piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Białystok opiepszył Kołakowskiego

takie gówniary są śmieszne, pewnie jesteś jedną z tych niedopieszczonych co są łase na komentarze i jak sie logujesz to już się moczysz:))) dziecinada...
Ps. to nie chodzi że jesteś młodsza, tylko z tym się wiąże twoja głupota:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Białystok opiepszył Kołakowskiego

Szukam w internecie, ale obcas 8 cm mnie nie interesuje. A tylko takie widziałam :(

no porownywac te 3 samochody to troche nie trak...no espace i sharan to rozumiem... jestem wysoka osoba i tez szukalem bmw 7 jest to wygodny samochod... i duzyyy...ale chcesz kupic bmw z 99 to sharana z 99 kupisz...niemalze z "fabryki" :)zalezy jakie masz fundysze... ale zebys nie dokladal do bmw musialbys dac jakies 40-60 tysiecy(zaleznie od przebiegu-diesel jest po to by nim jezdzic...wiec sa duze przebiegi...a taki z malym wiecej kosztuje)... lekka reka to popatrz sobie jakie vany sobie za to kupisz... chrystlera grand voyagera za takie pieniadze kupisz w super stanie... i jest jeszcze wiekszy w srodku niz wymienione:) no taki jest "urok" naszego wzrostu...jak nie nie ma co sie lubi...to sie lubi co sie ma:)

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Pewnie że pieniądze znalazłyby się tak jak i na różne cele,ale jak do tej pory tych szczytnych celów nie widać.Jedynie prywatni inwestorzy budują hipermarkety czy tam markety na łomżyńskich terenach.

no 725 pali duzo...jak na diesla...bierz 730...jezeli diesel bmw...sharan jest dobry...znam osoby, ktore chwala sobie ten samochod

Komis znajduje sie na Malachowskiego 2(w budynku gdzie znaduje sie sklep Majster).Podaje tez nr kontaktowy z wlascicielka prowadzaca komis 698 395 571.

wynajme ci piwnice moja w klatce za 200

wiecie co... skoro to takie nagminne to może wynika z tego że to my języka polskiego nie znamy i się tylko niepotrzebnie czepiamy? Tak naprawdę dam sobie rękę uciąć że tam pracują renomowani dziennikarze z dziennikarskim wykształceniem. Jeden z nich nawet został mistrzem ortografii w Republice Kongo, drugi z nich otrzymał tylko wyróżnienie od słuchaczy ich lokalnego radia w którym bez błędów ortograficznych wyrecytował "Siała baba mak" :D

dzięki że mi powiedziałeś:)))

BMW ;)

taka wg. mnie jest wersja dla mas; no bo jak można przenieść ponad 300 uczniów do budynku, gdzie zmieści się ok. 100..

dziwi mnie, że Starostwo Powiatowe się nie przeciwstawia, w sumie podobno ponad 60 % uczniów drzewnej to mieszkańcy powiatu, wejdzie nauka na zmiany, problemy z dojazdem i powrotem młodzieży, no ale szkoła miejska... to rządzi mieszkaniec miasta (choinski to tak w ogóle mieszkaniec Łomży jest, bo nie wiem)

myślę, że ANTY_BLMowi chodziło nie o takie samochody, tylko o ludzi zadziornie nimi jeżdżących z głośną muzyką i uważających się za królów szos... takich to chyba nikt nie lubi

Polecam firmę New Balance,nie za drogie,wytrzymałe buciki.

3) najlepsza

To zle pamietasz:D jak dobrze jestem poinformowany to jest silnik benzynowy a nie zaden diesel:)

Co do butów z USA... brat byl tak jakies 6 lat temu... kupil 2 pary reeboka i Shaqa(chyba też reeboka) Wrócił, chodzil w bialych... teraz ja je nosze, i o dziwo troche się pobrudzily i są może 2-4 przetarcia.(te drugie już tak dobre nie są, bo były używane do pracy)
Rok temu kupilem na legionow w firmowce reeboki za 280... to po kilku założeniach rozwaliły się(odpruły albo jak tam) poduszki w środku buta, od strony pięty...
Więc lepiej jednak buty kupywać w stanach;PPP

Orjentuje sie ktos ile czasu trzeba czekac zeby wejsc na strne?Proboje w dzien i w nocy i narazie nie mialem szczescia :(

na Pisudskiego kolo baru sawanna Naprawde warto i tanio

Ty sam jak ten tramek z made in taiwan >>> ANTY_BLM pewnie sam jezdzisz jednym z fur tych przez ciebie ponizej opdanych na fotce i to w dodatku blm chamieee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org