sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra mina do złej gry...

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra mina do złej gry...

a tu Cie zgasze :P na różnych ligach światowych można zgarnąć niezłe sumki... pierwsze miejsce na lidze esl i już 60 tyś $ :D

co do mapek to brałem się za to i powiem, że nie jest to takie łatwe jak na pierwszy raz...

SERWER DO BANI, dlatego na nim NIE GRAM. Nie zaśmiecajcie forum takim głupotami.

Ja swoje busy naprawim u tego gostka 508303085, z tego co wiem to sporo łomżyńskich firm u niego naprawia, a jak potrzeba elektryka to ten z Groch.

tej działki nie kupowałem teraz mieszkają tu 24 lata moi rodzice i po prostu do tej pory to było użyczenie ale teraz stwierdziłem iż można z tego coś wynegocjować. rejon przysłał mi pismo iż bedą robić wymianę słupową tejże stacji transformatorowej

a i jeszcze jedno. Pogrywałem sobie kiedyś w CSs, jednak według mnie nie ma to jak dobry CS 1.6 ;) dlatego na Twoim miejscu zainwestowałbym w steama cs1.6 i CScz. Pozdrawiam ;)

Znajdź umowę zawartą przez rodziców i uważnie ją przeczytaj. Jeżeli zachodzi potrzeba skonsultuj z prawnikiem.

Tam chodzą same wytatuańce

rudy błazen z druhem

szkolne przed sezonem szkolnym.

to co się tu dzieje jest przerażające... normalnie po tym jak miałoby to wejść w życie młodzież jeszcze bardziej by sie buntowała ... przynajmniej JA :P FIN żesz Ty kurde mądry ojej ... jest jak jest, ale wakacji kurr nikt nie będzie nam tu zabierac:P

Wiecie gdzie mugłbym rozwiercic obicazenie do sztangi bo jest otwor 28 mm a mi trzeba rozwiercic na 30 mm

Sam mu go wybuduje na środku starego rynku (taki spluwaczek) ,zamiast tych szklanych wydziwów.albo sedes do sra...,a w środku w zagłębieniu się da jego zdjęcie :-)

a bilety na mlyn z tego co czytałem beda po 10 zł pewnie jak zawsze bedą sprzedawane na muszli !
wogole czytajcie forum Łomżynskich kibiców tam mozna wszystkiego sie dowiedziec

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org