niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Łomża PZPR-Reaktywacja

Po przypalałeś lakier tym tempem. A ta pasta najgorsza jaka może być. Do polerki lakieru powinno używać się jak się ma rysy G3 Farecla lub mleczko Motipa z woskiem jeśli chcesz aby lakier nabrał połysku. Ja polecam Ci mleczko motipa kup pod kolor i jakąś szmatkę. Dzień roboty ale efekt gwarantowany. Tempo to pasta lekko ścierna do metali do polerek ale także słabizna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Łomża PZPR-Reaktywacja

ta szkoła ma w sobie to coś,mimo że warunki są takie jakie są to lubię tą szkołę a najbardziej nauczycieli,jest świetny klimat i wszyscy się znają,taka duża rodzinka.ma swoją tradycję i historię więc na miejscu tych z ratusza było by mi wstyd wysiedlić wszystkich z tego budynku.

W Piatnicy jest napewno, na lewo sie chyba zjezdzalo... Mieli hel w jakiejs hurtowni czy cos takiego takze trzeba bylo wejsc i sie zapytac, bo samym helem sie nie zajmuja. Jak sobie nazwe przypomne to podam. Jesli potrzebny Ci hel na impreze to musisz zamowic wczesniej czy chcesz duza butle czy mala? Wplacasz kaucje za butle, kupujesz hel i impreza gotowa :-)

A po co Ci to wiedziec heh. Warmia to fc jagi wiec nie ejstesmy ich "przyjaciolmi"

powiedziałam wystraszyc a nie zabic. Skoro on moze ludzi straszyc to i jego ludzie mogą. Jesli ucieka znaczy ze ma cos na sumieniu... Miejsce moze publiczne ale samochod nie. I jesli ktos mi do niego zaglada mam prawo takiego deikwenta podejrzewac ze to własnie on chce zrobic krzywde mi lub np cos mi z niego ukraść. Niech sobie chodzi, tego mu nie bronie ale samochody niech omija z daleja nie jego sprawa co sie w nich dzieje. A jesli juz chodzi o to ze ktos mu cos zrobi to wcale mnie to nie zdziwi. Ja się z nim ganiac nie bede ale zapewne wkońcu znajdzie się ktoś kto będzie miał więcej odwagi ode mnie... I moze się zboczeńcowi wkońcu odechce sprawdzac co ludzie jedzą, o czym rozmawiają i co robią...

@my_man poczytaj sobie fora kibicowskie i nie zadawaj głupich pytań.
@Pioter takim napinaniem sam pokazujesz ile jesteś wart.

Po za tym nie jest to temat na te forum więc nie wiem co one dalaj tutaj robi.

Witamy redakcję KONTAKTÓW. Dopóki jesteście rozrywki nie zabraknie.

,,Skoro on moze ludzi straszyc to i jego ludzie mogą,,

pierwsze pytanie:w jaki sposob zamierzasz go postraszyc?bo z tego co sie orientuje to wystraszylas sie samym jego wygladem,wiec wypadaloby zebys w ten sam sposob i ty go straszyla...zamierzasz czekac na niego w krzaczorach i gdy tylko sie zblizy wyskoczyc z okrzykiem:suprise?! niewatpliwie by sie wtedy wystraszyl ale cos mi sie wydaje ze nie takie straszenie masz na mysli... facet nic ci nie zrobil a ty planujesz Bog wie jakie akcje,zeby dac mu nauczke?!prosze cie...

,,Jesli ucieka znaczy ze ma cos na sumieniu...,,

az nasuwa mi sie stwierdzenie,ze jesli tobie przeszkadza, gdy ktos na ciebie patrzy to moze ty masz cos na sumieniu...?nic nie insynuje...to tylko taka moja pierwsza mysl...

,,mam prawo takiego deikwenta podejrzewac ze to własnie on chce zrobic krzywde mi lub np cos mi z niego ukraść,,

owszem,masz do tego prawo,ale dopoki nic ci nie zrobi,albo nie wykona jakiegos gestu,z ktorego moglabys wywnioskowac,ze ma zle zamiary to mozesz sobie...podejrzewac :)

,,Niech sobie chodzi, tego mu nie bronie ale samochody niech omija z daleja nie jego sprawa co sie w nich dzieje,,

coz,jak juz SPORO osob powiedzialo:facet moze sobie chodzic gdzie tylko mu sie zechce. to miejsce publiczne. trudno,zeby przechodnie przechodzili na druga strone ulicy,bo na pobliskim parkingu stoi samochod z dwojgiem rozmawiajacych(albo i nie) ludzi w srodku...
dziwni jestescie... wielkie oburzenie ze ktos zajrzy do zaparkowanego w lesie samochodu, a gdyby(nie daj Boze!) w takim samochodzie byla gwalcona i mordowana dziewczyna(moze twoja siostra albo kolezanka) i ktos by przechodzil i nie zainteresowal sie,to co bys wtedy na forum wypisywala?ze dobrze,ze jej nikt nie pomogl,bo to jej i oprawcy sprawa co sie dzieje w samochodzie?czy raczej uzalabys sie jaka to znieczulica panuje... ?
albo druga sytuacja. u twoich sasiadow za sciana jest maltretowane dziecko. niby sa u siebie,w swoim wlasnym mieszkaniu,ale... interweniujesz,dzwoniac na policje,czy siedzisz z zalozonymi rekoma bo to ,,nie twoja sprawa co sie dzieje u kogo w domu?,,
zyjemy w takim kraju,w jakim zyjemy ale gdyby nie tacy ,,nadgorliwi,, sasiedzi,przechodnie itp mialoby miejsce duzo wiecej tragedii..

moze i nie mam racji,moze to ja jakas dziwna jestem,ale trudno,zebym ci przyklasnela i gadala:
tak, bierzmy paly i nastraszmy(czytaj:skrzywdzmy) goscia bo na ciebie popatrzyl!
jak juz ktos napisal:
chcesz z tym cos zrobic??
IDZ NA POLICJE i niech oni sie tym zajma...

ale to nie policja odholowuje:)

z tego co wiem to tam jest rząd sklepów i nie ma tam jezdni tylko taki niby chodnik chociaz bardziej przypomina to zatoczke dla dostawców. dlatego one również mogły wyjść ze sklepu no i niewiem zagadać się i nie zauważyć że samochód cofa. no i kierowca mógł nie zauważyć i nieszczęście gotowe.

a nie zapomniałeś o bilecie w jedną stronę?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Szanowni młodzi spiskowcy, albo raczej wyznawcy teorii spiskowej
Ten budynek jest prywatny, właściciel mieszka gdzieś daleko od Łomży.
Rozebrać się go raczej nie da, bo konserwator zabytków nie pozwoli.
A właściciel ma wszystko w d...
Dizzy - niby kto miał wziąć tę kasę za remont i od kogo?

Słyszałem, że tam budynek stary i syf, ale moze to nieprawda. Ponawiam pytanie: jakie macie opinię o Małym Artyście? Pasuje mi to przedszkole ze względu na lokalizację i dowożenie dziecka. Jeszcze nie podjęliśmy decyzji ale już trzeba pomału się decydować!

pryzmat o ile dobrze pamiętam są tam dwa samochody zielony Star i niebieski StarMan . Ja zdawałem na Starze i dlatego napisałem że najlepszy to on nie jest. Jednak bez przesady w wielu firmach są samochody w znacznie gorszym stanie, którymi trzeba nie 45 minut jeździć po mieście tylko na cały dzień w trasę wyjeżdżać. Jeśli jesteś dobrze przygotowany na kursie to nie powinieneś mieć problemu o ile się nie zestresujesz. A często to właśnie stres powoduje oblanie a nie samochód. On jedzie tak jak Ty nim kierujesz, więc jeśli coś jest nie tak to generalnie samochodu nie należy obwiniać. A z terminami to też Ci napisałem że czasem ktoś rezygnuje i można się dogadywać by Ciebie upchnęli na jego miejsce.
Moja rada jeśli oblałeś wykup najlepiej kilka dodatkowych godzin byś nie miał zbyt długiej przerwy między jazdą a egzaminem. Na sam egzamin nie idź z nastawieniem że oblejesz. Postaraj się przypomnieć sobie jak dane manewry wykonywałeś na kursie. Podczas gdy podlegamy bezpośredniej ocenie zaczynamy się z naturalnych powodów stresować. Dlatego podczas wykonywanych manewrów zapomnij o egzaminatorze a skoncentruj się na tym co robisz. I na ile to możliwe manewry wykonuj spokojnie i płynnie. Jeśli popełnisz drobny błąd nie denerwuj się, nie zakładaj od razu że oblałeś. Błędy mniejsze czy większe popełniają nawet najbardziej doświadczeni kierowcy. Dodatkowo zawsze możesz powtórzyć błędnie wykonany manewr. Nie każdy błąd oznacza oblanie. I równie istotna sprawa. Przed zaczęciem ustaw fotel oraz lusterka. Pamiętaj też że w każdym samochodzie hamulec nie musi działać z taką samą siłą . I przede wszystkim spokój, koncentracja i rozwaga.
Przyznam że łatwo się to pisze ale ja też przez to przechodziłem podobnie jak wielu innych. Dlatego jedynie zasugerowałem Tobie oraz innym, którzy będą zadawać kilka rad – w/g mnie istotnych. Oczywiście każdy ma swój sposób a często zdana wiąże się jedynie z fuksem. Mimo to myślę że nie zaszkodzi dać kilka rad.

nie bierz zadnych tabletek kobiety chude nie sa wcale takie piekne kazdy clopak ci to powie wez kumpelke i zacznij biegac moja kolezanka schudla 15 kg wiec da rade mozna to uczynic tylko trzeba dac z siebie wszystko bedzie bolalo nie zalamuj sie tylko pomysl jak kg uciekaja to ci doda energi to droga do sukcesu zycze powodzenia

Aha, o klasie przedszkola MA chyba swiadczy tez fakt, ze spotkasz tu dzieci lekarzy, prawnikow, bankowcow itd. Kogo jak kogo, ale ich stac na najlepsza nianie, a wybieraja Malego Artyste. No i oplaty nie sa bez znaczenia - pelna oplata z teatrzykami, rytmikami, koncertami itp. to 230 zł miesiecznie.

Będą prowadzone zajęcia z BJJ w wąskim gronie - nikt nie nastawia się na sekcje z prawdziwego zdarzenia. Na razie był problem z salą. Prawdopodobnie ruszymy już w tym tygodniu w budowlance. Napisze co i jak jak już będzie sala.

Myślę , że od tego jest sąd , a nie forum. Jeżeli taka jest prawda jak piszesz nie będziesz miała problemów z naprawą lub odzyskaniem pieniędzy. Gwarancja i rękojmia obowiązują mimo , że nie masz tego na piśmie. Życzę powodzenia w pozytywnym załatwieniu sprawy.

Ok Janie jutro... zobaczysz jak wszyscy będą mi zazdrościć !!!

Takos

szary opel vectra.
problem jest taki że dopiero teraz dostałem wezwanie do sądu
policja w szkicu sytuacyjnym przestawiła sobie samochód o kilkanaście metrów a 2 z czterech świadków chwilowo nie ma w kraju
oczywiście w postępowaniu wyjaśniającym nie przesłuchano nikogo, bo przecież policja jest uczciwa

boję się że dwoch świadków może nie wystarczyć bo psy też były dwa

a masz sXe ?

Z forumowiczy nie było nikogo, ale za to pojawiło się pare osób poprostu czytających forum, ustaliliśmy co nie co i wkrótce dojdzie do realizacji.

z artykułu Żyjemy na 38%:
(...) Główne centra zamożności się nie zmieniają się. (...)

Co oni w Kononowicza się bawią?

Treść jest ukryta

co ma byc?ie zamknal sesji :P

Na PWSIiP jest pełno miłych chłopaków ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org