Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
własnie wraz ze znajomymi oddalismy głos na prawdziwego Polaka |
te samochody laczy tylko wielkosc... zalezy od czlowieka...jezeli bedziesz sam jezdzil lub z jedna dwiema osobami...i chcesz sie troche polansowac... to bmw... ale za taka kase co na nia wydasz...masz juz super samochod... no voyager... grand voyager, caravan...grand caravan Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: własnie wraz ze znajomymi oddalismy głos na prawdziwego Polaka |
Jakby znaleźli jeszcze takich kilku 'Kosiorków' to bysmy wyszli z tych długów...
|
|
chilli pizza jest lepsza:-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ten silnik jak na swoją pojemność i te 5 garów to troche się ślimaczy a LPG dodatkowo zrobi swoje
|
|
Czy w Łomży lub okolicach funkcjonuje taka usługa??? A może ktoś ma pandore i może przerobić konsole???
|
|
Kupiłam sobie szczura haskiego ;) Na niemcewicza po 10 zł i klatke po 70 zł Co prawda nieoswojony ale co tam... A co do jorka do zapraszam na google poszukac jakiejś dobrej hodowli... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mebel nie jest stary i w dobrej kondycji, a problem polega na tym, że nie bardzo pasuje do wystroju (po zmianie kolorów we wnętrzu) dlatego myślę o tej "przeróbce". Wydaje mi się, że wystarczyłoby nawet uszycie zdejmowanych pokrowców, jeśli tylko ktoś zechciałby i potrafił to zrobić. Znalazłam dwóch tapicerów o nazwisku Wilk (Dariusz i Wiesław), którego polecacie?
|
|
Zgiń, przepadnij, ty uczniu szatana!
|
|
Hołowczyc ma u mnie wielki plus. A co do Posła, to chyba trochę przesadzacie. Przez dwa lat, gdy jego paczka była przy władzy, nie odezwał się słowem. Dziś, gdy g.. może, podpina się pod tę sprawę, żeby wygrać następne wybory. Wiadomo, podstawowa zasada łomzyniaka: "wróg śledzi - moim przyjacielem". Też śledzi nie lubię, ale w ten sposób Pan Poseł mojego uznania nie zdobędzie. Piejecie z zachwytu, że Poseł zabrał głos w sprawie Via baltica. Chwała mu za to, ale dziś, kiedy sprawa jej przebiegu przez Łomże jest już prawie przesądzona, znajdzie się jeszcze wielu chętnych do podpisania się pod czyimś sukcesem. A czyj to sukces?. Według mnie wielu osób. Warto by było się jednak dowiedzieć, kto doprowadził do tego, że Bruksela zwróciła uwagę na całą sprawę i białostockie machlojki. Taki musiał być początek, jak sądzę. Może ktoś zna szczegóły?
|
|
Chodzi o Dariusza, Wiesław również jest tapicerem, ale nie wiem czy jeszcze coś robi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam, mam pytanie, mianowicie ile czasu ma pracodawca na wypłacenie odprawki przy zwolnieniu z "firmy" ??
|
|
Rzeczywiście, pisałaś okolice ul.Spokojnej (P. Dariusz jest z ul. Wesołej). P. Wiesław to ul. Witosa - zupełnie inny punkt miasta.
|
|
jest ok ! jeszcze 2 tygodnie dopracują niedociągnięcia i będzie super ! dużo sosów do wyboru , promocje to jest to !!!!!!!!!!
|
|
Polecam pana o nazwisku Wilk.606721358.Jesli chodzi o materiał obiciowy,to eko-skóra nie"oddycha",nie jest przytulna.Jakościowo najlepsza jest obiciówka"arras".Nie wiem jak Ci to pasuje do wystroju wnętrz.Osobiście nie polecam wzorzystych mebli.Trzeba uważać żeby w pomieszczeniu nie było "pstro".
|
|
zZ dniem zwolnienia z firmy mają być wypłacone wszystkie pieniądze.
|
|
Nike T90 sa wytrzymałe strasznie tak samo jak Nike ta laserowa wersja
|
|
Treść jest ukryta
|
|
miałem zwolnienie z dniem 31.01.2008r. a rozliczyłem sie dopiero z dniem 04.01. kobieta w kadrach powiedziała, żebym spodziewał się jej za tydzień a do tej pory nic mi nie wpłynęło na konto.. jak ktoś jest w tym temacie zorientowany to prosiłbym o podpowiedź co powinienem zrobić..
|
|
chyba miales na mysli 4 lutego? Harpon
|
|
Jan_Serce ile ty masz lat dzieciaku? Najpierw radzilbym gimnazjum skonczyc i zapoznac sie ze slownikiem, a dopiero pozniej sie wypowiadac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szampon najlepiej kupic na allegro ;-) 3zl szampon + 10zl koszt przesylki + 5 dni czekania na przesylke :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy Amerykanska satelita spadnie na polske? Co o tym sądzicie
|
|
A pizzeria Diawolo to jeszcze jest?
|
|
Witam! Mam laptopa z Vistą-totalna porażka... Może wiecie gdzie w przyzwoitej cenie wgrają mi XP? Z tego co wiem to usunięcie Visty jest droższe niż samo wgranie XP. Pozdrawiam
|
|
Kulig trochę waleriany i wszystko będzie dobrze. Czytaj ze zrozumieniem, ja wyjaśniam skąd mogą pojawiaą sie zmiękczenia w nazwisku. Lekarza znam bo leczy moje dzieci, rodziców tez bo uczyli mnie w I LO i też uważam ich za pożądnych ludzi. I to wszystko. Skąd w tobie tyle agresji?
|
|
Najlepsze rozwiązanie to kupić XP i wgrać ale upewnij się czy sterowniki do twojego laptopa pójdą na XP bo teraz porobili kur*wsko że na XP nie które sterowniki do płyt głównych nie pójdą. A teraz ja mam pytanie :) w Nord Com jakaś promocja jest Windows XP za 250 zł , opłaca się czy nie ?
|
|
A później krzyczą że się młodzież buntuje.........
|
|
No i stało się :) Super tajny satelita szpiegowski został zestrzelony. Trąbili o nim wszędzie, w każdych wiadomościach, ciekawe prawda? :-) Iksiński, czy Kowalski, każdy się dowiedział. To więcej niż pewne, że to była prezentacja amerykańskiego systemu antyrakietowego w połączeniu ze specjalistami od marketingu :) I to akurat teraz, kiedy ważą się losy tarczy antyrakietowej w Polsce :) To tak jakby nam chcieli powiedzieć: patrzcie, uchronimy was przed każdą wrogą rakietą :) Dziękujemy, świetny pokaz! Tylko cholera mogliście mnie uprzedzić dokładnie o godzinie. Kupiłbym popcorn.
|
|
najwazniejsze to sprawdz czy sterowniki znajdziesz do xp, jak znajdziesz to pozniej wystarczy 40min i po sprawie, a sterowniki sprawdz na stronie producenta najlepiej, a najlepiej podaj model lapka to moze ktos ci cos doradzi.
|
|
Szkoda wątroby i portfela na wizyty u łomżyńskich "specjalistów-wzrokowców". Namiary do dr. Wrońskiego 085 744 51 15 adres powyżej.
|
|
Co to za radośc mieć dłuższe ferie zimowe, kiedy nawet zimy nie ma? W lato można odpocząć na słońcu, wyjechac gdzieś nad morze. Jeśli tak bardzo chcą skrócić wakacje to niech w każdej szkole zamontują klimatyzację, a nie trzeba sie kisić w tej duchocie. Oczywiście nauczyciel otworzy jedno okno koło swojego biurka i mu to wisi, bo mu jest chłopdno, a nie otworzy więcej okien, żeby przeciągu nie robić, bo to nie zdrowe :]
|
|
Popieram mustaphę. Nie zawsze refluks ma podłoże alergiczne co w sumie we wszystkicch przypadkach stwierdza dr. Maksimowicz. Pozbawiamy tym samym dziecko przyjemości jedzenia pewnych rzeczy.
|
|
On jest prosto ze sklepu. Jak tylko go włączyłam pierwszy raz to automatycznie instalowała się Vista.
|
|
A tak w ogóle dzięki Lomzes za zainteresowanie ;)
|
|
mustapha i na ulice Przyjacielu:) rudy błazen z druhem
|
|
dokladnie lossac
|
|
haaaah5 co ty wiesz chłopie co ty wiesz,sypie się hehe,ciekawe co.te mury bez remontu więcej wytrzymają niż budynek w którym mieszkasz.no ale remoncik by sie przydał,czemu nie.
|
|
a czemu mialby byc zamkniety?
|
|
a kiedy zrobicie TECHNO PARTY?
|
|
Witam! Mam kilka pytań na temat ośrodka szkolenia kierowców Kaminiaka na Al.Legionów. Robił ktoś prawko w tej szkole?Co o niej sądzicie?Jaka jest zdawalność?Jak instruktorzy? Prosze o jakieś opinie,z góry dzieki :*
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |