Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra mina do złej gry... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra mina do złej gry... |
a tu Cie zgasze :P na różnych ligach światowych można zgarnąć niezłe sumki... pierwsze miejsce na lidze esl i już 60 tyś $ :D co do mapek to brałem się za to i powiem, że nie jest to takie łatwe jak na pierwszy raz...
|
|
SERWER DO BANI, dlatego na nim NIE GRAM. Nie zaśmiecajcie forum takim głupotami.
|
|
Ja swoje busy naprawim u tego gostka 508303085, z tego co wiem to sporo łomżyńskich firm u niego naprawia, a jak potrzeba elektryka to ten z Groch.
|
|
tej działki nie kupowałem teraz mieszkają tu 24 lata moi rodzice i po prostu do tej pory to było użyczenie ale teraz stwierdziłem iż można z tego coś wynegocjować. rejon przysłał mi pismo iż bedą robić wymianę słupową tejże stacji transformatorowej
|
|
a i jeszcze jedno. Pogrywałem sobie kiedyś w CSs, jednak według mnie nie ma to jak dobry CS 1.6 ;) dlatego na Twoim miejscu zainwestowałbym w steama cs1.6 i CScz. Pozdrawiam ;)
|
|
Znajdź umowę zawartą przez rodziców i uważnie ją przeczytaj. Jeżeli zachodzi potrzeba skonsultuj z prawnikiem.
|
|
Tam chodzą same wytatuańce rudy błazen z druhem
|
|
szkolne przed sezonem szkolnym.
|
|
to co się tu dzieje jest przerażające... normalnie po tym jak miałoby to wejść w życie młodzież jeszcze bardziej by sie buntowała ... przynajmniej JA :P FIN żesz Ty kurde mądry ojej ... jest jak jest, ale wakacji kurr nikt nie będzie nam tu zabierac:P
|
|
Wiecie gdzie mugłbym rozwiercic obicazenie do sztangi bo jest otwor 28 mm a mi trzeba rozwiercic na 30 mm
|
|
Sam mu go wybuduje na środku starego rynku (taki spluwaczek) ,zamiast tych szklanych wydziwów.albo sedes do sra...,a w środku w zagłębieniu się da jego zdjęcie :-)
|
|
a bilety na mlyn z tego co czytałem beda po 10 zł pewnie jak zawsze bedą sprzedawane na muszli ! wogole czytajcie forum Łomżynskich kibiców tam mozna wszystkiego sie dowiedziec Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |