niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
List do prezydenta ............

najlepszy browar leszek pozniej tyskacz no i po kolei zywic i lomzynianka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: List do prezydenta ............

Ja ogólnie polecam. Jeżeli chodzi o pizze jest smaczna:). Ceny to zależy: najlepiej jest brać tą promocję ,że 2 w cenie jednej, wtedy naprawdę tanio wychodzi. Ogólnie wszystko jest lepiej brać x2:D. Tak jest z pizzą,z napojami ,kebabem itd. Jeżeli chodzi o lokal,to nie jest może jakaś rewelacja,ale jest taki w stylu barowym. Może być. I jeszcze dowóz od zakupu minimum 17zł jest ZA DARMO! Ogólnie bardzo polecam,może nowa konkurencja da innym pizzeriom w Łomży do zrozumienia,że podnoszenie cen o 8zł mądre nie jest:]. Pozdrawiam,

ostrego łone lub FISZA z naciskiem na ostatniego :*

co wy neostrade wlasnie dostaliście ze tak sie rozpisujecie? temat zamkniety, zamknac mordy...snakdak Twoja stara musiala duzo sniegu sobie TAM napchac zeby takiego bałwana urodzic..pozatym HCWD to sobie mozesz rzucac do kolegow w piaskownicy..do mnie ma byc "prosze pana" swinski zwisie...

Jak wolisz to liż dupsko proszę pani

nie wiem czy dotarło do Ciebie poczwaro ze jestem mezczyzna...jak Ty mozesz wiedziec cos o zulach-zboczencach jak Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...dobranoc wafelku...chrup chrup...

Takos

"lesny ludek!" to Cie na obiad wołają . Starry ten post pisales 6 minut...problem z literowaniem 'hujozo'? Ide spac, spiacy jestem, jutro tutaj zajrze, moze zdazysz..

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

no to sie okazuje że to ja twoją matkę pukałem skoro tak na mnie wołają.. CDN jutro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org