Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszyscy głosujemy na L.A. Kołakowskiego!!!! |
Janeczku: poprosze foteczki, niech tym tu gówniarzom coś skoczy, jakieś cisnienie np.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszyscy głosujemy na L.A. Kołakowskiego!!!! |
megan...i wlosy z glowy wyjda...ale w przyrodzie nic nie ginie:)
|
|
pod "Wiatą" dobrze robia paznokcie:D
|
|
jest tam gdzie był łoś byłem polecam ogólnie gitara:p
|
|
witam:) po 1 jak ktos nie wie oc o biega niech nie pisze . Mam wielką prośbę jak to jest z bezprawnym braniem pieniędzy za warunki przez uczelnie państwowe? bo slyszałem ze troszę zwracają kasy:) a co nieco zostawiłęm na PB , jak ktoś ma jakiś bliższe i pewniejsze info prosze o kontakt
|
|
Telepizza jest na miejscu dawniejszej restauracji "Łoś", tej w bloku za Urzędem Skarbowym. I przestańcie zgrywać cwaniaków, tylko po prostu odpowiedzcie jesli ktoś pyta bo kiedyś mozecie sami też o coś się zapytać. Bez sensu jest ciągnięcie durnego postu, chyba tylko po to aby popisywać się swoją pojebaną "entelegencją" co ostatnio jest standardem na tym forum.
|
|
a co to za różnica gdzie się znajduje? :D w ogóle kogo to obchodzi kiedy kobiety mają orgazm hahaha
|
|
hahaha
|
|
ja dzis bylam. pizza smaczna.
|
|
nie chodzi o warunki. Tylko tak jak jest w Agrobiznesie ze za kazda poprawke placisz 50 zl. Np masz egzamin zerowkowy nie zaliczyczysz, masz normalny egzamin i tez go nie zaliczysz to jest jeszcze poprawkowy egzamin w sesji poprawkowej i za ten egzamin niektorzy musza placic.
|
|
jeśli nie Łomża to gdzie? wawa też mi pasuje oby był dobry i nie skroił za mocno
|
|
Janka tropiki to Łaziorka: szum wody z kranu, dmuchana palma, słoneczko na prąd i drinki z taniego wina z plasterkiem ananasa z puszki... A głowa w trakcie urlopu i po nim to cię czasem nie bolała? Taki był przecież upał no i te szlachetne trunki...
|
|
http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/787688.html poczytajcie sobie o tych zwrotach
|
|
ja miałem usuwane w Łomży !!! i juz o tym pisałem a te zapewnienia że i w Warszawie tego nie robią są błędne .
|
|
znam się nażartach nie musisz tłumaczyć tak gorliwie!zmień login na Jan Niezbędny:))))))))))))żeś zaimponił!masz żart jak na remizie:))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |