Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeprosiny |
OPEK
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeprosiny |
ha,ha,ha. dobre
|
|
ja proponuje wyciac wszystko zalac betonem a nastepne pokolenia niech sie ucza co to drzewa i srodowisko z internetu wcale nie bedzie chorob zadnych bo przeciez drzewa co tam, cos tam moze i robia ale w koncu kawal placu z asfaltem ,najlepiej, bedzie 100% lepszy z atomowka to tez dobry pomysl, a kto przezyje bedzie swiecil .... i po co nam koniec swiata sami siebie wykonczymy ________ Malachit
|
|
drzewa powodują alergie popieram wycinkie
|
|
jedyny punkt G jaki znasz to GaduGadu :)
|
|
DOMINET - przelewy do innego banku 3zł!!! dla właścicieli mBanku proponuję inteligo jako konto dodatkowe do realizowania wpłat w bankach PKO (w Łomży przy rondzie kościuszki i solidarności)- przy miesięcznym saldzie min. 100zł koszt użytkowania konta to jedyne 1zł miesięcznie... rudy błazen z druhem
|
|
Pani Katarzyno! Szczere gratulacje z okazji otrzymania Odznaki Honorowej „Zasłużony dla Kultury Polskiej”. Pani pasja i zaangażowanie od wielu, wielu lat w stworzenie i kontynuację dzieła pod nazwą "Voci Unite" jest naprawdę godna podziwu. Ręce same składają się do oklasków. Życzę wytrwałości i nieustannych sukcesów. Ps. Ostatnia płyta wydana przecudnie! http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14332
|
|
Już otwarta !!! Nr telefonu 216-70-70 !!! Byłem, próbowałem.... Smakuje całkiem dobrze ;) Zobaczymy co będzie dalej...
|
|
Wez skorzystaj z wyszukiwarki, bo ten temat byl juz walkowany pare razy i to niedawno. Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
przez takie cos to sie odechciewa pizzy...
|
|
Jasiu,gnojem jesteś i w gnój się obrócisz.
|
|
okazało się że drobne usterki a raczej brakowało mu konserwacji i przeglądu (jak z autem :D ) : czyszczenie, test pamięci, smarowanie procka (chyba w celu chłodzenia?) i wymiana taśmy do dysku :)
|
|
No to sie szczesliwie skonczylo ;)
|
|
gulash...czyli twoja dziewczyna robila ta pizze tak samo? :) bo nie sprecyzowales :) Harpon
|
|
Ma ktoś namiar do człowieka który handluje sprzętem tzw.szpiegowskim? Chodzi mi o zainstalowanie profesjonalne mikrokamery,a slyszalem ze w jego ofercie jest sporo ciekawych rzeczy. Kamery bezprzewodowe ukryte w misiach,atrapach telefonow, zegarkach itd.! Potrzebuje zalozyc u siebie w domu mikro kamery ze zdalnym ogladaniem i podsluchem.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |