poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polityka a mosir

pewnie 112 sprobuj ;p moze sie dzonatan odezwie ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polityka a mosir

I jeszcze jedno: Znajomych nie masz, że musisz pytać o takie rzeczy na forum? :D

A co klubów ktore wymienił Pawcio, to z tych znajdujących się w Łomży tylko do Atomu dzieciarnie wpuszczają...

paula...nie wiem o co Ci chodzi w stosunku do boy'a...jezeli jestes osoba...o ktorej mowi, to powinnas sie cieszyc, ze podobasz sie komus...i, ze ten ktos chce sie w ogole dowiedziec czegos wiecej...czy to tak zle?

no ale w koncu Ty chyba juz to rozpatrzylas...wiec nic i tak nie przemowi na jego korzysc...

Masakra ..

Masakra ...

z ciebie dobra masakra...

siedziec w domu

jeden na ostatki podobno w tropiki pojechał :)

nom na milanie taki burdel jest więc cię wpuszczą.ja osobiście nie nawidze tego miejsca,źle mi się kojarzy skoro tam ludzie umierają tak jak w zeszłym roku.

Do rzymianki da rade bez dowodu wejsc ;] a do milano nic nie mam...

Witam Czy ktos z was gra w ta gre ?? J

pies prawdopodobnie rasy labrador czarny w okolicach kupisk starych

a ja chętnie popołudniami pojeździłbym nawet za 50% minimalnej stawki mógłbym sie zgłosić

Hm, to może od razu zablokujcie wszystkie szkoły, banki, sklepiki, sklepy i normalnie wszystko, żeby nie było niczego, niczego żeby było;)

Tak zapytam, ile lat ma Twoj komputer? Chyba na darmo to pisze, bo widze ze koniecznie chcesz naprawic domowym sposobem. Ale masz szanse, ze zwlekajac zamiast naprawy za kilkadziesiat zl zafundujesz sobie wymiane plyty albo kompa przy odrobinie pecha. Ja na 80% obstawiam awarie plyty, z tego co do tej pory napisales i jesli mam racje to spalenie sprzetu jest tylko kwestia czasu. Wiec jesli juz koniecznie chcesz eksperymentowac, to radze sie pospieszyc, chyba ze spisujesz juz sprzet na straty i nie bedzie Ci go szkoda.

Eh, Markac Ty to masz zaciecie polonistyczne ;)
Ja sie przyznaje, ze robie bledy glownie dotyczace wlasnie pisowni razem lub rozdzielnie. Niestety poglebia mi sie to tym bardziej im mniej mam czasu na czytanie ksiazek, a wiecej spedzam go w internecie.
Natomiast bledy z kategorii "ostro" to juz przegiecie na calego, podobnie jak pisanie koncowek "o" zamiast "ą", tej plagi juz zupelnie nie rozumiem, a rozprzestrzenia sie ona w zastraszajacym tempie.

A tematy tego typu czasem i dobrze przeczytac, zaczyna sie zwracac wieksza uwage jak sie pisze.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org