środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRON

Jan_Serce napisał: "żadnych konkretów nie ma a nie wyobrażam sobie żeby szkoła miała kilka siedzib i jak myślę nikt na coś takiego się nie zgodzi"

PRAWIE masz rację. Nie ma koncepcji, co zrobić z Drzewną. Są dwa pomysły wiceprezydenta:
- przenieść do jakiegoś tam warsztatu - warunki tam są takie, że nasi radni pukali sie w czoło podczas wizji lokalnej, więc raczej odpada,
- rozdzielić szkołę na kilka lat, w tym czasie postawić nowy budynek koło Mechaniaka. Ta opcja jest tak głupia, że sam wyżej napisałeś, że "nikt sie na coś takiego nie zgodzi".

Więc, jak już wspomniałeś: żadnych konkretów nie ma. Poza jednym: wywalić natychmiast szkołę.
Reszta wiceprezydentowi zwisa, a radni są bierni i posłuszni. Żenujący jest sposób, w jakim załatwia się tą sprawę. Więc nic dziwnego, że mnie to oburza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRON

gulasz się podniecił:) żeby ci tylko żyłka nie pękła:) chyba tu nowy jest i myśli że sprawi mi przykrość:)))

nie ma

o ile łańcuch naprawisz w rowerze...

najśmieszniejsze że ty też niczego nie rozumiesz:))) i nie masz żadnych argumentów, tylko żeby było po staremu to jedyny nawet nie argument ale chciejstwo... całe szczęście że od takich ludzi nie zależy nic i Polska rozwija się tempem 6% bo tak byśmy stali w miejscu, w jakimś cholernym skansenie...

wow, markac, that is cool ;)

Hahaha, w koncu Nasza napisala cos w czym sie z nia zgodze :P

Treść jest ukryta

O ile dobrze pamiętam to mają ich wyeksmitować gdzieś na Bielany...

Feliks

najbardziej mnie zawsze śmieszą takie cipcie co się podniecają tylko jak ktoś się wychyli i ma inne zdanie od większości, zaraz się napinają aż im piana z mordy leci. A mi to zwisa, bo wiem że mam rację:) Jak byś cipcia czytał gazety to byś się orientował że od lat się pisze i wymienia co tam trzeba zrobić. Dach cały do wymiany, bo tam próchno same, okna to masakra, też do wymiany i można by tak jeszcze kilka rzeczy wymienić. Ja jak zwykle podaję konkretne argumenty a reszta tylko na mnie najeżdża i twierdzi że nie mam racji, jedyny argument... :)))

Wymaga remontu owszem ale puki co budynek się nie rozpada i nie jest aż tak tragicznie.

odnies moze nawet ci odpali cos $ albo przynajmniej piwo da zes uczciwy :)

rrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ludzie kupują fretki a po 1-2 miesiącach z chęcią by oddali z powrotem, nie nadaje się do domu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org