
nasze łomżynskie pogotowie to bagno szczególnie gdy się pojedzie z dzieckiem to wielko łaskę robio i od razu pytajo czemu nie do rodzinnego.A tak naprawde to żadnej łaski taka pani nie robi bo dzisiaj pracujesz jutro nie.Ładne przykłady są z łomżynskiego szpitala nawet w kajdankach wyprowadzli panią po spożyciu.(oczywiśćie panią doktor)kary godne kosz w łapy i śmieci zbierać po przydrożnych rowach.
|
|
hahaha, smiesznie to zabrzmialo
|
|
pewnie ma jednostronny ocynk..... ale nie jestem pewien
|
|
Gryfy to takie zwierzątka w hirołsach były :D
|
|
W kilku miejscach, na wagę.
|
|
http://pawel2344.posadzdrzewo.pl/ zapraszam do sadzenia swoich drzewek ! :))
|
|
a jakieś spotkanie na Starym Rynku, będące wyrazem dezaprobaty, będzie? może w przededniu obrad Rady Miasta? chętnie bym Was poparł.. czytałem na BIPie Ratusza, że w środę o 10 obrady, a na nich uchwała RM o oddaniu 90 letniej tradycji łomżyńskiej Wojewodzie Podlaskiemu, czyli oficjalnie Białystok (ha, niby OKE:)) dostanie od pana choinskiego coś.. :( i to w sercu miasta może Łomża pokaże, gdzie ma decyzje pana tzw. prezydenta żadnego z łomżyniaków, no bo głosów w wyborach dostał tyle, że chyba tylko rodzina z prawem wyborczym go poparła, a i to nie jest pewne..
|
|
a podreczniki to teraz gdzies dało by sie sprzedac w Łomży czy tylko przed rokiem szkolnym?
|
|
na H** maja to legalizowac ? jak chce to pale i mi ta legalizacja nie potrzebna tyle w temacie
|
|
Rzadko jestem w Łomży, ale jedno mnie zastanowiło. Wychodząc w sobotę po godzinie 20:00 z domu, przechodząc przez Stary Rynek zauważyłem... Właściwie nikogo nie zauważyłem. Bar tam będący zamknięty od 15... Na rynku zero żywej duszy i tak przez większość miasta... Wracając o 23:00 ciężko było się natknąć nawet na samochód. Możecie mi powiedzieć, gdzie ludzie chodzą i czy w ogóle wychodzą z domu? Jak tutaj ma się cokolwiek utrzymać, pizzerie bary, skoro nikt z tego nie korzysta, tzn. może by korzystali ludzie, gdyby to było otwarte, eh. Nie wiem, dziwna ta Łomża. W innych miastach przechodząc po 23:00 po rynku, można się natknąć na tłum ludzi, a tu jest martwe dosłownie miasto. rudy błazen z druhem
|
|
ćpuny. lub narkomani. jak kto woli
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |