Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lech Kołakowski na sprzedaż !!! |
ML trochę kultury. Wystarczyło napisać, że to nieaktualne a nie wyładowywać swoje frustracje na przypadkowej osobie. Dostałam to rano mailem ze stanów to wkleiłam. Nie zwróciłam uwagi na aktualność tej ankiety. Okej. Sorry. A Tobie jak się nie podoba na wschód od Wisły to wyprowadź się na zachód. Do "warszafki" czy do pyrlandii. Nikt Cię tu nie trzyma. I trochę szacunku, bo jak znam życie - zapewne jesteś w wieku mojego syna. Pozdrawiam i zanim komuś znów nawrzucasz tu od buraków - dla rozładowania stresu - narysuj sobie kółko na ścianie i walnij "z baranka". Ulży Ci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lech Kołakowski na sprzedaż !!! |
narysuj sobie kółko na ścianie i walnij "z baranka".- przetestowane ?? pomogło? gdzie będę miał ochotę tam będę mieszkał .... gdziekolwiek w Polsce czy na świecie ale to ludzie tworzą otaczającą rzeczywistość.. i dopóty będzie tu zaścianek póki ludzie będą tak podchodzić do otaczającej rzeczywistości... Dobrze że to tylko post na forum, a nie przy pobieraniu kredytu... najpierw sie czyta później się myśli i zastanawia czy warto.. Fajnie ze dostajesz mejle i to ze stanów gratulacje - resztę mejli jakie otrzymasz też nam na forum wkleisz?? Chociaż jeżeli będzie to o tym że Jaruzelski wprowadził stan wojenny to też już nie aktualne..... a czy przypadkowa osoba?? hmmm wydaje mi się że oprócz "autora" tego "świeżego newsa" nikomu się nie dostało ... skoro cię tak zbulwersował mój post może następnym razem przeczytasz i pomyślisz może będzie to z pożytkiem ;-) P.S. nie mam zapędów masochistycznych są inne sposoby walki ze stresem szkoda ściany by w nią z baniaka ładować
|
|
jak właściciel tak sobie życzy to tsk sie dzieje
|
|
Dla mnie najbardziej śmieszne i żałosne jest to jak widzę że ludzie w znajomych mają jakieś aniołki szczęścia, po kilka rodzin z takimi samymi nazwiskami, miasta, widziałem też że psy i koty co jest jakąś cholerną niedorzecznością...
|
|
Witaj Janie! teraz to już Ciebie na ulicy rozpoznam po tej opaleniźnie ! tymczasem nadrabiaj zaległości tu. ;)
|
|
Punkt G u kobiet znajduje się na końcu wyrazu: SHOPPING
|
|
jesli komus zależy na czasie to nie polecam siódemki i pocztexu ale cóz jak to firmy kurierskie okreslają Łomża jest kategorią B :) ;)
|
|
fionix...moglbys zrobic fotke tego otworu:)?
|
|
GRATULACJE Kokosz
|
|
polecam osobiscie PAF operator pocztowy na długiej 17, przesyłki docieraja w 3 dni i ceny tez są zajefajne( to taka prywatna poczta, pierwsza konkurencja poczty polskiej, która zajmuje sie cała korespądęcją nie tylko paczkami)
|
|
Czy ktoś wie kiedy otwierają TELEPIZZE ??? Jak juz otwarta podajcie numer telefonu do TELEPIZZY !!! Z góry dzieki.
|
|
Jakie sztuki walki można trenować w naszym mieście ? czy ktoś ma jakieś doświadczenia ? odp.
|
|
Siiemks w naszym miesciie jest duzo sztuk walk zalezy co cie interesuje
|
|
Zapasy w stylu wolnym w budowlanie, klasycznym w pg 1. Karate, capoeira, tkd, i kickboxing był ale nie wiem czy malarz juz nie zamknał...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chciałbym bardzo podziękować Pani która wczoraj pracowała wieczorem w sklepie na ul. Przykoszarowej. Gdyby nie Ona to miałbym spore problemy, a tak wszystko jest ok. Oby było jak najwięcej takich uczciwych i miłych ludzi. Jeszcze raz dziękuję :)
|
|
|
JESTEM WŁADCĄ I PANEM tommekneta :) i w ogóle i w ogóle i w ogóle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |