Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzetelność TVP, SKADAL! |
Oczywiście że wim wszystko po kolei... A po cholere wam jakieś ploty na ośke wprowadzac, ponabijac sie, albo śledztwo prowadzic :/ Jego matka iw dobrze co zrobiła. Marysiu może sz byc taka miła i nie wprowadzac nowych postów na swoją bujną wyobraźnie ok? Bo mi sie rzygac chce:/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzetelność TVP, SKADAL! |
ja wywniskowałam, że najpierw chcieli ich wpuścić ale się nie zdecydowali. A potam okazało się, że brak miejc dla panów. Kulig lubisz bale samców? To jest normalne podejście, jest za dużo facetów to wpuszczamy tylko panie. Nie zgadzasz się z tym to idziesz dalej. Niestety ale tak jest na tym świecie, że to wokół nas się wszystko kręci. Wchodzisz na imprezę a tu prawie sami faceci i kompletny brak singielek. Wchodzisz czy zostajesz?
|
|
"a co to jest ksiazka o nagrode pulicera ludzie poprostu tak pisza , wazne ze sie rozumie a poprawnosc nie jest wazna" Po pierwsze, to nagroda Pulitzera. Po drugie niepoprawnie gramatycznie napisane i przez to wlasnie ciezkie do zrozumienia. Po trzecie poprawnosc jest wazna, bo swiadczy o poziomie piszacego. Po czwarte wroc do pierwszego postu i spojrz jak sie pisze "poprostu".
|
|
markac sie podnieca ze z polaka dobry a we lbie z reszty pusto
|
|
Kolejne skrzywdzone dziecko przez rodziców... Cały czas mam ten sam podpis debilu, bo inaczej się do ciebie zwrócić nie można. Szkoda czasu na takiego szczekacza. załóż sobie swój wątek i tam sobie ulżyj.
|
|
? widze ze czas zmienic lekarza;/
|
|
widze ze dawno w lep niedostales
|
|
OJEJ. kolejny dupas czepia sie ortografi....żal.pl zarejsetruj sie mowie ci fajnie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kasia9141868 napisał(a): > Jego matka iw dobrze co zrobiła. > Ciekawe skąd ty możesz to wiedzieć,pewnie mówili o tym o 19 na TVP1.Gratuluje źródła wiedzy. Dzieci neo, apel do was (a zwłaszcza do ciebie kasia9141868) weźcie się lepiej zajmijcie czymś pożyteczniejszym, zacznijcie się uczyć, pozmywajcie naczynia za matkę lub idźcie się utopić (tak kasiu, ty też). Czytając twoje wypowiedzi sądzę że warto zapisać się na faki z polaka. Gdybym był Twoim ojcem to wyrzuciłbym cię przez okno,poprawił monitorem a na koniec sam skoczyłbym na ciebie,tak dla pewności. To moja ostania wizyta na tym forum. Bez wyrazów szacunku: go **** yourself
|
|
"Pujć" z powrotem do podstawówki, najlepiej do pierwszej klasy.
|
|
Rzeczywiście z Anitą Lipnicką mi się kojarzą te piosenki. W pierwszej trochę wokal nie wyszedł, jakby mały fałsz wyczułem :) Ale tak to nieźle.
|
|
a gowno Cie to obchodzi, zakochalas sie w nim ??
|
|
Ok może trochę źle zrozumiany zostałem . jestem za tym , aby ludzie byli zdrowi, szczęśliwi, mądrzy, poprawnie pisali. :)))) Ale co zrobić jak tak nie jest ? Ja nie mam zacięcia, do tego aby ich uczyć :). Swoje wnioski wyciagam i idę dalej. Z wielu strasznych rzeczy które mogą robić niech siedzą przy kompie i piszą z błędami, bo co będzie jak zaczną doświadczenia chemiczne robić :)))))))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
figlarka - trochę mnie rozbawiłaś. Dzieki, juz wiem jak jest na tym świecie. Cholera myślałem , że jak pójdę z żoną to mnie wpuszczą, a moze byc tak , ze zona- tak oczywiście może wejść, bo tam czekają najarane samce w domyśle znajomki i kumple bramkarzy.:)))))) A ja do domu, bo po co konkurencja - może i lepsza nawet :). Oj figlarka , figlarka - pocieszna jesteś:) I twierdzisz , ze tak jest na świecie, oj , oj chyba zacznę go zwiedzać :))) weselej niż filmie Bareji.
|
|
"morze", "bendzie", "ktury" buehehe xD ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |