niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NAJŚWIEŻSZE.....

VIP_ 1, sam sprawdz jaki mam dysk, HP Pavilion DV 9420 :))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NAJŚWIEŻSZE.....

No niestety, ale jeden model nie wymaga dodatkowych sterownikow, a inny tak. Polecam niektorym pomeczyc sie z paroma roznymi lapkami i instalacja XP zamiast Visty, moze niektorzy zmienia zdanie co do "banalnosci" tego zadania.

Treść jest ukryta

powiedzmy, ze mylisz sie grubo co do mojej opinii na ten temat, ale pozostawie to juz bez komentarza; cos tam wiesz, ale na pewni nie na tyle, zeby pisac to co piszesz. jesli mnie znasz, to wiesz jakie mam podejscie do tematu; jesli nie, to nie wnikaj.
pozdrawiam

tojajatoja

Dokladnie, kazdy ma inny gust, tu nie ma co dyskutowac. Nadal jednak zadziwia mnie przekonanie niektorych osob, ze za 10zl mozna zrobic super pizze 50cm srednicy, z dodatkami nie mieszczacymi sie w opakowaniu, z najlepszych i swiezych produktow i dowozem gratis... Bo mam wrazenie, ze tego sie spodziewaja po kazdej nowo otwieranej sieciowce...

a gdzie Pani Alicja przyjmuje?

ja napisałam w zaokrągleniu 5 minut sorki...
a tak w ogóle pod koniec to już zaczeliście posługiwać się dość zaawansowanym słownictwem że niewiele zrozumiałam ;)
ale ok spróbuję się przyzwyczaić jeśli jednak mi się nie uda to wrócimy do tematu :)
dziękuję wszystkim za cenne wskazówki i rady :D
i jeszcze raz podkreślam że jestem dziewczyną i byłoby mi bardzo miło gdybyście o tym pamiętali ;)

Mam pytanie, czy do tej pory w "Zibim" można było obejrzeć transmisję z meczów Polskiej Ligi ? Jutro zapowiada się ciekawy mecz Korona-Wisła, a niestety nie mam możliwości obejrzenia go nigdzie indziej.

tak trafiales zawsze jak bylem to byly puszczane meczyki tak wiec polecam bar mila atmosferka i kulturka

Centrum to wytwór wyobraźni , najśmieszniejsze jest to , ze prezydent i reszta chcą nam wmówić, ze to jest możliwe :))))))
Tak, tak mozliwe, ale tylko na potrzeby grabieży gruntów pod spekulację. To taka medialna przykrywka do kręcenia działkami, a może i wyłudzenia jakiegoś szmalu z unii.
Przeciez wiadomo czym panowie biznesmeni pachną :))))))
Łomża jest mała
ha h ah aha
Polska jest mała, świat staje się wioską, więc wszyscy wszystko wiedzą, a panowie chcą prześcignąć Andersena w pisaniu bajek :)))))
kto w to uwierzy ????????

to prawda co tydzień zwalnie się kilka osób żeby szum był mniejszy do maja jak zostanie 70(z około250 jak się przyjmowałem ) osób bezpośrednio produkcyjnych to bedzie dobrze narazie dyrekcja szuka haka jak by tu kogo zwolnic, a na terenie naszego zakładu ma powstać nie parging tylko osiedle mieszkalne :)

A kim jestes driver466?? znamy sie?

A gdzie ten "Zibi"? Jak sie POLSAT z TVP nie dogada to przyjdzie wszystkie mecze z EURO w klubach i pubach oglądać. Może to i lepiej. Jeszcze dziś pamiętam jak w kilkuset chłopa darliśmy się na meczu POLSKA-NIEMCY w VIP-ie. Doping był na maxa. I wszyscy na "biało-czerwono" !

Chciała bym wiedzieć co sądzicie na temat cen nieruchomości, czy zatrzymają się na obecnym poziomie czy też zaczną nieznacznie spadać ( bo w to że jeszcze urosną wątpię).

Witam... jeśli ktoś wie i sie na tym zna to niech wytłumaczy mi co oznacza poniższy opis badania radiologicznego kręgosłupa części piersiowej:
Nierówne zarysy dolnych płytek granicznych trzonów kręgów Th6 Th7

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org