niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ile lat miał Kołakowski w 1981 roku?

Cieszę się, że tak błachy post w moim wykonaniu cię rozbawił. Musisz mieć bardzo mało powodów do rardochy skoro wypisując głupoty w odpowiedzi na głupi temat troszkę cię rozbawiłam. Mam nadzieję, że wybierając się z żoną na imprezkę jak usłyszysz "brak miejsc" to poprostu pójdziesz do innego lokalu i nie będziesz miał okazji wysłuchiwać oferty panie proszę panowie do domu, albo masz białe skarpetki a dziś w białych nie wpuszczamy. Dla mie brak miejsc to brak miejsc i koniec i idę sobie dalej.
A skoro piszesz o najaranych samcach to chyba lepiej jak jest ich w lokalu powiedzmy 50% a nie 90% tak jak to ty byś chciał, tylko, że wtedy jest dużo większe prawdopodobieństwo, że ktoś twojej żonie wpadnie w oko. I potem byś narzekał, że w yamie straszna lipa bo tylu najaranych samców, że ledwie żonę upilnowałem. Pa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ile lat miał Kołakowski w 1981 roku?

Pewnie będzie powtórka z rozrywki.
Ci sami ludzie, tylko długi większe. Zabronić poprzednim zarządom kandydowania!!!~!Q

myslisz o osadzie lojewek czy rzeczce?

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=131315&t=131315[/ur]

"Autor: FIN (---.chello.pl)
Data: 05-02-08 20:22

ahahaha ty parowo juz zmieniles swoj podpis w profilu zeby cie przyjeli do tego forum do pracy.... ahahaha jaki ty jestes durny lamus !!!! zaaaaal ciebie Mi :D"

Debil...

Topole chyba jeszcze robią poprawiny, nie wiem czy nie w cenie. Musisza zapytać, ja też polecam. Ostatnia moja zabawa weselna tamże wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie;)

Takos

Witam kawałki zamieszczone w internecie nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości udało mi się usłyszeć te piosenki są dobre chodź nie jest to mój gust są ok pozdrawiam i życzę sukcesów.

PS: Może w końcu ktoś wybije się na naszym rynku i w końcu Łomża stanie się bar5dziej rozpoznawalna w Polsce.:)))

Shadow22 chodzi ci o tynki weneckie itp ??

To może Tynki-Wynky?

Cześć Kuba

Jak najbardziej teraz można wybrać się teraz na pstrągi nad łojewek lub też na Skrodę. łojewek jest jednak trudnym łowiskiem, ale pstrągi są.
Polecam Ci stronę wędkarską poświęconą Narwi i okolicznym rzekom www.naszelowiska.pl Znajdziesz tam wiele informacji o łojewku i o pstrągach, ale nie tylko. Polecam

Rafa

PS Jednodniowe zezwolenie kosztuje 22 zł, roczna wkładka na pstrągi i lipienie 50 zł, ale trzeba wykupić też pozwolenie na Narew.

Aga dośc fajny voc, muzyka w porządku najważniejsze że Wasza własna

Rutki Koksy !!!

a jak to wyglada np po podniesieniu ten klapki...bo nie widac czy jest ruchoma, czy mozna sobie ja podnosic....chodzi mi o to...czy nie bedzie mozna wsadzic tam paluchow? :)

A możesz zanucić kawałek?

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

DaroPol IST jest dostępny juz na Jantarze (Mickiewicza Moniuszki,) i tylko w tej firmie można liczyc na serwis, w razie problemów, miałem wczesniej w Netster i Multimedia, nie dość, zę nie chodziło dobrze to jeszce z nikim nie można było sie połączyć, zeby dowiedzieć sie czegokolwiek. Ludzie kto chce mieć coś dobrego to do IST, co nie raz było potwierdzone na tym forum.

Czy coś jeszcze trzeba zmieniać?

wiec jesli to wymog Unii ------TO UNIA NIECH DA KASE! PROSTE?!!!!!!!! mnie nie potrzebna skrzynka.Ponadto kefas takich spraw sie nie zalatwia poprzez ogloszenie.

czy wie ktoś gdzie można w Łomży naprawić playstation2?? najprawdopodobniej trzeba wymienić laser.

ja widziałam reklamę ery z piosenką Pink- Just like a pill, może to o to chodzi

Wytłumaczy mi ktoś po co ludzie na siłe nabijają nowych znajomych? Element dowartościowania?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org