Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szwajcarzy będą wydalać obcokrajowców |
przynajmniej taklie slowa leca:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szwajcarzy będą wydalać obcokrajowców |
Skrzynka kosztuje z 400zł a Poczta Polska musi spełnić wymogi Unii Europejskiej.Po podliczeniu wymiany jednorazowo wszystkich skrzynek w Łomży i innych miastach to wyjdą na pewno ogromne pieniądze.Może widocznie poczty nie stać wymienić wszystkie skrzynki
|
|
Płytki już jutro powinny być, bo jak już wcześniej wspominałem nastąpił chwilowy niedostatek... Jeśli są osoby chętne proszę się zgłaszać bezpośrednio do mnie. Ja zajmuję się "dystrybucją" :))))) Pozdrawiam ciepło !!
|
|
|
to napewno gra i spiewa zespół z pniewa z płyty "lipa z sosną razem rosną" ten najnowszy ich przebój "ty mnie sie nie bój"
|
|
no proste ze trzeba niekotrych nawet po torbie dotykaja :D a teraz powiem cos smiesznego co mialo miejsce na mojej komisji wojskowej gosciowi ustal i lekarz powiedzial do niego umyj glowke to ci przejdzie wiecie o co chodzi niechcial byc nie uprzejmy i poweidzial to w ten wlasnie sposob on poszedl do kibla wraca z mokra glowa to w ktorej nie ma mózgu nawet lekarze nei wytrzymali i pekli smiechem nie wiem ci mu dali pewnie d :D hehe pozdro
|
|
jesli chce sie byc w czyms dobrym to trzeba zaczynac od najmłodszych lat....
|
|
radimp... wcale tak nie jest...znamosoby, ktore sa po podstawowce i radza sobie bardzo dobrze...moze nie umieja liczyc, ale maja od tego ludzi... a znam osoby z magistrem na kasie fiskalnej lub za lada... i co Ty na to? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |