Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wygrana Mieczysława to potwarz dla Stefanka |
POLECAM PRACĘ W KAUFLANDZIE JEST U MNIE W MIEŚCIE I LUDZIE NIE NARZEKAJĄ A WRĘCZ PRZECIWNIE SĄ ZADOWOLENI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wygrana Mieczysława to potwarz dla Stefanka |
prubuje od rana dodzwonic sie do dr Głuszkowskiego na podany wyzej numer i nic ;(
|
|
MiYu hehe jasne wybudują nową :D oczywiście... :))))) Jan_serce wiesz co Ci powiem moRZe... zamknij sie :D... bo nie mamy opcji IGNORUJ WYPOWIEDZI niestety... a nikt tu nie bardzo chce Cie oglądać :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no właśnie masz dowody?? podawaj a nie piszesz że twoim zdaniem. A moim zdaniem to ty racji nie masz
|
|
Oj dziewczyno... Tobie by nie przyszlo do glowy zagladac, a komus innemu przyszlo i rzecz w tym, ze chocbys chciala, to mu nie zabronisz, bo to miejsce publiczne. Mozesz go nawet zatluc, jak Ci sie tak podoba i uwazasz to za sluszne... Tak samo mozesz zatluc kogos za to, ze szedl ulica i gapil sie na Ciebie, a to narusza Twoja prywatnosc... Tylko nie oczekuj, ze Cie za to pochwala. Dlatego nie rozumiem po co jezdzicie do tego lasu, skoro tak Wam przeszkadza, ze ktos na Was patrzy? Macie jakies fobie? Mnie nie stresuje, ze ktos widzi jak siedze i rozmawiam, moze dlatego nie potrafie zrozumiec problemu... A co do tego, czy gosc komus zrobi krzywde, to nie wiem czy macie kwalifikacje, zeby roztrzasac takie rzeczy? Co chcecie go stluc profilaktycznie? Nic dziwnego, ze pozniej sie mowi, ze u nas mozna dostac po ryju za nic, bo sie komus nie spodobalo jak ktos wyglada np. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
chyba masz uraz co do SZKOŁY :) za pewne żadnej nie zdołałes ukończyć :) ... są ludzie i ułomki...
|
|
synapsa po raz kolejny Ci powtarzam(bo chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem),ze nie interesuje mnie to co oni robili w tym lesie...dla mnie to mogli i robic na drutach-ich sprawa...niech ci bedzie... :) skoro tak bardzo im przeszkadza ze ktos ich oglada to niech nie jezdza do TEGO lasu... proste... a nie tu zaraz chcecie lac faceta ktory badz co badz nikomu nic nie zrobil... tylko patrzyl i nie zaprzeczaj ze mial do tego pelne prawo... ,,Dlatego nie rozumiem po co jezdzicie do tego lasu, skoro tak Wam przeszkadza, ze ktos na Was patrzy? Macie jakies fobie? Mnie nie stresuje, ze ktos widzi jak siedze i rozmawiam, moze dlatego nie potrafie zrozumiec problemu...,, ---doskonale cie rozumiem...gdy nie robisz nic wstydliwego czy zlego(a rozmowa przeciez nie jest niczym zlym) to w zaden sposob nie przeszkadza ci,ze ktos na ciebie patrzy... ma do tego prawo... no chyba,ze jestem jakas dziwna... chociaz nie... to wy zachowujecie sie jak jakies dzikusy na ktore nie mozna nawet spojrzec bo zaraz leca oczy wydrapac... a sami prowokuja te sytuacje...jak nie umiecie zyc w spoleczenstwie(i nie mozecie pogodzic sie z faktem ze w miejscu publicznym ktos moze na was patrzec) to siedzcie w domu. wybiore sie kiedys wieczorkiem do jednaczewiaka i pozagladam w okna samochodow zeby debile mieli temat na forum hahah
|
|
przepraszam nie spojrzałem niżej temat już został poruszony.
|
|
vonreuffen, gdzie u nas są te tereny zdegradowane poprzemysłowe? Komisja ma być przeniesiona do innego miasta? mama ci tak powiedziała, po co to darmo plotki wymyślać... Miastu nie przyda się 30ha? a ty wiesz jakie to działki? Znasz pomysły miasta na te 30 ha? Nic zapewne nie wiesz ale jęzorem mielesz aż miło... O przenosinach tej szkoły mówi się już od dawna, ale niestety zapał niektórych w tej materii jest słaby, bo powinni wypierdo... tą szkołe do marianowa i z bańki.
|
|
TEMPO sie nie sprawdza. Bez polerowania maszynowego nie pozbedziesz sie do konca rysek. Dobrymi kosmetykami najwyzej mozesz je zamaskowac. Polecam www.meguiars.pl
|
|
Hodowcy bydła mają jeszcze z górki, lecz ci, którzy chodują trzodę chlewną nie mają ostatnio lekko. To co się ostatnio dzieje przekracza ludzkie pojęcie... Dajmy przykład. Powiedzmy, że za tucznika (100kg) dostaniemy jakieś 320-420zł. Trzeba wziąć pod uwagę, że taki przeciętny "zwierzak" zjada przez swoje życie około 200-250kg paszy (obecnie 100kg kosztuje 112zł), nie mówię już o tym ,że kiedy taki "prosiek" jest młody to trzeba mu zrobić komplet szczepień i że jje on paszę dla prosiaczków, która jest bardzo droga. Doliczamy do tego wodę, której równiez jest dużo, słomę (chyba, że to chodowla nowoczesna z siatkami). Trzeba się również nieźle namęczyć, często zarywać noce, przyjmować porody, mieszać pasze, wiadomo, czasami zdażają się również wypadki, w końcu to są bardzo silne zwierzęta. Ostatnio zdaża się, że do dużej ilości zwierząt trzeba po prostu dopłacać. Weźmy pod uwagę, że w tym roku żniwa były bardzo słabe (mało zboża, słomy) czyli jest ono droższe niż w innych latach. Gotowe pasze oraz koncentraty też są dużo droższe (wiadomo, więcej zarobią, ludziom kończy się zboże, więc przejdą na gotowe pasze). Najbardzioej denerwujące jest to, że ubojnie narzucają sobie śmiesznie niskie ceny przze które hodowla się nie opłaca. A ceny wędlin i mięsa w sklepach się jakoś nie zmniejszyły. Ciekawe ile oni na tym zarabiają... Kurcze chyba otworze ubojnię...
|
|
janek kretyn to jesteś ty i jak nie wiesz że miasto obiecuje drzewnej wybudowanie nowego budynku na ul.przykoszarowej obok warsztatów to się nie wypowiadaj,jesteś niepoinformowany a kogoś wyzywasz jełopie pier... skąd ty się kur... wziąłeś pier... jeba... człowieku ty nie masz szacunku do ludzi i nie liczysz się z czyimś zdaniem.schowaj łeb w piasek i nie pierd... swoich smutów bo mi się rzygać chce.
|
|
polecam ci myjnie reczna na sikorskiego rog zawadzkiej tam zrobia to za ciebie z jesli sam chcesz z tym walczyc spytaj tam o paste srednio lub lekko scierajaca powierzchnie lakieru. tempo albo automax jest grubo ziarnista i najlepiej uziwac gabki np takiej do naczyn (bez filcu) Harpon
|
|
a co to jest ta Warmia???
|
|
juz bys wszedzie wrogow szukal a daj spokoj co chcesz byc internetowym holiganem ?
|
|
a odnośnie stolarzy to każdy od ręki znajdzie w Łomży robote, aby nie miał dwóch lewych rąk... znam temat więc nie jest tak jak mówi kolo wyżej.
|
|
akurat jechalem z naprzeciwka wszystko widzialem, facet jechal bardzo powoli deawoo tico bordowym i mlody (gowniarz) wyskoczyl mu prosto pod kola, kierowco go nie widzial bo jechal pod slonce a ten młodziak odbil sie od maski bokiem i upadl prosto na plecy chyba nic mu sie nie stalo bo mial otawrte oczy i glowe w gorze, takze oglonie chyba nic sie nie stalo, moim zdaniem jest to wina tego chlopaka chyba jakis zakochany (walentyniki he) wyszedl mu i kierowca nie mial wyboru
|
|
Ja znam kumpla, co on zna kumpla który ma brata i on ma kolege który w British School edukował sie z wloskiego :D DiDi
|
|
rozmowe z niejakim janem oddaje w calosci moj podpis. wiesz janek przeczytaj swoje posty od poczatku do konca.ja to zrobilem i niejednokrotnie zaprzeczasz sam sobie. a wynika to z twojej niewiedzy zapewne. widzisz... krzykacz jestes i tyle... ale nie martw sie w naszym panstwie, ba w miescie jest takich wielu dlatego mamy to co mamy i nie zmieni sie to dokad komuchy nie odejda. z twoich wypowiedzi wywnioskowalem tez ze jestes jakims tam drobnym przedsiebiorca, ktoremu byc moze cos skapnie z tych dzialek jak to ujeles "jeśli chcemy się rozwijać, nasze firmy to musimy mieć do tego stworzone możliwości" wiec dlatego tak tutaj pyskujesz. i jak ma byc dobrze jak ty bys rodzine sprzedal zapewne, jesli by ktos dobrze zaplacil.
|
|
"prosze cię bardzo moja dziwko. dostarcz to na skrzyżowanie piłsudskiego i małachowskiego" - Ty no bylem..to Twoja twarz byla czy ****?
|
|
,,.nie obgaduje sie nieobecnych ( a gwarantuje ze juz tutaj o mnie nie uslyszycie),, bo mi sie nie chcialo :) cos niekonsekwetny jestes hahaha
|
|
im prędzej się ta rudera zawali tym prędzej doczekamy się nowej inwestycji, bo działeczka ciekawa...
|
|
budynku nie mozna rozebrac, poniewaz jest to zabytek i czowa nad nim koserwator zabytkow.
|
|
cos ci sie zdzisiu pomylilo , tom-tom to moze postac obok garmina tym bardziej jesli chodzi o mapy !!! ale mnie rozsmieszyles !!!!!!!!!!!!!
|
|
adamraf72 chyba mało po Łomży się porusza, bo pisze o budynku na ul. Woj. Pol. skrzyżowanie z Polową koło parku na rogu, którego już nie ma. Nowy właściciel tej działeczki w ciągu jednego dnia rozebrał ruinę i w tym miejscu będzie budował piękny pawilon handlowo-usługowy. To jest szybkość. Wczoraj rano był budynek - dziś o 19 nie ma po nim śladu. Teren wyrównany, ładnie uprzątnięty, żadnych śmieci.
|
|
Tak czytam tytuł wątku, pierwszy post i zastanawiam się jakim wieśniakiem trzeba być, żeby chwalić się czymś takim jak wyjazd na wakacje... Feliks
|
|
;|
|
|
Sniadowo słynie z romansow czy nikt nic nie wie? Czekam na ciekawe wiadomosci ,bedą nagrody dla najlepszych.
|
|
duzy no najlepiej zeby bylo w lomzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |