Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sondażowe wyniki wyborów |
w wakacje mlodziez ma za duzo wolnego czasu, nie ma jak go spozytkowac... z czasem trwania nudy przychodzi inicjacja sexualna, narkotykowa, alkocholowa i *** wie co jeszcze... to wlasnie w wakacje mlodziez pozbawiona jest czujnosci oka pedagogicznego i psychooologa szkolnego. JEDNYM SLOWEM WAKACJE POWINNY BYLI BYC WOGLE ZNIESIONE !!! ZAMIAST TEGO OBOZY PRACY DLA UCZNIOW NIECH BUDUJA AUTOSTRADY I STADIONY !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sondażowe wyniki wyborów |
wiec grubo sie mylisz, bo nie pracuje w tej firmie i nie czuje zadnego obowiazku lojalnosci. wypowiadam sie obiektywnie. chyba masz cos osobistego do wlasciciela tej firmy, bo nie pierwszy raz jedziesz na te osobe badz firme. pamietam twoje posty przy okazji wyborow etc. to czy ktos kredyty splaca czy nie, to nie twoja sprawa. za malo masz swoich problemow? brac i splacac kredyt w tej chwili?! chyba ktos glupi wklada teraz swoje (duze) pieniadze, kiedy produkty bankowe sa tak tanie... no ale odeszlismy od meritum; skoro nie maja dobeych tkanin, to dlaczego ciagle zaopatruja sie w F. duze fabryki? ktorym zalezy na jakosci swoich mebli... nie sadzisz, ze twoje, podbudowane jakims prywatnym incydentem, osamotnione zdanie nie jest zbyt wiarygodnym wyznacznikiem jakosci produktu? powiedz mi, ze sie myle - nie chce mi sie szukac i cytowac twoich wypowiedzi z forum, mam duzo przyjemniejsze sposoby spedzania czasu... pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
da grasso ! to gniot nie pizza ! A piec to dla dzieci do zabawy chyba !
|
|
Fin ty mlonie łatwo tak ci mówic skoro do szkoły nie chodzisz !!
|
|
Pawel666: proponowałbym, abyś uderzył się (żeby nie powiedzieć j**nął) w łeb, gumowym młotkiem. "W żadnym zawodzie nie masz tyle wolnego jak nauczyciel" Czy wiesz, że praca nauczyciela polega także na: - sprawdzaniu klasówek (nie jest to jeden wieczór, żaden nauczyciel nie uczy tylko jednej klasy) - ciągłym dokształcaniu się (taki jest wymóg ustawowy, dotyczący sprawdzania matur itd. itp.) - prowadzeniu spotkań przygotowujących młodzież do matury (bezpłatnych, poza godzinami pracy) - wyjazdach, wycieczkach szkolnych oraz ich organizacja (nie jest to dla nauczyciela wycieczka, lecz zwielokrotniony wysiłek wynikający z ogromnej odpowiedzialności, sami wiecie co potrafi dzisiejsza młodzież) - nauczyciel nie ma całkowicie wolnych wakacji! Również w wakacje odbywają się rady pedagogiczne, przymusowe szkolenia. - pilnowanie młodzieży na dyskotekach szkolnych (co dla nauczyciela również nie jest zabawą) - organizacja wszelkich uroczystości szkolnych i wiele, wiele innych. Po zliczeniu wszystkich godzin, które nauczyciel przepracowuje realnie, okazuje się, że nauczyciel nie jest zawodem, który ma najwięcej wolnego, ale JEDYNYM ZAWODEM, KTÓRY POŁOWĘ SWOJEGO CZASU PRACY, PRACUJE CAŁKOWICIE ZA DARMO !!! Następnym razem, zastanów się dobrze co piszesz. Wysiłek nauczycieli włożony w studia, studia podyplomowe, wszelkie szkolenia, taką ilość godzin pracy i przede wszystkim ogromną odpowiedzialność jest całkowicie niewspółmierny do zarobków, które w porównaniu z innymi krajami Unii Europejskiej są SKRAJNIE NISKIE. Dodam tylko, że nauczycielem nie jestem.
|
|
Naprawdę nie rozumiem po co te słowne utarczki. Spójrzcie jaką piękną pogodę mamy za oknem :-) Pozdrawiam.
|
|
HP Pavilion dv6000
|
|
Widzę, że niektórzy nie zwracaja uwagi na jakość tylko cenę. Wolę zapłacić drożej, zjeść ze smakiem i nie mieć potem żadnych problemów żołądkowych. DiDi
|
|
Sprawy nie da sie tak łatwo wygrać, trzeba wpłacić procent od sumy jakiej chcemy od sklepu. W razie niepowodzenia - trzeba pokryć w całości koszta sądowe oraz koszty ewentualnego rzeczoznawcy. Sprawę dobrze należałoby przemyśleć :-) PS. Rzeczoznawca przeważnie trzyma stronę sklepu - także z góry skazani jesteśmy na niepowodzenie.
|
|
Od 8 miesięcy używam Visty, przyzwyczaiłem się, nie należy zrażać się. Inna sprawa to wyłudzanie pieniędzy od ludzi przez pseudo fachowców z naszych sklepików. Wgranie XP jest dziecinnie proste, jeśli masz laptopa zrobi to za darmo każdy bardzo przeciętnie znający się na komputerach gość. Więcej, jak nie masz nawet znajomego, który zrobiłby to gratis, to w Łomży jest uczelnia wyższa, która ma kierunek informatyka, podjedz, na pewno trafisz na miłych chłopaków, którzy zrobią to za "dziękuję bardzo". Czesto brzydzę się ćwokami, którzy jeszcze kilka lat temu nie wiedzieli jak włączyć komputer, a teraz bezczelnie próbują wyciągnąć kasę od ludzi.
|
|
Najlepiej udajcie sie do Białegostoku na konsultacje z profesorem Markiem Kaczmarskim, przyjmuje prywatnie na ul. Słonecznikowej 25/9 zaraz przy centrum handlowym Carrefour Jest kierownikiem III Kliniki Chorób Dzieci Akademii Medycznej w Białymstoku. W razie konieczności skieruje was na dokładne badania na oddział.
|
|
Nie rozmywajcie chlopakom tematu ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
No i co ja mam teraz zrobić... jak mi się lapek 5 minut włącza i w ogóle porażka ta Vista :(
|
|
Mi na Viście też się włączał 5 minut,zaniosłem do Nord-Comu,wgrali Xp i teraz jestem zadowolony.Za usługę chyba 50 zł zapłaciłem.
|
|
Doktor Maksimowicz - świetny lekarz. Polecam! Nic dodać, nic ująć. Jak byłam w ciąży z drugim dzieckiem, powiedział czego nie wolno mi jeść. Dziecko nie ma ani alergii, ani refluksu, nie choruje w przeciwieństwie do starszego...cud?
|
|
ANTY BLM debilu pamietaj o tym ze mieszkaja tam tez ludzie ktorzy maja full hajsu i wola mieszkac w Janowie czy Konarzycach niz Łomzy.Co do tych fur to sa to normalne samochody z lat 90 ktore mozna kupic za nieduza kwote.Niewiem co jest wiesniackiego w kupieniu sobie audi 80 czy vectry A zeby do pracy jezdzic albo do szkoly.Niemam zadnego z nich ale lepszy rydz niz nic.Frajerze !
|
|
|
dwa tygodnie max
|
|
" Czy Amerykanska satelita spadnie na polske? Co o tym sądzicie" Hahahahahahahaaa Text tygodnia. Młoda - otrzymujesz główną nagrodę w tym tygodniu :) Myślałem, że spadnę z krzesła :D Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |