Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Frekwencja... |
dajcie jakis tel do tego wronskiego z bialegostoku , jak tos ma .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Frekwencja... |
Również polecam dr Kamińską z Białegostoku. Przyjmuje na Kazańskiej w środy ( chyba to Acer), ale trzeba zadzwonić i zorientować się w którą środę będzie. No i wizyta 50zł. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
dzieki za info spodziewalem sie inteligentniejszych wypowiedzi
|
|
U gruszfelda Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Kolejny pomysł naszych urzędników... więcej informacji na ten temat: http://www.tvn24.pl/-2,1539492,wiadomosc.html Według tego pomysłu koniec wakacji byłby 15 sierpnia, a więcej wolnych w kwietniu i JESIENIĄ. Naprawde czy urzędnicy myślą że młodzież woli wolne jesienią niż w piękne upalne lato. ŚMIESZNE. Ja jestem przeciw. A jednym z powodów jest że nauczyciele są zmęczeni szczególnie w trakcie matur. I to już mnie dobiło. W żadnym zawodzie nie masz tyle wolnego jak nauczyciel... A wy jakie macie zdanie??? Whatever.........
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No ***** teraz to dojebali równo !! ;)
|
|
Ten gaz to ściema :-) Amerykańce już rozstawili swoje niszczyciele na oceanie i tylko czekają na dogodny moment, żeby przetestować swoje rakiety :) W końcu to chyba pierwsza taka okazja, kiedy mogą pozwolić sobie na zestrzelenie obiektu, takiego jak satelita.
|
|
Piwa tam jeszcze nie mają ;-) ale pizza nie najgorsza :-)
|
|
uzupełniam: (we wszystkich znanych mi przypadkach) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
HP Pavilion dv6000 sa wszystkie sterowniki do xp wiec nie ma najmniejszego problemy z przejsciem na xp, tylko teraz kwestia czy orginał czy nielegal? DiDi
|
|
Na plażę chyba Pakero, zdecydowanie :-)
|
|
kup albo "kup" Xp-ka i zainstaluj, poradzisz sobie sam. ten kto Ci powiedzial ze usuniecie visty jest drogie (pewnie mial na mysli ze trudno to zrobic) jest laikiem z tego co widze.
|
|
to tym bardziej ze jestes dziewczyna , jakis kolega ci pomoze ;) za jakas dobra vodke se poradzi :) pozdro Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
tak to jest... widzą ze dziewczyna sie nie zna, to wciskają kit. podaj co to za sklep :)
|
|
Nie będę im reklamy robić :P mogę Ci podać prywatnie ;)
|
|
Przejście z Visty na XP jest proste :) tylko kup oryginalnego XP i nawet ja ci mogę pomóc :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No wałśnie to są te treningi BJJ ??
|
|
mutualizm - najpierw naucz się pisać polskie znaki na swojej klawiaturze, a potem proponuj przeinstalowywanie z Visty na XP. Vista jest O.K., tylko trzeba się trochę pouczyć. zenek
|
|
przez neta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |