niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zawiany Pan Cz w Kredyt Banku

aj te mercedesy ;d

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zawiany Pan Cz w Kredyt Banku

Poszukuje osób, które były świadkami wypadku potrącenia pieszego-dziewczyna wczoraj o 16.50 przy Placu Kosciuszki na ul.Wojska Polskiego. Wazne!!!! nr 512623410

mercedes s 500 to jest fura,albo cos w stylu amerykańskim z tych starszych,maja dusze te samochody i oczywiście moc hehe

PKO BP - dostepnosc bankomatow jest dobra.. gorzej z kolejkami, nie tylko w bankach, ale i w bankomatach!!
Mam tam konto, ale czasem, żeby załatwić sprawę trzeba stać w kolejce nawet ok. godziny :/

jesli moge ci podpowiedziec zglos sie na policje przedstaw sprawe i popros o nagrania z kamer ktore znajduja sie na rondzie tak bedzie najszybciej

Poprawka, ameryckie samochody nie mają zbyt wiele mocy, mają za to potężny moment obrotowy,a to mała różnica ;)

A jak tak owa kamera odnajdzie swiadka?:-)

Przemo 83

napisałeś na koniec - cyt: "Z pozdrowieniami dla szanownej pani dyrektor. :)"

Czyżby jaskaś ładna laseczka, którą z tej firmy zapamiętałeś, czy po prostu jedna z reżimu, która obiecała podwyżki i sowite wynagrodzenie a wszystko było fałszem ??

...a po co Ci oddział?

...chyba najlepsze będzie konto w Inteligo - w pko możesz normalnie wpłacać kasę i korzystać z ich bankomatów... a płacisz tylko złotówkę miesięcznie za kartę...

;)

skladow jest duzo wiecej na lomzy ale jak to wszedzie

rudy błazen z druhem

Słusznie to dostrzegłeś. Niektórzy szukają wszelkich sposobów aby mieć ich najwięcej. Dodają nawet męża/żonę do znajomych. Rozumiem jak się żyje w separacji - to i owszem, ale jeżeli pod jedną, wspólną pierzyną - to i po cóż ??

w bbanku spermy se zaloz konto :D dziewczyna ma koktajle gratis gwarqntowane :D

FIN, Ty nie potrafisz odróżnić w postach markaca od makmarca, więc o czym z Tobą rozmawiać dresiarzu śmierdzący.

barbra, mam pytanie. mowisz, ze nie jestes sprytna...ale mowisz o tych nowych skrzynkach? ja jej na oczy nie widzialem, wiec nie moge stwierdzic, czy da sie latwo wyjac, czy tez nie...ale przypadkiem udalo mi sie zaobserwowac skrzynke taka, o ktorej mowimy, mianowicie byla oderwana ta cala smieszna klapka...dodam, ze nie jedna... i byl ten caly otwor...wydaje mi sie, ze dosyc spory...na to, by wyjac sobie cos, co do niego nie nalezy...

Odwagi, mądrości i pokory!!

a jak to sie ma do tego calego otworu?

przypominam:) dla chcacego nic trudnego... dla pocieszenia dodam, ze zawsze wyjmuje listy tego samego dnia, co do mnie przychodza...

Sam osobiście kożystam z tego portalu i mi nie przeszkadza jak to nazwałeś nabijanie znajomości,poprostu nie zwracam na to uwagi.
Ty masz z tym problem widzę? Nie wiem jak to można nazwać zazdrośc? chyba nie bo nie ma czego.

Burak nie ma płci.

To nie jest bzdura, tylko niekatulana wiadomość. Czy to już norma na tym forum, że każdego się wyzywa od nie wiadomo kogo bez ponoszenia konsekwencji? Jak do świadczy o was użytkownikach tego forum i w ogóle mieszkańcach tego miasta...

Witam
Polecam doktora Marka Pyda i doktor Beatę Rutkowską.

Pozdrawiam
BUŁKA

dr. Pyd, kiedyś przyjmował na Piłsudskiego obok Okruszka

Co myslicie na temat firm kurierskich? GLS DPD Opek UPS Siódemka... Głównie chodzi mi o GLS z którym chce podpisac umowę.

Nie ma mzbyt wielkiego porownania poniewaz wiekszosc paczek wysylam firma Opek - jak dla mnie ma najlepsza oferte. Paczki docieraja na czas, nigdy sie nie zdarzalo zeby paczak dotarla uszkodzona badz niekompletna albo zeby sie zagubila. Jak dla mnie Opek to solidna firma - moge szczerze polecic

Proponuję sprawdź ofertę Raben, jest atrakcyjna

Opek - nie narzekam.

Takos

Zamawiałem jakieś zakupy w sklepie internetowym. Wysłali do mnie przesyłkę kurierem GLS. Wszystko fajnie pieknie, ale okazało się, że firma w północno-wschodniej Polsce ma siedzibę w Białymstoku.
Także kurier, najpierw dzwonił, czy bedę, bo jeśli przyjechałby do Łomży i mnie nie było, to jak powiedził zostawia awizo i paczkę musiałby odebrac w Białymstoku. Podobnie mieszkańcy np. Suwałk.

Kto Wycina Las Jednaczewski, tak moi państwo jadąc do Jednaczewa z lewej strony drogi, wycina sie całe połacie lasu, z drogi może się to aż tak nie rzuca w oczy, ale wchodząc w las widać całe połacie lasu powycinane. Wycina sie prostokąty po parędziesiąt metrów na parędziesiąt, odstęp kilku metrów i znowu wycinka, takich placów jest mnóstwo, gdzie wycina sie wszystko w pień . Nie jest to przecinka czy jakiś zabieg kosmetyczny. Wiele mówi się o gospodarce rabunkowej lasów, jak dla mnie tu właśnie mamy tego przykład. Nie wspomnę o tzw. Szablaku, tam znikają całe hektary lasu. Może ktoś ma jakieś sensowne wyjaśnienia czemu tak się dzieje, kto odpowiada za taki, a nie inny stan rzeczy. W tym tempie za jakiś czas po lesie Jednaczewskim zostanie tylko pole.

ale tak czytajac to misko to raczej albo jestes wlascicielka albo tam pracujesz mowiac tak o ludziasz wiesz to z doswiadczenia....

moja znajoma kupila sukienke gdzies w zambrowie dala za nia1300zl i po weselu odrazu ja sprzedala za1000 a ja swoja wypozyczylam za1900zl i musialam oddac a jej sukienka niczym sie nie roznila od mojej ake nie mam pojecia jak ten salon sie nawywal wiem ze w zambrowie

Punkt G na mojej klawiaturze znajduje się pomiędzy punktami F i H

...Zaufanie to potega....

Treść jest ukryta

czyżby Mama taa brat czy siostra nie były już takimi zaufanymi osobami?:D

Konradku przejedz sie zobacz to bedziesz wiedział o co chodzi !

http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE

W Łomży mechanik od BMW zapomnij.Lepiej jedz chłopie do serwisu ,zapłacisz raz i bedziesz miał zrobione bo u nas to djagnoza bedzie wygladała tak....moze to byc to,ale nie mam pewnosci (słowa jednego z mechanikow ja robił mi auto)

angella

Załóż rachunek w PKO BP to pół życia stracisz w kolejkach do okienek ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org