niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szwajcarzy będą wydalać obcokrajowców

przynajmniej taklie slowa leca:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szwajcarzy będą wydalać obcokrajowców

Skrzynka kosztuje z 400zł a Poczta Polska musi spełnić wymogi Unii Europejskiej.Po podliczeniu wymiany jednorazowo wszystkich skrzynek w Łomży i innych miastach to wyjdą na pewno ogromne pieniądze.Może widocznie poczty nie stać wymienić wszystkie skrzynki

Płytki już jutro powinny być, bo jak już wcześniej wspominałem nastąpił chwilowy niedostatek... Jeśli są osoby chętne proszę się zgłaszać bezpośrednio do mnie. Ja zajmuję się "dystrybucją" :)))))

Pozdrawiam ciepło !!

rozporządzenie
i jego nowelizacja

Statut spółdzielni

to napewno gra i spiewa zespół z pniewa z płyty "lipa z sosną razem rosną" ten najnowszy ich przebój "ty mnie sie nie bój"

no proste ze trzeba niekotrych nawet po torbie dotykaja :D a teraz powiem cos smiesznego co mialo miejsce na mojej komisji wojskowej gosciowi ustal i lekarz powiedzial do niego umyj glowke to ci przejdzie wiecie o co chodzi niechcial byc nie uprzejmy i poweidzial to w ten wlasnie sposob on poszedl do kibla wraca z mokra glowa to w ktorej nie ma mózgu nawet lekarze nei wytrzymali i pekli smiechem nie wiem ci mu dali pewnie d :D hehe pozdro

jesli chce sie byc w czyms dobrym to trzeba zaczynac od najmłodszych lat....

radimp...

wcale tak nie jest...znamosoby, ktore sa po podstawowce i radza sobie bardzo dobrze...moze nie umieja liczyc, ale maja od tego ludzi...

a znam osoby z magistrem na kasie fiskalnej lub za lada...

i co Ty na to?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org