Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS popiera kandydatkę PO w Łodzi! Miasto nie chce postkomuny w ratuszu! |
wiesz nie traktuję tego jako koronny argument! i w dość szerszym znaczeniu to napisałam niż tylko w dosłownym sensie, że jestem psychologiem zawodowo, ale fakt tak " kulawo" mogło to wyjść! masz racje niemniej w tym, że z idiotą nie ma co dyskutować! pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS popiera kandydatkę PO w Łodzi! Miasto nie chce postkomuny w ratuszu! |
To proste.. To leniwe kur.wiska są. Boją się wejść na rejony gdzie ktoś może utrzeć pieskiego noska. HWWD policyjne ścierwa
|
|
Osobiście, uważam że trzeba szanować naszą łomżyńską młodzież. Zespół Szkół Drzewnych należy zostawić w tym budynku (przeprowadzić niezbędny remont), zaś inny lokal poszukać dla Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej.
|
|
a pusty to masz łeb "gostek"! cię stary robił spuszczając się na buta i kopiąc matke po pizdz....
|
|
zrobienie kursu kosztuje cos okolo 2500zl z tego co mi instruktor na CKP mowil. odbywam tam wlasnie praktyki.
|
|
A jakie ma być mesko-męskie towarzystwo? Patrzą sobie w ocżęta z uwielbieniem i oddaniem bezgranicznym... toż to i w końcu zakochać sie przecież mozna!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |