Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Promotor naszego Lecha kłamie... |
Tylko Peja, Liber, Karramba i 52 Dębiec...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Promotor naszego Lecha kłamie... |
hahah on pewnie czeka na ciebie w lesie twoja decyzja gdzie jesz jego decyzja gdzie chodzi i do czyich samochodow zaglada......... zabronisz mu ?? nie chcesz by ktos zagladal ci do samochodu siedz w domu a samochod zostaw w garazu napewno nikt nie bedzie zagladal.... uwazaj lato idzie i jak sie bedziesz opalac na plazy to tez moze jakis zboczeniec bedzie patrzyl
|
|
ten typ juz od dawna sie przewija w tym lesie...to duch...dlatego tak szybko go stracilas z oczy...moze szeryf? jak on to nie masz sie co martwic, bo szeryf zawsze pomoze:) "Stop kowboje!" Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ja w Wołominie płace 1700 zł za sukienkę a wybrałam jedno z droższych
|
|
uuuu Panie Zdzisiu jakbys do mnie wyjechal z takim tekstem w twarz to pala w leb zarobilbys na bank :) Zero szacunku czlowieku masz... Nie masz zielonego pojecia o tej robocie,a śmiesz zabierac glos na publicznym forum...Nie bede sie rozpisywal i wchodzil z Toba w tematy... Powiem krótko: http://www.policja.pl/rekrutacja/ 1.Wejdz w ten link 2.Przejdz wszystkie testy i dostań się do Policji 3.Pokaż jak się łapie zbójów,patroluje ulice,obstawia mecze piłkarskie itp itd :D Powodzenia!
|
|
dobra...nie chce mi sie klocic wiecej na ten temat...w koncu do czego innego on jest
|
|
kathrin18 polecasz akryle...a mialas zele?masz jakies porownanie?
|
|
snakdak może ty wyglądasz tak groźnie że biorą cie za zabójcę LOL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |