Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityka lokalna przed kościołami |
Tak sie składa,ze to było w nocy z piątku na sobote- droga katarzyno jesli wiesz ile godzin trwa doba to musze Ci powiedziec,ze okolo 4 nad ranem to była juz sobota(czyli weekend) i wcale nie musialam chodzic po piwnicach zeby cos widziec.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityka lokalna przed kościołami |
Maryśko, co widziałaś?????
|
|
Nie wiem, słyszałem tylko C++ :)
|
|
tarczyn...ale tu nie chodzi o to, ze ten program jest, ale o to, ze eurosport ma juz swoich widzow i nie zmienisz ich upodoban...poprostu kochaja eurosport i juz tak zostanie Takos
|
|
Witam ! Chciałam zapytac sie Was o tynkarzy? Moze znacie jakies solidne osoby, ktore potrafia klasc tynki ? Fajnie byloby jesli ktos tez mniej wiecej zna stawki jakie "kroluja". Jesli macie jakies zle doswiadczenia z fachowcami w tej dziedzinie to tez lepiej byloby wiedziec kogo ewentualnie unikac, a kogo warto wziac do kladzenia tynkow ?
|
|
Proponuję wybrać się do restauracji "Pod Topolami" w Konopkach, nie jest strasznie daleko więc będziecie mogli szybko wrócić, poza tym atmosfera jest bardzo przyjemna, miła obsługa i smaczne jedzenie
|
|
Jeśli chodzi o ceny to mogły się zmienić, w pażdzierniku pod topolami wychodziło 100 zł+VAT, w Koronie 90-95 zł, w Rysiu 90-95 zł, Wenecja 90zł, Amadeus bodajże 120 zł a reszty już nie pamiętam :P
|
|
Pojebańce skończeni haha Żal mi was... Chłopak sie powiesił w piwnicy moze i w sobote nie spisuje było to w nocy dekle więc raczej musiałaś chodzic w nocy po piwnicach żeby to widziec fanto. Żal.pl A jego matka dobrze wie czemu to zrobił. Wy mi nie gadajcie że ja kłamę bo ja z was tu wszystkich najlepiej wiem co tam sie stało. [*] Adminie błagam zamknij ten wątek bo ci kretyni są na prawde bez komentarza.. Kokosz
|
|
bendzie miał napewno
|
|
jest na os. Maria
|
|
co wy tak sracie ... zal mi tu co nie których
|
|
...
|
|
na pewno -> napewno !! naprawde -> na prawde !!
|
|
Moim zdaniem jest to bardzo dobry temat. Nie jest wcale tak ciężko sprawdzić pisownie, zanim się kliknie enter. Przecież tutaj chodzi o poziom, jaki reprezentujesz. muj rze (wiem że ciężko uwierzyć) ic skond
|
|
Myślę, że parter Szpitala Wojewódzkiego w Łomży chętnie Cię przyjmie... Kokosz
|
|
sÓper konkreDnie to wRZystko sie toczy mUwie wam. fÓl wypaZ
|
|
Ten Markac to poprostu wogole narazie nic madrego tu nie pokazal, ale morze bendzie jeszcze jakis cud, ktury go na ludzi wyprowadzi... ;) Harpon
|
|
Autor postu nie miał zamiaru kogokolwiek obrażać, tylko zwrócić uwagę na niemały problem na tym forum. Po co więc te głupie docinki i niemiłe uwagi w moją stronę? FINa to już w ogóle nie skomentuję, bo szkoda pisania. Ci co wyciągną wnioski, skorzystają. Reszta niech pisze jak pisze. Kiedyś trzeba będzie napisać CV, list motywacyjny i wtedy... Temat uważam za skończony.
|
|
Katarzyno...żal mi cię dziecko drogie.Tej nocy widziałam gości wychodzących w pospiechu z klatki tego chłopaka.Po jakimś czasie wypadła z tamtąd jakaś dziewczyna.....W szczegóły nie będę się wdawać.Jednak założę się,że ma to jakiś związek ze sprawą. Wiesz tak sie zdenerwowałas czytając te wszystkie posty tutaj,ze pomyslałam ,że tak laska , którą widzialam to ty.Heh ale widziałam twoje zdjęcie na fotce...niestety nie pasujesz do rysopisu. No ale jesli ktoś chce zobaczyc rozkapryszonego bacha to niech looknie na foty katarzyny :/ Nie wypinaj tak tych wypchanych cycków,bo Ci wata wypadnie.
