Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kołakowski unika debaty? |
sam nik mowi za siebie konopo ANDZIA.pozatym tak wlasnie pisze dziewczyna, ........................ I co frajerze? Pomocny jesteś co? I ty chłopczyku chcesz mnie pouczać? Zakładasz posty o mnie śmieciu?? Niech cię nie zwiedzie moje miłe dla ucha pierdzenie na tym forum. Chcesz jechać po mnie? Pamiętaj, będziesz szukał, to w końcu znajdziesz co chcesz. .......................... ale to nie szkodzi. gdy babsko przegina pałke to tez niestety wkoncu trzeba kiedys takiej przypierdolic zeby uswiadomic co zle a co dobre. - ale zaraz na mnie na skoczą...damski bokser? - hyba ze znowu pojdzie o ortografie;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kołakowski unika debaty? |
hyba tak :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
a jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny japonczyk... Alberto
|
|
jaki z ciebie tuman,naprawde..idota debil ciota cwel...ty wogóle jesteś głupi gans von chrupka
|
|
jakie pytania ludzie
|
|
... chodzi mi szufladkowanie ludzi i co? ze osoba do "liczenia" (podalem tylko taki przyklad) jest zatrudniana i dostaje za to pieniadze...to tez zle? :)
|
|
Corvette 1964 Stingray
|
|
Ford Mustang GT500 67' Nissan Skyline R33 GTS/GTR
|
|
Możnaby*
|
|
Wreszcie ciekawy temat. Sl 73 amg(w starszej wersji),no a obecnie robi sie sl 65 amg.
|
|
hehehehe
|
|
twarda czyli przy zmianach temperatur pęka??
|
|
Jeśli chodzi o dostępność do bankomatów to jednak PKO BP w tym temacie przoduje. Natomiast jeżeli chodzi o koszty prowadzenia konta to wybierz M bank.
|
|
czepiacie się. Kolega spytał to jeśli ktoś wie gdzie można kupić fajne kąpielówki to niech powie a jeśli nie to niech wogle nie odpowiada na ten post. marcin135 jak dobrze zauważył nie było takiego tematu więc w czym problem...? Macie lepsze pomysły na temat to dlaczego nie piszecie???
|
|
A ja polecam Dominet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak kto chce PŁACIC WIĘCEJ za konto itp to niech idzie do innego banku
|
|
a co do kultury ... wymagasz kultury od kogoś ? chyba należy zachować ją najpierw u siebie... zirytowało cię stwierdzenie burak... ale według ciebie makaroniarze o Włochach jest w pełni kulturalne ?? spierałbym się skoro używasz kolokwializmów w swojej wypowiedzi nie zdziw się jeżeli ktoś odpowiadając tobie użyje podobnych wyrazów więc nie rozumiem skąd te zastrzeżenia... jeżeli wypowiadasz się w pełni literackim językiem możesz oczekiwać tego samego od innych, a jeżeli tego nie czynisz nie miej pretensji że ktoś wyraża się w podobnym tonie do ciebie .... skoro twój syn jest w moim wieku zapytaj go na pewno to wytłumaczy
|
|
dlatego ja w ogole tam nie pisze i nie dodaje znajomych, dla mnie Nasza Klasa to Nasza Klasa, tak jak Pizza to Pizza a nie Kebab
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |