Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak ooceniacie postawę łomżyńskich baroknków PO ? |
Podejrzenie go o zboczenie jest tu na miejscu z uwagi na jedna z funkcji lasku jednaczewskiego'' - zatem moze kolega mi opowie o funkcjach lasu jednaczewskiego ktorych jeszcze ja i co poniektorzy zainteresowani nie znamy....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak ooceniacie postawę łomżyńskich baroknków PO ? |
zgadzam sie z biedrona292
|
|
Mariusz Gruszfeld przy Bernatowicza, jak zawsze oczywiście polecam :) piszę jak zawsze, bo tych tematów o prawko było od metra i jeszcze więcej, a Ci co czytali tamte tematy, wiedzą, jak dużą zdawalnością i popularnością cieszy się ośrodek Gruszfelda, bardzo dużo forumowiczów już skorzystało. Jakby co powołaj się na Marcina, dostaniesz zniżkę :)
|
|
Hahaaha ;D Jeździsz do lasu gdy się śmienia .lub jest już ciemno,z kolegą po to by jeść pizze ;D A skoro Twoją prywatną sprawą jest to co robisz w lesie,tak samo prywatną sprawą tego człowieka jest to co robi on..możę po prostu interesuje się motoryzacją ;D
|
|
Robisz wielką tragedie z tego,że ktoś zobaczył Twoje cycki? I po co to Ci było?Jeździć do jednaczewiaka na szybki numerek ;/
|
|
tobie to nic nie pomoże...
|
|
logic 86 -zgadzam sie , ponadto nie znaja pracy w Policji! potem durnie sie wypowiadac!!!!!
|
|
Chodzi tylko o kierunki jedż do Szczepankowa tam jest super gość zajmuje się blacharką wyjąć kiekunki to dla niego pestka.
|
|
powodzonka :) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Co Ty chcesz tym postem zdziałać ? Może pojedziemy do lasku znajdziemy go i zlinczujemy ? Albo żywcem zakopiemy ? Tylko za co ? I jeszcze jedno, jak zaczyna brakować Ci argumentów to nie obrażaj, bo ja nie widzę tutaj ludzi ograniczonych, tylko dlatego że się z Tobą nie zgadzają. pozdrawiam
|
|
Kiedyś Ci tępi bluźniercy wpadną w ręce mundurowych i zapewne wymknie im się:CHWDP A w zamian za to otrzymają sporą dawkę BÓLU!!!
|
|
"scanning505 jest karola a ja mam na imie Adam ... nie rozumiem auto reklamy....to chyba Jan Serce sobie ja robi" " i jaki Marku .... jak ja Marcin jestem :D cos naprawde sie pomieszalo komus" chyba tobie ~Vx2~ Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Co wy chcecie od tego człowieka ? popieram go ! niech chodzi i straszy i przeszkadza tym łotrom co zabawiają sie w podrywaczy.pl i to on powinien biegać z kamerą i nakręcać to wszystko ;) każdy las ma coś w sobie ten lasek* ma chłopa z bagien ;-) dokładnie z strumyczka Łomżyczka ;D rudy błazen z druhem
|
|
wystarczy zerknąć na pieczątkę lub posłuchać jak się przedstawia:) nie sądzę żeby coś się zmieniło, może pamięć Cię zawodzi...
|
|
tede, wwo, killazi
|
|
ml to moze byles ty? bo tak bronisz tej osoby..
|
|
dla jednych moze byc za pozno:)
|
|
Nigdy o czyms takim nie slyszalem. Jak dla mnie bardzo fajny pomysl, ciekawe czy sie sprawdzi w rzeczywistosci....
|
|
Granacik mmmmmmmm.........
|
|
Ciagnij wafla prosze pani hujozo
|
|
a mama na to że cię nikt nie kupi.. ja jestem innego zdania. mam dla ciebie wymarzonego turaska. ma komis i burdel
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Szkoły nie chcą likwidować tylko przenieść, a budynek jest ruiną która po przekazaniu wojewodzie mógłby zostać wyremontowany na potrzeby komisji egzaminacyjnej. Kwestia znalezienia odpowiednich pomieszczeń dla szkoły i po krzyku.
|
|
moze ten budynek to ruina, ale stoi dzieki tym ludziom, ktorzy w niej pracuja lub ucza sie. poza tym to szkola z tradycja, swoisty zabytek, niewiele szkol moze sie poszczycic takim "stazem". po co to niszczyc?
|
|
kefac, ale co sie stao sie?
|
|
Witam wszystkich, nosze się z pomalowaniem kilku elementów w samochodzie i całościową polerką na wiosnę... Którego lakiernika polecacie? Jest ich kilku. Gdzie warto pojechać, żeby zrobili dobrze i niedrogo... Tylko nie piszcie gdzie się znajdują, bo przejeżdżaliście i widzieliście szyld. Proszę o sprawdzone opinię. Kogo odwiedzić, a kogo omijać szerokim łukiem. Dzięki za opinie... pozdrawiam
|
|
Jakiś czas temu miałem do zrobienia dwa elementy i oddałem je do warsztatu na Al. Legionów (za autoandaro i prymą) nie pamiętam jak nazywał się ten warsztat, ale byłem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i dokładności z jaką wykonaną pracę choć cena nie była najmniejsza opłacało sie bo robota świetnie zrobiona. Szczerze polecam ToMek
|
|
proponuję zajrzeć na stronę, www.gaduradio.pl jest to portal radiowców amatorów, mają także opcję możliwosci założenia swojego radia na ich stronach itp.powodzenia Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Co sadzicie o dzisiejszym proteście rolników w stolicy pod Kancelarią Prezesa Rady Ministrów?
|
|
ostatnio sie mbank reklamuje z ciekawa propozycja kredytu mieszkaniowego, ale trzeba by bylo spr szczegoly na stronie glownej www.mbank.pl
|
|
migafka, to może jakaś wypowiedź w temacie, co myślisz na ten temat?
|
|
Witam. Ja osobiście proponuję kredyt w Banku BGŻ. Korzystne warunki i szybkie załatwienie wszelkich formalności.
|
|
http://www.kredytbank.pl/klienci_indywidualni/kalkulatory_kredytowe/hipoteczne_harmonogram_splat/ tu masz symulacje w kredyt banku rudy błazen z druhem
|
|
Czy wiesz, że Twoja wypowiedź jest obrazą dla niezależnego jury. Zastanów się nad swoim oskarżeniem bezpodstawnym chyba, że masz niezbite dowody na ocenę jury. Uważam, że byłeś(aś ) słabym uczestnikiem tego konkursu i teraz po fakcie szukasz sprawiedliwości.
|
|
POLECAM PRACĘ E KAUFLANDZIE JEST OK MAM U SIEBIE W MIEŚCIE I LUDZIE SĄ ZADOWOLENI
|
|
barbara, to się popisałaś elokwencją żeby porównywać rodzica do zrujnowanego budynku, jeszcze mógłbym zrozumieć jak byś zamiast budynku przywołała kadrę pedagogiczną z tej szkoły, którą chcą zwolnić, ale w taki sposób jak ty to rozumuje elektorat LPR albo samoobrony, no i oczywiście słuchacze pewnego radia... Bo jak można tylko na hasło szkoła, rozumieć tylko budynek? szkoła to jej społeczność, przede wszystkim ci którzy nauczają.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hmm przejrzyj sobie sama ten temat jeszcze raz, gfx tam z kilka razy probowal wam wytlumaczyc ze nie byl tam by uprawiac seks. Zdjecie butow nie rowna sie seks. Niektorzy lubia siedziec w samochodzie bez butow.Nie wiem czemu upierasz sie ze znasz te sytuacje lepiej niz on sam. "proste... jako kobieta w zyciu bym sobie nie pozwolila,zeby moj facet wiozl mnie do lasu,zeby porozmawiac... powiedzialabym mu wtedy,ze do lasu to sobie moze zabrac...pania z Łakowej..." Skoro nie lubisz jezdzic do lasku wieczorem to twoja sprawa i sie tego nie czepiam jednak moglabys sie powstrzymac od obrazania innych - jak pojechalabym do lasku, siedzialabym w samochodzie z moim chlopakiem i rozmawialabym z nim oznaczaloby ze jestem dziwka?? Ciekawe... Tak wiec moze daruj sobie insunuacje i glupie zarty na ten temat, bo sa nie na miejscu.
|
|
Wychu masz rację że śmierdzi ratuszem, może Brzeziński to Janka wujek. A może ten cały Janek udaje kogoś kim nie jest. JANEK zgrywasz cwaniaka a rozum masz ośmioletniego dziecka.
|
|
adamus: "Absolutnie nie jest tak, że rolnicy są do czegokolwiek temu społeczeństwu potrzebni - w porównaniu z innymi grupami społecznymi - a już na pewno nie są "żywicielami" miasta. Żyją sobie, podobnie jak murarze czy prawnicy..." Mówiąc, ze sa podstawowymi żywicielami spoleczenstwa mialam na mysli to, ze to oni hoduja zwierzatka i zboze. Schab posrednio tylko pochodzi z miesnego!! uswiadamiam, ze schab pochodzi z poltuszy zwierzecej a te zwierze wyhodowal rolnik.. jesli nie polscy rolnicy wyhoduja zwierzaki z ktorych miesko trafi na miejskie stoly, to trafi miesko tylko z zachodu(juz teraz trafia dlatego cena zywca jest coraz nizsza).. mmm pyszne plastikowe miesko.. i soczyste, świeżo modyfikowane i wyhodowane na antybiotykach czy innych takich:P smacznego ;) Przypominam, powolujac sie na wiadomosci z TVN24, ze w strukturze wydatków ludności na żywność mięso stanowi aż 30 proc. Wieprzowina zaś jest podstawowym gatunkiem mięsa spożywanym przez Polaków. Konsumpcja wynosi 42 kg rocznie na osobę. adamus: "Nie może być jednak tak, że miałbym dopłacać do ich produkcji. Nie ma takiego tworu: "pieniądze państwowe". To są pieniądze podatników i należy zastanowić się, czy to akurat do hodowców trzody winny trafić." Hodowcy nie chca pieniedzy podatnikow ;D z tego co wiem chca oplacalnej produkcji rolnej. Jedna z funkcji wewnetrznych panstwa jest zarządzanie gospodarką i finansami kraju.. a jednym z elementow zarzadzania jest ustalanie cen minimalnych (czyli cen urzędowych, poniżej których nie wolno sprzedawać danego towaru,jest ona zawsze wyższa od ceny oplacalnosci wytwarzania).. aktualne ceny trzody sa wynikiem praw rynku (coraz wieksza podaz - mozliwosc importu tanszych poltuszy zza granicy powoduje spadek ceny.. a takze duza liczba posrednikow od producenta do detalisty) i w tej sytuacji rzad powinien zainterweniowac..( ale nie dawac pieniadze rolnikom;) ) , moze tez skupywac i sprzedawac określoną ilość zywca, uzupełniając w ten sposób popyt i podaż podmiotów prywatnych, co jest korzystne zarówno dla rolnikow, jaki i konsumentów:) mozna eksportowac.. to np gornicy czy pielegniarki chca kasy z budzetu panstwa.. rolnicy nie ;p adamus niestety nie wiem o co Ci chodzi z doplacaniem na konta rolnikow..
|
|
Balony pompowane helem lepsze od silikonowych?
|
|
Janek zamknij sie;D
|
|
a jesli chodzi o mnie to nie jestem nowy.mi nie chodzi o liczbe postow, bo moglbym pisac takie glupoty jak ty i mialbym ich tysiace.widzisz jasiu... jak juz cos napiszesz to wpierw pomysl, nie boli. ciekaw jestem jaka riposte przygotujesz:)) http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE
|
|
Najprościej to bym zaproponował by go wykastrować choćby po to by w późniejszym wyroku wiedział za co dostał a sędzia mu dokładnie powie ile, chociaż prawdę mówiąc to kiepściutko wierzę w naszą sprawiedliwość, lecz jeśli ktoś wie jakie są statystyki co do kleryków czyli przyszłych księży to niech sam odpowie na to pytanie. Pozdrawiam i życzę głębokiej wiary. http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE
|
|
Najprościej to bym zaproponował by go wykastrować choćby po to by w późniejszym wyroku wiedział za co dostał a sędzia mu dokładnie powie ile, chociaż prawdę mówiąc to kiepściutko wierzę w naszą sprawiedliwość, lecz jeśli ktoś wie jakie są statystyki co do kleryków czyli przyszłych księży to niech sam odpowie na to pytanie. Pozdrawiam i życzę głębokiej wiary.
|
|
Paplik-brawo!!! Panie Zdzisiu-radykalnie ale zdrowo i bezpiecznie/dla społeczeństwa oczywiście/ popieram. pol1-tam w większości są sami tacy przypadkowi a Piotrowski nie jest tam zatrudniony, więc nie siej plotek z rydzyjka, poza tym odwiedż PZP...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |