Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budujmy Łomżę z dala od polityki |
he...gdybys nie wiedzial...to czasami w profilu nie widac...niczego nowego co wpisales:) np...imie teraz, ktore wpisales:) tylko zostalo stare xxx ja i tak wiem swoje:) jak tam yaesu vx2:)? Marku:) nie udawaj adama, marcina, kamila czy patryka:) teraz juz jestem pewien, ze to Ty...ale bez obaw...nikomu nie wyjawie kim jestes...gdyby nie to, ze pomyliles sie co do swojego imienia, to bym Ci uwierzyl:D hehe pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budujmy Łomżę z dala od polityki |
Polecam OSK Mariusza Gruszfelda. Ul. Bernatowicz przy I LO.
|
|
To widzę że macie same miłe wspomnienia odnośnie policji.. A może co drugi z was to sierżant pałka? Dla mnie policja to komedia jest. Z mojej klasy ze średniej poszedł tam taki tuman że chłopisko z podpisaniem się miało problem, a tu nagle wielki pałkarz. Mam jeszcze kilka takich przykładów.. Powiem tak... Byłem ostatnio jakiś czas w holandii - tam nie ma HWDP. Tam policje kochałem.. Uśmiechnięci, pomocni, nie wożą sie jak u nas zasrańce co naoglądali się filmów i chodzą jak lucky luck na dzikim zachodzie. Dlatego naszym miejscowym "stróżom prawa" serdeczne HWDP
|
|
na ul. Korczaka pan Cwalina bodajże nie pamiętam już dokładnie- facet z białego i parę razy w miesiącu jest w Łomży( tak było kiedyś). sam do niego chodziłem i całkiem konkretny facet no i co do leczenia to zadowolony jestem
|
|
A może ktoś powiedzieć z jakim kosztem trzeba się liczyć zakładając 1 aparat na zęby?
|
|
napisała teraz, żeby do 14 dotarło do wszystkich;PPPPPP Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Może.. A może ty masz 1,20 wzrostu i cie poprostu nie zauważają więc nie masz tego "problemu". Wielu z obecnych łomżyńskich stróżów prawa znam ze starych czasów. Niektórzy mają jakieś dawne urazy i jedni próbują sie odgrywać inni zaniechali vendety. Ogólnie rzecz biorąc Ch.. im w serca
|
|
ok 1500 zł na jedna szczeke ze tak sie wyraze i potem tak ok 1 wizyty na miesiac po ok 50-100 zl (zalezy do kogo chodzisz :P) p. Cwalina jest dosc drogi ale jest ponoc lepszy od p. Minko ktoora z koleii mniej bierze za wizyty. Tak wiec prostych zabkoof zycze
|
|
czy was to nie denerwuje że nic ostatnio nie dzieje sie w tej Łomży ?? ja bardzo bym chciał iść na koncert hip-hop'owy ale czekam i czekam, niedługo zrezygnuje przyrzekam!! Jeśli ma ktoś taką możliwość aby z kimś o tym porozmawiać albo zorganizować taki koncert no to wiele ludzi by było wdzięcznych!!
|
|
"Odnosnie "siedzenia policjantow na Pl.Niepodleglosci i przygladaniu sie wyczynom na lodowisku" to nie rozumiem co widzisz w tym zlego? " więc co do twego pytania MasaViV które ci zacytowałem to już ci mówię. Co do patroli pieszych to zostały niedawno wprowadzone i oficjalnie zadnych opinii na ten temat nie ma, czy obywatele są zadowoleni, czy nie. A odnośnie twego cytatu to jakoś dziwne że kiedyś nie było lodowiska nawet samochodów parkujących na dole i też tam stali. Mieszkam w okolicy, więc wiem. Przejeżdżam dziesiątki razy dziennie i mogę wymienić jeszcze kilka innych miejsc w których się grzeje służbowe stołki już od kilku ładnych lat. Po prostu bez celu i sensu (więc nie wiem, jak można tu mówić o zwiększeniu bezpieczeństwa). Oficjalnie do żadnego policjanta nic nie mam, ale niestety pieniążki które biorą jako za rzekomą pracę są również z moich podatków, więc poruszyłem ten temat.
|
|
I co, tu mamy się kochać?? Na forum publicznym?? Bez przesady... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Halinko, spokojnie. To było do Janka Serducho. Denerwuje mnie troszkę
|
|
Śmieszy mnie to jak ktoś się wypowiada na temat o którym nie ma pojęcia :-P Od kiedy HIP HOP to gatunek muzyczny RAP to jeszcze rozumiem , a wystarczy trochę poszukać... Źródło wikipedia : Hip hop to zjawisko, bądź też ruch kulturowy, rozpoczęty przez Afroamerykanów i Latynosów we wczesnych latach 70. XX wieku w nowojorskim Bronksie. Hip-hop zaczął powoli przenikać do świata kultury masowej na początku lat 80., by w następnej dekadzie rozprzestrzenić się na każdy zakątek globu. Za początek ruchu hiphopowego uważa się zwykle wczesne dokonania DJ Kool Herca (ok. 1969-1971), a DJ Hollywood jest uznawany za pierwszego, który określił kulturę mianem "hip-hopu". Cztery główne aspekty, bądź "elementy" kultury hip-hop to MCing (rapowanie), DJing, graffiti, i b-boying (znany też jako breakdance). Piąty, dodatkowy element to beatbox; niektórzy dodają też aktywizm polityczny, modę hiphopową, slang, przemysł filmowy, teatr, czy nawet architekturę. Hip-hop poczuwa się do pokrewieństwa z muzyką reggae w jej różnych postaciach, z którym to ruchem łączą go społecznie postępowa i antyestablishmentowa ideologia oraz aspekt sztuki ulicznej i folkloru miejskiego. Rap jako awangardowy gatunek muzyczny tworzony jest zwykle za pomocą rapowania i produkcji beatów (albo też DJingu). Pochodząc ze zmarginalizowanych społecznie środowisk, kultura hip-hopu jest spontanicznie niekonformistyczna w odniesieniu do zachodniego systemu wartości i estetyki, np. często nie potępia łamania prawa, ani nie stroni od wulgarnej ekspresji. Podstawowe 3 elementy: Muzyka (Rap) + Taniec (Breakdance) + Malowanie (Graffiti) = Hip-hop (kultura)my_man napisał(a):
|
|
spróbuj w zbrzeznicy przed zambrowem po prawej stronie mają pełen wybór
|
|
byłem tam, może jeszcze jakieś inne firmy tak dla porównania cen
|
|
A masz gdzies w Łomży gornikow ??? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Nie chodzi mi o Lomze... Chodzi mi o grupy zawodowe!Pojdziesz do lekarza,a on ma Cie gleboko w d..pie i tylko podwyzek sie domaga!ale na lekarza nikt slowem nie pisnie... a policjanci to jelenie-siedza cicho,pracuja za marne pieniadze,a tacy ludzie jak Zdzislaw jeszcze nadaja na nich na publicznym forum :) Zdzislaw i reszta-pierw poznajcie "policyjna rzeczywistosc",a potem udzielajcie sie i oceniajcie.... To tyle ode mnie w tym temacie,żegnam i pozdrawiam Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ale przeciez virtualnie to nie to samo co w łóżku :((
|
|
Na Hipokratesa w gabinecie u Panstwa Pioro przyjezdza Pani z Białegostoku. Cena za zdejmowany-stosowany tylko na noc 350-400zł na jedna szczeke i za wizyte około 30zł. Co do aparatu stałego nie znam cen. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zły_człowiek: zgadzam się. . . uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Jaki browar Waszym zdaniem powinien ''rzadzic'' w barze? Do wyboru browary Tyskie, Żywiec czy tez moze nasz lokalny- browar Łomża?
|
|
Przykoszarowa w zakładzie kamieniarskim
|
|
ludzie zywiec ...
|
|
hehe proszę pani. Niech się pani tak nie denerwuje to szkodzi na cerę. Jak byłem w 3 klasie to próbowałem jeszcze rozmawiać z takimi idiotkami jak ty. A teraz wole powiedzieć ciągnij wafla... Proszę Pani
|
|
smignij sie do jednaczewiaka..zostaniesz pania lekkich obyczajow jakiegos zula...zobaczymy jak bedziesz spiewal z jego waflem w pysku...smacznego koneserze Takos
|
|
zamiast się pluć na forum, zapytajcie moze swoje laski o ich opinie. Często bywa tak, że lubią byc podglądane podczas amorów. Wszak wiekszość kobiet to ekshibicjonistki. Poza tym, jak byście nie staneli na wysokości ,,zadania,,.To możecie prosić o pomoc, tajemniczego, nieznajomego leśnego ludka. Co by laska z ,,wycieczki,, do lasu, wróciła zadowolona.))))))) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
GRANIT-OST w ostrołęce. Numer do właściciela 502 291 880 , Pan Rykowski. Polecam, taniej i solidniej nie znajdziesz. W Łomży nie mają pojęcia o dobrym materiale, walą masówkę na nagrobkach i nic pozatym.
|
|
"gfx pajacu, ja tam sie z zona tluc samochodem po lesie nie bede, a juz na pewno nie zeby cos ci udowadniac. Sie znalazl doswiadczony... pozal sie Boze. Niektorzy sa bardziej rozgarnieci widocznie, a ze ty ciagasz jakas zakochana malolate po krzaczorach, zeby sobie spuscic z krzyza, to pozniej miej pretensje do siebie, ze dziewczyna ma takie przezycia, a nie do calego swiata. Widac nie dorosles do takich zabaw, wiec sie nie baw. Radzisz innym wyjsc z domu, to moze lepiej sam w nim siedz i nie wychodz, bo najwyrazniej nie potrafisz zaakceptowac prostych regul przebywania wsrod ludzi. Dopoki nie zrozumiesz, ze w miejscu publicznym kazdy moze zagladac gdzie zechce, za to Tobie nie wolno robic pewnych rzeczy, a jak juz robisz to na wlasna odpowiedzialnosc, siedz lepiej w domu. Widac sam slabo zycie znasz, bo zwykle ludzie ktorzy to robia w miejscach publicznych po prostu lubia ryzyko bycia podgladanym. Tobie to ryje psyche, to sie tak nie zabawiaj i po problemie. Jak beda przechodzic rodzice z dziecmi i dzieciak zajrzy przez szybe i sie przestraszy, to ciekawe czy pogonisz dzieciaka-zboczenca, czy sam bedziesz mial problemy." Cytat z innego postu małolatko. Weź go do serca albo do buzi :)
|
|
byś stworzył,burdel w którym miałbyś co dymać buraku pierd.... tak poza tym to oni sami nie wiedzą co z tym fantem zrobić,ucze się w tej szkole i wolałbym aby pozostało tak jak jest.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |