Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No to wszystko skończyło się dobrze! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No to wszystko skończyło się dobrze! |
Treść jest ukryta
|
|
z jednym to sie zgodze:drzewna jest w takim stanie ze nie oplaca juz sie remontowac...taki remont nie jest nakilka miesiecy a co z tego ze odnowia cos w drzewnej jak po roku to sie znowu zacznie sypac. studnia bez dna...
|
|
czego nierozumiesz,przecież to jasno opisane, po sześćdziesiątce to rzecz normalna.
|
|
Witaj Niunia, kto wie :) może się tam spotkałyśmy. Mój nick to liv 26 lub 27 jak na mnie trafisz to zapraszam do gry szpenio - człenio!!!!
|
|
602576480 Pan Wiesław zapytaj pod tym numerem. Polecam super wykonanie co do rat to niewiem trzeba pogadać. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
glupie pytanie madra odpowiedz
|
|
Ja będę programował leżąc z notebookiem w łóżku :-)
|
|
Nic dobrego ... nikt nie potrafi kierować miastem które by mogło się rozwinać ale oczywiście drobny miejski handelek górą i kilka panów nazywającymi się Biznesmenami co wożą się merolami a grosze wrzucają dla potrzebujących . Pff wstyd , wstyd ... a powiem na koniec NIE CHCE ŻADNEGO CENTRUM-HAMOWEGO NA BAWEŁNIE . i Białystok nam nie pozwala się rozwijać ? hah każdy wie gdzie mieszka i sam sobie odpowie na pytanie kto nie pozwala rozwijać sie miastu ... eh
|
|
'' nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :) '' Podobne mam zdanie :) kij w łapę i w kask temu co będzie pod ręko ,dajcie spokój rozumiem Jawe lub MZ to jest sprzęt :) a nie pierdółki które tylko hałasu robią a jadą 20 km/h ... sorry suną się .
|
|
Kanasta swietna gierka, kiedys bardzo czesto grywalem w kanaste i brydza ale teraz, z braku czasu wchodzi w gre tylko jakas partia na kurniku w 3-5-8
|
|
Ja tam u niego robilem kurs na lawety kat E i za pierwszym razem zdalem. nawet na miasto nie musialem jechac tylko plac zdawalem. mysle ze godny polecenia osrodek. teraz mysle robic C+E i pewnie tez do kaminiaka uderze.
|
|
W Miłosierdziu Bożym kiedyś coś takiego było . Ale musiałabyś się dopytać na miejscu bo dokładnie niewiem. I u Kapucynków też podobno coś jest.
|
|
A ja mam inne pytanie: -jak rozwiązać problem? Jest już koniec czasu pracy lekarza, a pod gabinetem kolejka w ostatniej chwili, bo wszyscy wiedzą, że przychodnia pracuje do X godziny i później się nie da, będzie trzeba wtedy iść 'na pogotowie'? Co ma zrobić lekarz, któremu za nadgodziny nie płacą? Przyjmie jednego pacjenta, to następni będą mieli pretensje, że skoro jego, to czemu nie ich? Tak się składa, że w przechodni nie udziela się pomocy ratującej życie, więc lekarz może odmówić. W tym konkretnym przypadku(o ile było tak, jak autor tematu opisuje) lekarz powinien zrobić ten wyjątek, zbadać, zmierzyć temperaturę i np. wezwać pogotowie, jeśli stan był faktycznie ciężki. Ale co zrobić, jeśli w międzyczasie przyjdzie ktoś również z naglącym problemem. Już po godzinach pracy, kiedy akurat nikogo nie powinno już być? Zatrzyma w drzwiach wychodzącego lekarza, ten mu odmówi, bo już po godzinach pracy? A potem taki ktoś będzie na lekarzy pluł na forum :( To może równie dobrze iść do lekarza do domu z naglącym problemem, jeśli nie jest już w pracy??? Dlaczego nie, skoro "przysięga Hipokratesa", itp, itd ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |