Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydentem Kołakowski... |
tak tylko ze ja juz nie mma tej kamery.... istnieje moze jakis program zeby zakonczyc te nagrywanie bez kamery alno zeby odczytac bez ukonczonej sesji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydentem Kołakowski... |
zmartwie cie droga ewciu gdy kupisz w dobrym miejscu po dobrej cenie to mozesz zarobic jeszcze 6 % w skali rocznej oczywiscie sa tez spadki ale wydaje mi sie ze w tym czasie warto zakupic jakas nieruchomosc
|
|
szkoda tylko, ze tak mało miejsca jest w Zibim, ciężko gdzies usiasc podczas meczu
|
|
Wieść niesie, że PIP był tam w zeszłym roku i wybierał się także teraz. Może jest już po kontroli.
|
|
I POCO MAM TAM JECHAĆ NARAZIE MI SIE NIECHCE ALE PEWNIE WIECZOREM SIE WYBIORE Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pojebało wszystkich :| [ no coments ] Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
"czensto" tam jeteś:)) współczuję Twoim koleżankom...
|
|
Moim zdaniem ona jest tania, ale jaka cena taka jakość. Za 30zł ma się 2 duże pizze; cały czas jest ta promocja 2 gratis. Ciasto jest słabo wypieczone, prawie czuć mąkę, no i dodatków niewiele.
|
|
sprawdz w google
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |