Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszyscy meszkańcy, tkaże kibice ŁKS poioerają Kołakowskiego |
frajer, frajer.. ciężko wyczuć.. gdyby chodziło o miernotę, to wskazałbym na "yntelygenta zastępczego" od edukacji..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszyscy meszkańcy, tkaże kibice ŁKS poioerają Kołakowskiego |
jak ceny ? wielkosc itp zdaj relacje :) moze jakis numer telefonu do nich ?
|
|
hehe cięzko włąsciciela zastac w domu :) i jestem ciekaw jak te autobusy wyjezdzaja z tego małego podwórka !
|
|
Miałam akryle i żele, osobiście wolę paznokcie żelowe, są jakby lżejsze i moim zdaniem lepiej się je nosi, ale to zależy kto co lubi. Gdybym miała ponownie się na nie decydować wybrałabym żelowe :) Co do cen w Łomży przyznam, że dokładnie się nie orientuję, ale pewnie coś ok 80 zł.
|
|
Raczej nie ma takiej opcji. Narkoze można stosowac tylko w szpitalach i przychodniach...... Po co narkoza do usuwania zeba? przeciez teraz sa takie znieczulenia ze wcale nic nie czuc jak wyrywa. Tylko trzeba isc do dobrego dentysty
|
|
nie ma, w łomży zęby są usuwane bez znieczulenia wtedy jest weselej :)
|
|
O rany:) Ludzie nie bądźcie naiwni. Przecież koleś "scanning505" sam sobie reklamę robi. Btw nie pierwszy raz. http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE
|
|
Hey moze ktos wie jak dojechac z dworca pks na ulice warszawska 63 w Białystoku, jaka linnia autobusowa, chodzi mi dokladnie o Biblioteke Uniwersutety Bialostockiego wydzialu Ekonomicznego czy jakos tak. Dziekuje z gory
|
|
Witam. Jakie są teraz unas ceny przerejestrowania samochodu na polskie numery??
|
|
co za problem sztucznie wydumany przez ludzi z kompleksami. Nie wam oceniaĆ co innym wolno co nie wolno. Jeżeli nie narusza prawa i nie wyrządza komuś swym działaniem krzywdy to guzik wam do tego potomkowie roztrząsaczy gonoju jak ma robić sobie zdjęcia, z kim ma robić te zdjęcia , i ile ma mieć znajomych. To nie Wasz biznes. I ZAKODUJCIE TO SOBIE W SWYCH ZAKUTYCH ŁOMŻYŃSKICH PAŁACH. Whatever.........
|
|
najlepiej wysiądź na dworcu PKP i stamtąd możesz śmiało jechać autobusem linii 21 i 2 (bezpośrednio na Warszawską).
|
|
rowniez mialam i zele i akryle, i gdybym miala znow cos robic z pazurkami wybralabym zele :)
|
|
W Krakowie był głośny przypadek, kiedy dziewczyna przyszła na usuwanie pod narkozą. Usuwała 2 zęby tzw. górne ósemki. Po podaniu narkozy, a robił to anastezjolog i usunięciu zębów, nie wyprowadzono dziewczyny z narkozy. Już nie pamiętam z jakiego powodu, ale zmarła na skutek błędnie przeprowadzonej narkozy. Sprawa trafiła do sądu resztą nie interesowałem się. Jak wypowiadali się profesorowie pełna narkoza jest zabiegiem na tyle skomplikowanym, że powinni wykonywac go ludzie z wiedzą i doswiadczeniam. Polecano fachowe znieczulanie, odradzano pełne narkozy. Jak ktoś w łomżyńskich gabinetach chce bawić się w takie zabiegi to wszystkiego dobrego. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
było sie starac i dobrze pukać :))))) Perspektywa utraty takiego faceta, by ja hamowała:))) Ha ha ha najwyżej leć w zaparte, zawsze możesz powiedzieć, ze chciała odmówiłeś i teraz się mści :)))))) Ludzie tyle lat sobie bez kamer radzili, a Ty byś chciał cały aresenał :)))) Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
a jezeli radio kozysta z portu 8000 to wtedy zamiast 65535 podac 8000???
|
|
taaa adam:) dobre sobie:D
|
|
poprostu koles mieszkal w dzumandzi a teraz przeprowadzil sie do lasu
|
|
miejsca mamy takie jakie mamy. Poprostu lubie las a ze do tego jest najblizej to nie wiem po co miałabym jezdzic na spacer z psem np w oklice jedwabnego. Ludzie zastanówny sie gosciu sobie chodzi narazie nic nie robi tylko patrzy ale tam chodzi wielu ludzi i moze wystraszyc jakies dziecko. Dzieci co prawda nie chodzą tam podejrzewam w nocy czy wieczorem ale w dzien widze je tam bardzo czesto. Ludzie jezdza tam w roznych celach i co bedzie jesli kiedys podejdzie i np rozwali szybe w samochodzie jakas pala, potem ucieknie, ale Wy i tak ganiac go nie bedzie bo zanim dojdziecie ze to tylko szybka minie jakis czas który bedzie dla Was wielkim szokiem.
|
|
Duża miss co ty traktujesz las Jednaczewski jak swoją własność. Wolno Tobie zrobić spacer psu po lesie sama siedząc w samochodzie , wolno Pawlakowi spacerować z pastowanym kabanem to i wolno jakiemuś człowiekowi. Kiedyś też często jezdziłem ze swoim psem do jednaczewiaka i widziałem te samochodowe igraszki i co miałem obchodzić 100 m łukiem żeby komuś nie przeszkodzić , to jest miejsce publiczne , pamiętaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |