Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DAJ BOZE . . . . |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DAJ BOZE . . . . |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
badziewie. lomza nieoczekuje takie muzyki..niewtych czasach. pozatym plyt wlomzy jest sporo nagranych sadzac po tym co uslyszalem to ten nielegal niestety wam niewyszedl.moze sie dowiem jaki to gatunek? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
To po co robic jakies listy porozglaszajcie posród swoich znajomych i ustalic miejsce spotkania i tyle ile przyjedzie tyle bedzie a nie jakies listy smieszne troszke pomyslcie ! W takich sprawach lepiej pozostac anonimowym
|
|
w stodole u staska w gielczynie. tam i niejedena krowa przeszla taki zabieg Takos
|
|
To w liceach, a tym bardziej w gimnazjach graja w brydza?? Serio nie podejrzewalbym.
|
|
dokładnie trzeba napisać petycję bo tvp sport = gówno, pokazują albo mecz polska-haiti jak ostatnio, albo puchar kontynentalny, lub smieszne ligi polskie w hokeja i reczna
|
|
Witam. Mam nieaktywną karte C+. odkupilem kartę wraz z dekoderem. karta okazała sie nieaktywna. Co mam z tym tematem zrobić. czy ktoś może mi pomóc. kontakt: kgbgruspecnaz@gmail.com
|
|
jak myśłicie czy 20 lutego ŁKS będzie miał już nowy zarząd ???
|
|
Stojące jest na Bema, Polowej i napewno jeszcze gdzieś. Takos
|
|
Sudan Sun.. Polowa, Bema... może w Gabi na Kazańskiej
|
|
Kochani mnie nie razi akurat to, ze ktos robi błędy. Bardziej rozpatruję posta w płaszczyźnie informacji. Inernet to jest to miejsce gdzie liczy sie szybki przepływ informacji. Oczywiście zwracam uwage na formę , na poprawność wypowiedzi, to jest informacja dla mnie, mogę sobie kolesia ocenić. Jakbym mial z nimi wódkę pic lub dzieci chrzcic to zapewne wezmę to pod uwagę. :)))) Jak dla mnie, niech każdy pisze jak chce, aby było tylko o czym pisać . Juz niech się nie stresują , to nie jest wypracowanie. Jak sie Jaś nie nauczył , to Jan też nie będzie umiał W zasadzie każdy może skorzystać z dobrodziejstw komputera i sprawdzić sobie pisownie, czy to aż taka wielka sztuka ???? Więc może literaci przymkna oko na swoich kolegów - mają prawo być inni. Śmieszy mnie za to takie zakładanie tematu jak ten , może jeszcze o myciu zębów zaczniecie , kto myje , a kto nie, albo o zmianie skarpetek - mistrzowie -czyściochy.:)))))))))))))))))))))))))))) chcecie się wypromować ??? a najsmieszniejsze jest to , ze często merytorycznie to ktoś dobrze napisze - przekarze jakąś bardzo dobrą informację , cos ujawni- a stado tych poprawnie piszących - a nie myslących uczepi się literówki. I będzie jazda z ortografią, rozwodnienie zagadnienia zamiast popchnąc sprawę . Jakos tak się składa, że sami literaci tego swiata nie zbudowali- a pewnie szkoda co ???:))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |