Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proletariusze wszystkich krajów łączcie się PO i PZPR |
Jak bmw w dieslu to tylko 730!! 725 nie za bardzo udany,słabsze osiagi a pali tyle co 730
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proletariusze wszystkich krajów łączcie się PO i PZPR |
Marzec ale nie wiem dokladnej daty.
|
|
@ANTY_BLM: Wklejając taki debilny obrazek w podpisiesam pokazujesz jakim jesteś burakiem. Jeżeli kogoś nie stać na nowszy samochód to jest niestety skazany na takiego "dziadka". Chyba że w grę wchodzi kwestia wieś-tuningu, a do tego i ja jestem sceptycznie nastawiony.
|
|
ciekawe, który radny zagłosuje za likwidacją? należałoby to zapamiętać.. bo przecież może okazać się, że radni to "wszyscy ludzie prezydenta"..
|
|
Dr.Maksimowicz-polecam.Świetnie prowadzi moje dzieciaki,naprawdę widać efekty leczenia;tylko trzeba Go we wszystkim słuchać,chociaż czasem to co mówi zdaje się być niepotrzebne,to w praniu wychodzi,że miał rację.Nr telefonu 0604466396(cierpliwości przy dzwonieniu,często nie odbiera telefonów,trzeba wielokrotnie próbować).Zyczę zdrowia ...:)
|
|
tak, wg. mojej oceny "wielki likwidator", prezydent od edukacji
|
|
"firma kurierska"
|
|
De grasso proponuje, słyszałem że klimat jest ok. co do ceny to trzeba podskoczyc i chyba indywidualnie pogadac.
|
|
A połowa to złomy które powinny już dawno być na złomowisku i nie zatruwać środowiska i zagrażać innym użytkownikom dróg :)
|
|
buahaah, Dran przeciez to bylo do przewidzenia, pierdola pierdola a pozniej i tak leza. Smakuje ok jak kazda sieciowa Pizza, co wy sie ***** cudu spodziewacie za 10pln?
|
|
tez mialam z tym sklepem problem z reklamacja butow pumy ale udalam sie do dystrybutora pumy w wawie i bez problemu wymienili butki na nowe takze nie ma sie co uzerac ze sklepem bo sie nic nie wywalczy:)powodzenia
|
|
Jestem świadomy konserwatyzmu papieża Benedykta, ale nie staram się nie przeceniać tego stanowiska i jego wpływu na Kościół. Po soborze wiele się zmieniło, chyba zbyt wiele, żeby to cofnąć. Osobiście czuję pewne zaskoczenie jeśli idzie o promocję dawnej liturgii: to po co było podejmować się tak gruntownej reformy, żeby teraz na powracać do dawnych form? W Polsce percepcja postanowień soborowych była chyba stuprocentowa, więc teraz powrót do dawnej liturgii wiąże się z pewnym podziałem. Pozdrawiam kolege Paplika. Jestem pod wrażeniem dużej wiedzy na temat religii i ogólnej erudycji, chociaż z przykrością czytam niekiedy posty w innych wątkach, gdzie wydaje się, że obiektywizm schodzi nieco na dalszy plan. Rozumiem, że człowiek może być nie wierzyć w Boga, ale proszę mi wierzyć, że nie każdy ksiądz jest zboczeńcem czy dorobkiewiczem. Kolega Paplik jest tak inteligentym człowiekiem, że na pewno jest w stanie uniknąć pewnych uogólnień, które bardzo bolą uczciwych ludzi. Pozdrawiam wszystkich. Ks.
|
|
Stadion -Najwiekszy obciach Europy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |