Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich |
szczerze to do srodka nie wchodzilam, ale szyldu nie ma:) dzieki za info, na pewno sie wybiore.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich |
ja wczoraj kochalem sie ze swoja zona... tez malo co nie umarlem na fotelu... ona mi potem powiedziala, ze to orgazm...
|
|
nie wiesz po co mi to, wiec po co pytasz.... badz tez dajesz mi aluzje. potrzebne jest mi to po to by wiedziec czy moja kolezanka z bylej pukanki nie plotkuje o mnie do mojej kobiety....
|
|
Italdesign/Lamborghini Cala
|
|
Usuwanie pod narkozą jest bardzo poważnym zabiegiem i zwykły stomatolog nie powinien się tego podejmować. Ja będę wyrywała chirurgicznie ósemki w szpitalu w Białymstoku. Lżejszy przypadek ósemki wyrywałam w Akademii Medycznej, oczywiście ekstrakcja chirurgiczna, za którą w klinice zapłaciłabym 300zł minimum.
|
|
rambo dokladnie
|
|
Z jednym moge sie tylko zgodzic... i faktycznie, przykre. Miejsce publiczne nie przestaje byc publiczne, tylko dlatego ze zaparkowalas tam samochod. Odwal numerek na parkingu, zadzwonimy na policje i sprawdzisz, czy faktycznie nikomu nic do tego. Moze mandacik spowoduje ponowne przemyslenie tematu ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |