Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PETYCJA - proszę podpisz !!!! |
heh powinno sie przeniesc centrum na statoil... najwiekszy ruch w łomzy odbywa sie na stacjach benzynowych... to juz nawet nie jest zaskoczenie ... to tragiedia!!!! DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PETYCJA - proszę podpisz !!!! |
Miałem do czynienia z kilkoma stolarzami i przyznam , że żaden nie był terminowy. Smugarzewski również .
|
|
nie tankuj byle czego byle gdzie
|
|
jak nie zjeżdżony -to napewno dobry trwały silnik,fajnie pracuje i nieżle jeżdzi.
|
|
O nowogrodzkiej wolę nie pisać, za Zambrowem w miejscowości Grochy jest dobry elektryk, mi zawsze pomaga jak jest problem.
|
|
ja nie polecam Wronskiego duzo kasy pojdzie i zero efektow......bardzo młodym dziewczynom przepisuje tabletki hormonalne......
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam, mam maly problem z dc++ ( mam IST). Po odpaleniu nie laczy mnie od razu z hubem, za kazdym razem musze wpisywac adres. Probowalem cos motac ale nie mam cierpliwosci i sie nie znam:/. Nie wiem czy to sie liczy ale to sie dzieje od kiedy router kupilem i firewlla pasywnego ustawilem (cokolwiek to znaczy :P). Powoli mnie to zaczyna wkur****, wiec pomoc mile widziana :P. Z gory thx
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |