Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jest wjazd na Via Baltice |
w warzywniaku Ę.Ą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jest wjazd na Via Baltice |
bardzo dziekuje za wiadomosci na ten temat
|
|
no ja tez myslalem ze peugeot to zabojady produkują akurat 405 remontuję i kurde szukam czesci po francuzie - wiec zobacze moze japonskie tansze hehe ;) stary nie kupuj skutera bo z tymi gwoździami to nie glupi pomysł :P kup lepiej motor
|
|
ciebie moga przejac... chodzilo mi o peugota i jakies japonskie padlo typu suzuki czy honda "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
jeszcze tak...jakbym ci nie wytlumaczyl " jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny, japonczyk..." Ę.Ą.
|
|
Audi 80 :-) na moim BLMie
|
|
napewno nie polecam kupować obok stacji Pryma, brat kupił tak quada i ciągle ma z nim problemy, a serwis tragedia, nigdy nie robią naczas a jak już zrobią to przy okazji coś popsują.
|
|
Mój mąż ma taką dysleksję ,że kiedyś w szkole podpisał kartkę z testem robiąc błąd we własnym imieniu napisał Łókasz!he he! pozdrawiam wszystkich!
|
|
Siema Mam pytanie jakie(czy) sa jeszcze kluby tenisa stolowego oprocz pwswip walkuscy i czy macie kontakt z trenerami.Z gory thx
|
|
W którym z banków z oddziałem w Łomży najlepiej założyć konto? Nie bardzo orientuję się jakie banki mamy w Łomży więc proszę o pomoc. Jestem studentem, nie pracuję. Potrzebuję jakiegoś taniego konta.
|
|
zakladaj w ing maja najlepsze warunki i oprocentowanie 4.25 w skali roku a jezeli zrobisz w miesiacu zakupy za laczna sume 100zl prowadzenie konta masz za frajer w innym przypadku placisz im 2 zeta za miecha
|
|
wystarczy sie popytac i juz sie zna więcej ekip Kez RWK, Jedyna Opcja, MZK, RGW Skład, ESLO, dziewczyna Sara, Majeś nawija w ASW, Kapka. Też byłem na tym występie Adka na WOŚP i wtedy tez RGW grało i ASW
|
|
jest opor muzy wszedzie ale wikszosc to taki syf, ze szkoda sobie glowy zawracac. Lomza moje miasto, miasto sexu i biznesu.....
|
|
Iveco Stralis może być też Volvo FH16
|
|
Rozmawiałem kiedyś na ten temat z jednym z lekarzy w Łomży. Jest taka opcja ale dosyć kosztowna, bo wiąże się ze ściągnięciem anestezjologa. Z tym że pytanie zadałem ok. 8 lat temu ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |