Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prosty wybór |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prosty wybór |
No i przeze mnie znów na tym forum zrobił się nie lada problem. My mamy problem bo nas ktos podglada, inni bo ich nie podglada i dopuki nie bedzie nie bedą tez widzieli powodu do obaw... Poza tym nie wiem dlaczego ludzie uwazacie ze jesli juz ktos do lasu jedzie od razu musi sie tam bzykac. Ja tam widziałam ludzi chodzących z psami, czasem ktos do kogos sie przytuli i tez tak sobie chodza bez celu inni znów palą jakies ogniska a jeszcze inni przyjechali się wygadac bo np nie mają gdzie. Napeewno sa tez ludzie którzy robią tam to co Wy pukaniem nzywacie ale to chyba ich prywatna sprawa i mi do głowy by nie przyszło zeby zagladac im przez szybke do samochodu. Ktos dobrze zauwazył ze bedzie problem dopiero jak sie komus cos stanie... a wtedy wszyscy bedziecie zdziwieni bo tak łatwiej... Chciałam sie tylko dowiedzec czy tylko ja tego goscia widziałam?? Teraz juz wiem... Poza tym jestem przekonana ze czesc tych którzy nie widza problemy bardzo chciało by jechac do lasu i kogos puknac jak sami pisza ale niestety nuikt nie chce tam z nimi jechac badz nie maja czym tam jechac... wiec wyzywają się na tych którzy maja czym jezdzic i z kim... Pozdro dla Wszystkich;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Najtańsze i najlepsze zajęcia są w Regionalnym Ośrodku Kultury w Łomzy na ulicy Małachowskiego 4 zajęcia prowadzi trener jacek Baczewski efekty nauki widać na turniejach tańca towarzyskiego. Pełen profesjonalizm niestety mało miejsc. MARK
|
|
Najtańsze i najlepsze zajęcia są w Regionalnym Ośrodku Kultury w Łomzy na ulicy Małachowskiego 4 zajęcia prowadzi trener jacek Baczewski efekty nauki widać na turniejach tańca towarzyskiego. Pełen profesjonalizm niestety mało miejsc. MARK
|
|
miałem, a co?
|
|
czy może ktoś wie gdzie w łomży albo w jej okolicach można kupić balony pompowane helem???
|
|
Ludzie Wy chyba nie rozumiecie istoty tej sprawy!!! Facet chodzi i zaglada w szyby samochodów, nikt nie wie tak naprawde po co, tylko jesli według Was ma takie dobre intencje albo wogole nie chce nic zrobic to moze ktos mi powie dlaczego ucieka w momecie kiedy zostaje zauważony i nie piszcie ze ucieka bo ktos tu napisał ze trzeba go stłuc. Dla mnie sprawwa jest prosta ucieka bo czuje się winny. Napisałam ze siedziałam z kolezanką w samochodzie i czekałysmy na psa (który wcale nie biegał nie wiadomo jak daleko i był w kagańcu, poza tym jest bardzo łagodny) gosc zaczał się skradac z tyłu samochodu i zagladać a jak zorientował sie ze został zauwazony to uciekł, my tez bo po takim palancie nie wiadomo czego mozna sie spodziewac. Wiec niech ktos mi to wytłumaczy i nie pisze ze to miejsce publicze bo to nie ma nic do rzeczy.
|
|
Czy ktoś może się orientuje jaka pasta jest najlepsza do pozbycia się małych rysek widocznych w słońcu? Pastowałem pastą TEM... ale zrobiły się takie półkola, które widać w słońcu. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
a ja ide z kumplem na beerka ;d, to chyba najlepsze rozwiazanie
|
|
polecam automax-a taka niebieska tubka a te półkola to efekt mocnego dociskania podczas polerowania! ręcznie najlepiej zrobic to miekką szmatka zataczajac koła BARDZO delikatnie dociskajac szmatke troche sie przy tym narobisz ale efekt gwarantowany. Pozdrawiam.
|
|
widać że tu pisze banda kretynów, ja do tych nieudaczników z rady miasta i prezydenta z PO zawsze byłem i jestem nastawiony negatywnie. Ale jak są jakieś pomysły z którymi się zgadzam to zawsze popieram, tak jeśli chodzi o likwidację zakaźniaka, tak i na przenosiny drzewnej. Jakiś kretyn wyżej napisał żeby miasto budowało nową szkołę, chyba z choinki się urwał palant, na remont nie ma a on by chciał nowej szkoły... Jeśli to co z działkami jest faktem, bo mi na ten temat nic nie jest wiadomo, to własnie takich działek zabrakło aby ściągnąć tu sse, teraz jest już pewnie za późno. Ale i tak biorąc pod uwagę że w Łomży jest ogromne zapotrzebowanie przedsiębiorców na działki budowlane pod działalność gospodarczą, takie działki po odpowiednim przekształceniu nabrały by bardzo dużej wartości, na czym skorzystało by miasto a i przyczyniło by się do rozwoju tych terenów. Więc trzeba być ciemniakiem z klapkami na oczach aby nie dostrzec dobrego interesu nie tylko dla miasta ale i jej mieszkańców.
|
|
migafka: 1. mięso z zachodu różni się od polskiego jedynie tym, że jest tańsze. No i jeszcze tym, że sprowadzanie tegoż to problem polityczny (a nie gospodarczy). Podobna dyskusja niedawno dotyczyła polskiego cukru (dwukrotnie droższego od tego z zachodu). 2. szkoda gadać: "rząd powinien zainterweniować, a nie dawać pieniądze rolnikom". Moim zdaniem powinien też zainterweniować na rynku pilniczków do paznokci, no bo niby dlaczego na jednym rynku tak, a na drugim nie??? Podkreślam, rząd nie ma żadnych swoich pieniędzy. Są to pieniądze podatników, którymi rząd jeno gospodaruje. 3. rolnicy nie płaca składek zdrowotnych, rentowych i emerytalnych - stąd twierdzę, że na mocy dawnej, PRL-owskiej umowy społecznej, dopłacam do tej warstwy ludzi. Nie twierdzę, że to źle, ale nie znoszę powszechnego udawania, że tego problemu nie ma. Pozdrawiam.
|
|
ale cipcio nikt szkoły nie likwiduje, tylko jest zamiar przenosin, wbij sobie to do głowy:))) miasto nie potrzebuje gruntów? to znaczy że ty jesteś jakimś ciemniakiem, miasto to my, ludzie tu żyjący, jeśli chcemy się rozwijać, nasze firmy to musimy mieć do tego stworzone możliwości.
|
|
scanning505 masz coś w sobie z Pis-u, nie wypalił Tobie temat obok i próbujesz odwrócić uwagę Janem hmm . . . bez komentarza...:)
|
|
witam was wszystkich :) oprocz jana serce jest ograniczony co myslicie o tych babkach ktore ustalaja egzaminy bo moim skromnym zdaniem to komunistyczne lapówkary czekalem na egzamin 2.5 miesiaca a inny gosc 2.5 tyg no co jest ktos moze mi to wytlumaczyc bo prostu zal i jeszcze jedno ta zielona ciezarowka wez ktos ja spal przeciez to hu..stwo sie nie nadaje do niczego dajesz gaz zanim on wjedzie pod gore to zdarzy egzaminator sie przespac powiem tak tyle kasy maja i dalej ciagną od nas juz nie maja na czym zarabiac tylko na tym zielonym zęchu walic word jade do bialego na egzamin
|
|
A MASZ DO SPRZEDANIA??
|
|
no jak umie to zda ale musicie przyznać ze hamulce to ma po **** fest ta ciężarówka lekko naciśniesz a ona dalej jedzie wciśniesz mocniej ona staje dęba kierunki nie odbijają trzeba je samemu wyłączać jest z deka zjebana ogólnie rzecz mówiąc
|
|
Inga to nadaje sie dla prokuratora i nie czekalabym ! rudy błazen z druhem
|
|
Już wiele "prawd" poznaliśmy, np. "prawdę" Marksa ("prawda' o nowym lepszym porządku świata), Lenina ("prawda' o nowym lepszym porządku świata w wersji bolszewickiej) i Hitlera ("prawda" no nowej lepszej Europie w wersji narodow-socjalistycznej - "Mein Kampf"). W Polsce ostatnich lat szczególną rolę w walce z prawą ma Gazeta Wyborcza. Jak do jej wizji świata jakiś fragment rzeczywistości nie pasuje, to GW sama podaje, jak fakty mają wyglądać. Albo powołuje fakty ("prawdę ") do życia - tzw. fakty prasowe. Ludzie sprzedają różne towary...
|
|
ja uczylem sie na starze na 2 jezdzilem to w porownianu do tego z wordu to cacka sa super sie nimi jezdzi a tak wogole to e=mc2 cos mi uswiadomil reszta ekipy tez obwiniam tu samochod a to ja zawinilem za bardzo to przezywalem i stres zwyciezyl nastepnym razem napewno zdam :) a poza tym jest naprade kilku bardzo fajnych egzaminatorow w tym wordzie pzdr dla nich widzialem placzace kobiety 3 dni temu nie jeden podszedl pocieszyl jak reka odjal przestaly plakac uspokoily sie wieksza czesc pozdawala i bylo wszsyko ok :) najwazniejszy to luzik
|
|
ja nie wiem, na razie to działa...
|
|
Mam wrazenie że forum działa super . Telefon był natychmiastowy!!!!! Ale raz jeszcze ostrzegam To najgorszy krętacz z jakim przyszło mi się spotkać. Zapłata Janie była po.
|
|
oj uśmiałem się pacanie:))) ale ty wnioski tu wysnuwasz, typu kto powinien zrobić remont, takie rzeczy to dziecko wie, nie wiem po co o tym wspominasz, skoro już dziesiątki razy było powiedziane że miasto nie ma takich pieniędzy, w szczególności na taki cel. Ja do nikogo nie mam pretensji, mi to wisi:))) A odnośnie dachu to wykazałeś się inteligencją:))) dachówka to tylko zwieńczenie dachu... nie będę tłumaczył bo liczę na twoją umiejętność dedukcji, chociaż może na wyrost. Ps. Pewnie jak widzisz murowany budynek to myślisz że jest z zbudowany z tyku...:)))
|
|
MA KTOS NATA Z IST?? JAK TAK TO WBIJAJ CIE NA CS 1.6 I NA LAN TO MOJ SERWER BEDZIE WOLNY!!!! ZAPRZASAM WSZYSTKICH!!! wBIJAC!!!!
|
|
nadaja nadaja tylko trzeba im stworzyc odpowiedznie warunki, tak samo mozna powidziec ze psy sie nie nadaja przeciez ludzie tez po paru tygodniach czy tez miesiacach je zostawiaja
|
|
Nie moge wejsc na serwer,poniewaz nie moge sciagnac jednego z plikow muzycznych,zapewnie nie tylko ja tak mam.
|
|
Sprawdz przepływomierz powietrza... myśle że to on jest winny.... Pozdrawiam
|
|
a od keidy palenie to zbrodnia? poto sa papierosy? neiwidzialem w toaletach zakazu palenia rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |