Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List do prezydenta ............ |
najlepszy browar leszek pozniej tyskacz no i po kolei zywic i lomzynianka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List do prezydenta ............ |
Ja ogólnie polecam. Jeżeli chodzi o pizze jest smaczna:). Ceny to zależy: najlepiej jest brać tą promocję ,że 2 w cenie jednej, wtedy naprawdę tanio wychodzi. Ogólnie wszystko jest lepiej brać x2:D. Tak jest z pizzą,z napojami ,kebabem itd. Jeżeli chodzi o lokal,to nie jest może jakaś rewelacja,ale jest taki w stylu barowym. Może być. I jeszcze dowóz od zakupu minimum 17zł jest ZA DARMO! Ogólnie bardzo polecam,może nowa konkurencja da innym pizzeriom w Łomży do zrozumienia,że podnoszenie cen o 8zł mądre nie jest:]. Pozdrawiam,
|
|
ostrego łone lub FISZA z naciskiem na ostatniego :*
|
|
co wy neostrade wlasnie dostaliście ze tak sie rozpisujecie? temat zamkniety, zamknac mordy...snakdak Twoja stara musiala duzo sniegu sobie TAM napchac zeby takiego bałwana urodzic..pozatym HCWD to sobie mozesz rzucac do kolegow w piaskownicy..do mnie ma byc "prosze pana" swinski zwisie...
|
|
Jak wolisz to liż dupsko proszę pani
|
|
nie wiem czy dotarło do Ciebie poczwaro ze jestem mezczyzna...jak Ty mozesz wiedziec cos o zulach-zboczencach jak Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...dobranoc wafelku...chrup chrup... Takos
|
|
"lesny ludek!" to Cie na obiad wołają . Starry ten post pisales 6 minut...problem z literowaniem 'hujozo'? Ide spac, spiacy jestem, jutro tutaj zajrze, moze zdazysz.. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
no to sie okazuje że to ja twoją matkę pukałem skoro tak na mnie wołają.. CDN jutro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |