Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski kontra Kołakowski |
mam 17lat (skończę dopiero w pażdzierniku), chodzę na zajęcia do klubu w szkole (weta) ale tam raczej dużo nie pogram bo nie ma tam zawodników i nie gramy zbyt często. A czy do tych klubów żby się zapisać trzeba grać bardzo dobrze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski kontra Kołakowski |
mam 17lat (skończę dopiero w pażdzierniku), chodzę na zajęcia do klubu w szkole (weta) ale tam raczej dużo nie pogram bo nie ma tam zawodników i nie gramy zbyt często. A czy do tych klubów żby się zapisać trzeba grać bardzo dobrze? a i jeszcze gdzie te kluby się znajdują:D ??
|
|
Moja synowa szukała sukni w Łomża.Zwiedziłyśmy wszystkie.Mierzyła nie jedną i mogę też coś powiedzieć o profesjonaliżmie obsługi w poszczególnych salonach.Najbardziej podobało nam się jednak w salonie "Panna Młoda"Trochę czekałyśmy w kolejce,więc się napatrzyłam i nasłuchałam.Panie bardzo miłe,chętnie wszystko wytłumaczą,ale ich cierpliwość też czasem sięga zenitu.Trafiają się klientki które same nie wiedzą czego chcą.Wystarczy tylko zrozumieć,że obsługa to też ludzie.Spokojnie można porozmawiać,wytłumaczyć o co nam chodzi.Myślę że to kwestia kultury osobistej.Synowa była bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie.Z córką też tam pójdę i polecam go wszystkim znajomym.Niektóre panie niezadowolone?Może tak ogólnie nic się tym paniom nie podoba.Są ludzie i........O salonach gdzie nie byłyśmy dobrze obsłużone nie będę pisać.To chyba niezbyt elegancko.
|
|
UKS TECHNIK zaprasza na mecz w piatek o 18:30!!!! Po meczu mozna spotkac sie z trenerami i porozmawiac o ewentualnej grze w zespole. Mecze sa rozgrywane na hali przy ul. Rybaki
|
|
Tez tego nie rozumiem. Do filmow to wiadomo, panoramy nic nie przebije. Wiekszosc nowych gier w tej chwili obsluguje rozdzielczosci przystosowane do panoramy, wiec tez nie ma problemu, oczywiscie trzeba sie przyzwyczaic do innego formatu obrazu - widzimy wiecej po bokach za to mniej gora/dol. Internet - tu akurat stawialbym bardziej na 4:3, bo wiekszosc stron i tak dopasowana jest do tego formatu, a w panoramie jednak zmiesci sie mniej linii w pionie, wiec mamy wiecej pustego miejsca po bokach, a mniej tresci w pionie. Programowanie, grafika itp. tu akurat zaleznie od programu (rozmieszczenia paskow narzedziowych itd) ale panorama moze wygrac, szczegolnie zastanawiam sie przy programowaniu gdzie jednak warto widziec wiecej linii kodu (chyba zostaje kupic wiekszy panel z duza rozdzielczoscia ;) ). Ogolnie chyba jak widac coraz wiecej argumentow na korzysc panoramicznych, chociaz warto przemyslec do czego sie bedzie glownie wykorzystywac monitor.
|
|
Zawsze mozesz kupic panorame z pivotem. :)
|
|
Wiesz, tak naprawde jesli nie wiesz jak sie do tego zabrac, to pewnie i odpowiedzi tu niewiele pomoga... Co z tego, ze napiszemy, ze to moze byc problem z plyta, czy czyms innym, jesli nie bedziesz tego mogl sam zdiagnozowac? Zreszta juz pisalem, ze diagnozowanie przez internet na podstawie czesciowego opisu, to jak wrozenie z fusow niestety. łomżyniak
|
|
hahahahahaha Temid
|
|
Namiarów jako takich nie mam utraciłam kartę sim, ale on kiedyś jeździł na taksówce w 9621, teraz jeździ Tirem, może w koropracji ktoś pomoże tu na to nie licz.
|
|
Szukam chętnych do uczestnictwa oraz pomocy w organizacji klubu brydżowego skierowanego do młodzieży łomżyńskich liceów (ew gimnazjów). Byłaby to międzyszkolna liga, która odbywałaby się np. w soboty na zmianę w łomżyńskich szkołach, bądź ewentualnie w konkretnym lokalu.
|
|
jutro trening ma UKS Dziewiątka. miejsce: hala im. Olimpijczyków Polskich; godzina: 18.30
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale problemy... :D lol :D lol :D No ale cóż, 95% z Was to dzieci neostrady (ja też mam neo ale nim nie jestem)
|
|
Z tego co wiem koło brydżowe jest tylko w pierwszym liceum, ale może są chętni z innych łomżyńskich szkół?
|
|
Do kolegi wyżej! Mam juz płyę!Technicznie kosmicznie lepiej to brzmi z płyty...to co jest na necie ma zdecydowanie gorsza jakosc ale to chyba celowe :) To jest naprawde dobre...nie podzielam opini przedmowcy..miałem w swoim zyciu troche do czynienia z muzyka i wiem co mowie..moze nie jest technicznie to nagranie studyjne ale na dobrym sprzecie prosto z krazka brzmi to bardzo dobrze...aranzaacji utworu nie da sie zawrzec w 30-sekundowych kawałkach...POlecam krążek..Mam nadzieje ze sie wam uda!Pozdrawiam!
|
|
chej :*
|
|
Mystic tylko 3 znalazles? ;) rudy błazen z druhem
|
|
Misiek_drummer, nie markac, tylko Makmarc jeśli już :) Wszyscy nas zawsze mylą.
|
|
Tego nie napisałem, ale ode mnie z daleka :D Bo ja też zaraz dokonam transformacji w dziecko neostrady i zacznę pisać, jak większość na tym forum. rudy błazen z druhem
|
|
a ja oferuje coś innego Tynki dekoracyjne oczywiście są kładzone po wyrównaniu ścian. Jest ich duzy wybór i dowolna kolorystyka. Polecam w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać do mnie. Pozdrawiam
|
|
...ale głosujcie też w innych kategoriach, żeby nie było skuchy :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
adrian.zb tak weneckie i nie tylko wybór naprawdę jest duży jeśli ktoś bedzie chętny udzielę więcej informacji.
|
|
Szczerze... jak na rozpoczęcie przygody z koszykówką to jesteś za stary...
|
|
aaaaa milosciii maaaaaaaaaa :D:D:D
|
|
ja swojego naprawialem w unitechniku na starym rynku (przy sts) tam jest komputerowy ale tez naprawiaja rozne sprzety
|
|
Witam wszystkich! Kilka dni temu przyszlo mi i kilku kumplom wezwanie na stawienie sie przed Komisja przedpoborowa. Chcialbym sie dowiedziec jak to jest naprawde przed Komisja lekarska. Czy to prawda z tym wszystkim ze trzeba pokazywac genitalia itp??
|
|
wybacz kulig ale to twój mózg - chociaż trudno w to uwierzyc, że jedna głowa potrafi wypisywac takie głupoty, także podejrzewam, że siedzicie w ramach rodzinnej rozrywki przed kompem wspólnie z żoną - sprowadził ten temat na najaranych samców, pisanie o ilości wyrwanych lasek, o swojej odwadze, czego to ty nie widziałeś. Jeśli faktycznie tak było - w co wątpie, bo krowa która dużo ryczy to mało mleka daje - to dzisiaj to już przeszłośc. Dzisiaj pozostaje ci tylko wypisywanie swoich frustracji na tym forum. Ale chłopie jest jeszcze szansa na to, że przynajmniej twoja żona jeszcze sobie przypomni stare dobre czasy. Załatw sobie jakaś robotę w Islandii, i nie zapomnij co miesiąc przesyłac euro na konto, bo w knajpach w Łomży ceny nie są może wygórowane ale jak żona dobrze skrzydła rozwinie, po wyrwaniu się z pod jażma swojego chorego męża to i do W-wy się wybierze.
|
|
Wlasnie wczoraj bylam na Pilsudskiego i zaden laryngolog tam nie przyjmuje. A ma moze ktos kontakt do dr Pyd, bo tez jestem zainteresowana. Slyszalam dobre opinie o nim.
|
|
Jak dla mnie to najlepsza firma to UPS codziennie odbieram od nich przesyłki nie mam żadnego zastrzeżenia w nawet najmiejszym stopniu .Przesyłkę zawsze dostaję rano i na czas.Kiedyś nawet odebrałem paczkę nie płacą za nia bo miałem drobnych zaplaciłem na drugi dzień .Odradzam korzystanie z firmy DHL ciężka z nimi współpraca
|
|
Przestańcie gadać o niepotrzebnych tematach, bo przecież po to jest forum żeby na nim pisać. Rozumiem że ktos może coś czasami bez sensu napisać, ale na co drugim poście ktoś gani autora za to że temat otworzyl, to już sie śmieszne robi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |