Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski zlikwiduje powiat |
Jeźdze Volvo takim zółto czerwonym :) fajnie ? a ch*j Ci do tego jaki mam samochód/motor ? Mam jaki wedłog mnie był najlepszy w przedziale kwotowym jaki na ten dzien gdy go kupowalem moglem wyłozyc i tyle ? samochód jest dobrej a nawet bardzo dobrej klasy jak na Łomżynskie warunki ! i bardzo dobrze mi się nim jezdzi za niedługo planuje zakup motoru.... PS.Nie pekla Ci już zyłka małolat? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski zlikwiduje powiat |
Jakie macie opinie o prezydencie Łomży? Co robi dobrego, a co złego?
|
|
prezydent w lomzy jest ktos taki?????? nigdy o nim nie slyszalem ;) co dobrego:NIC co zlego:NIC+wyjatki DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO pANIE pREZYDENCIE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja uważam że marihuana powinna być tak samo dostępna jak alkohol i tytoń. papierosy to też w sumie jest narkotyk rodzaju miękkiego jak marihuana. powinna być legalna
|
|
ja mam do sprzedania suzuki 50cc z 2001 roku niedrogo stan ideał
|
|
Napiłeś się , czy co? Ogłoszenia masz w zakładce wyżej.
|
|
tyku:) nie patrz na to:) ja jeszcze gorzej zrobilem...gdy przeczytalem temat widzialem expert:) w google wpisalem markt:D
|
|
I co myslisz ze jak sobie ja kupisz to bedziesz fajny ? Na ta pasuje ona do Ciebie buraku na BGR ja odrazu jebnij ;d
|
|
Treść jest ukryta
|
|
własbie pryzmat dobrze mówi :P
|