|
|
Makmarc, a ja piszę? :>
|
|
Bardzo miło, że są również i tacy którym płytka się podoba. Cieszy fakt, że żywo zainteresowani łomżyńską kulturą już płytkę nabyli i wysłuchali piosenek w całości. Bardzo przyjemne są takie gesty. Wiadomo, że nie wszystko jest doskonałe, że nie jest to produkt wydany przez wielkie wytwórnie przy udziale milionowych kwot, ale twórcom i pierwszym odbiorcom sprawiła wiele przyjemności, czego przykładem może być chociażby feende. Sami twórcy, z tego co wiem mieli kilka uwag do produkcji, ale oni nigdy nie będą w 100 % ustatysfakcjonowani. Tak to już bywa :) Szacunek dla głosów krytycznych, nie krytykanckich :) P.S. Przepraszam osoby, które dopominają się o płytkę i nie mogą jej otrzymać. Nastąpił chwilowy brak rezerw. Pojutrze płytki z pewnością będą dostępne. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.
|
|
moze ktos wie gdzie zrobic kurs fakturzystki
|
|
Ja tak sobie myśle, że z dwojga złego może i dobrze, że będa te unijne skrzynki za które zapłace - bo to bedzie moja skrzynka i biada listonoszom i całej poczcie jak będą wrzucać ulotki, Do tej pory poczta twierdziła,że skrzynki sa ich i ulotki będą wrzucać. Jak bedzie to moja skrzynka to juz takowego prawa nie będą mieć.
|
|
jeszcze pink tam chyba spiewa...
|
|
Trzeba trzeba, jak sobie przypomnę komedię z zeszłego roku z mojej komisji, jak gość nie chciał klejnotów pokazać i jaki cyrk z tego wyszedł :D:D to bania poprostu :) Kokosz
|
|
tak to juz jest za grosze nikomu niechce sie pracowac dlatego kazdy popracuje miesiac dwa i dalej szuka lepszej pracy ...
|
|
Dokładnie.
|
|
po to...to jest...zeby zaspokoic swoje potrzeby materialne
|
|
a masz moze kontakt??
|
|
1 kwestia znajomi szczerze to sie denerwujecie i podniecacie a nie ma czym. Portal jak portal i ma swoje prawa, zresztą to tylko net i każdy wie jak jest w rzeczywistości, niektóry po prostu są mniej lubiani i maja mniej znajomych lub tez ich znajomi nie maja kont na portalu i dlatego jest ich mało. wydaje mi się, ze zbyt poważnie do tego podchodzicie 2 kwestia zdjęcia sadzę ze powinno być przynajmniej jedno zdjęcie ukazujące osobę (żeby każdy wiedział kto to jest) reszta zdjęć mnie osobiście nie interesuje był na wakacjach to był, nie był to nie był ... ma samochód to ma, nie ma to nie kolejna sprawa zdjęcia rodzinne, osobiście bardzo mi sie to podoba przynajmniej wiadomo kto jest już mamą, a kto tatą i niech się cieszą 3 k. jeśli tak strasznie wam przeszkadza ze ktoś ma zdjęcia przy aucie albo Tv , a wy niestety nie macie nowego modelu, to idźcie przed dom sąsiada zróbcie parę fotek, bo on ma rasowego psa czy tam merca, jak dziewczyny wola to nowe firanki, chcesz być na wakacjach kup se album z cudami świata i tez zrób parę zdjęć i problem z głowy po co sie tak denerwować ???? w różnych przypadkach ze zdjęciami jest różnie zresztą jeśli ktoś zna osobę to wie jaka jest wymowa zdjęcia pozdrawiam wasz Kajetan p.s. żenujące jest to, że jak ma zdjęcie to jest to dla was żenada i jak nie ma zdjęcia to dla was to tez żenada
|
|
Opek. Korzystałem wiele razy - za każdym razem byłem zadowolony I RS
|
|
wszysco to jeden wielki ****, wysylalem Opkiem do czasu, kiedy zadzwonili do mojego kolegi ktoremu poslalem skrzynie i kazali mu przyjechac po przesylke do ich magazynu bo byla zbyt ciezka i kurier nie bedzie jej nosil buahaha, jak wysylalem nie bylo problemu, zenada!! zawsze jak sie wysyla jets ok, czesto pozniej nie ma sie kontaktu z odbierajacym a tam zaczynaja sie jaja, ludzie wysylaja Opkiem bo jets poprostu tani
|
|
witam ,Ja miałem rwane zęby pod narkozą u Pióro w Duo-Dent . poza tym że nie boli to i fajny odjazd hepi na maxa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |