Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska-27,5 Wielka Brytania-8 Niemcy-0,2 podsłuchów na 1000mieszkańców. |
Nie znasz-nie akceptuj i tyle... nie robcie afery
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska-27,5 Wielka Brytania-8 Niemcy-0,2 podsłuchów na 1000mieszkańców. |
Jak byłem chyba w lipcu u naszych laryngologów, bo ledwo oddychałem, to po wizycie, trwającej minuta dziesięć, a mniej więcej wszystkie porady pacjentów tyle trwały, dowiedziłem się, że wszystko u mnie jest super. Pomyślałem sobie no tak, w końcu mogło być gorzej. Pacjent żywy, oddycha więc jest ok. Ale do dziś nic się u mnie nie zmienia. Też muszę znaleźć dobrego laryngologa, tylko nie wiadomo, czy na państwowym im zechce się leczyć, czy trzeba szukać prywatnie.
|
|
darek ciesla
|
|
Przestancie dopytywać kto płaci itd bo to jest żałosne emilkazaczek --Najlepiej wybierzcie się do Retro,Labirynt lub czterech pór roku nie tylko pizze tam można jeść kolacje równierz i jest to sprawdzony przezemnie typ miła atmosfera i spokój
|
|
Treść jest ukryta
|
|
was to trzeba pałą napier...
|
|
Mam juz namiar.....sprzedawca z Łomży a jego login allegro to sprzet-spy :) Jesli w tym linku co dales mi to jest mikro kamera to polecam allegro i login tego czlowieka :) bo wymiarami przebija wszystko http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |