niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kobo na wiceprezydentów powoła Kołakowski

Kasiu nie wiem jaki ty masz kalendarz ale ja wiem że 26 to była sobota.a więc weekend

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kobo na wiceprezydentów powoła Kołakowski

Dzięki wszystkim teraz tylko musze pojezdzic i zerknac na oferty, choc pewnie wzory beda takie same lub podobne :-)

DiDi

No to zdecydowanie Konopki, dobre jedzenie i obsługa niczego sobie:) retro? Czy ja wiem? W sumie może być i Retro. To moje osobiste typy. Generalnie żeby było cicho i kameralnie to chyba tak nie ma, bo albo będzie muzyka za głośna albo będzie za dużo ludzi. Niestety.

Takos

koło biedronki ;)

Alberto

Jeżeli tak bardzo chcieli nas uszczęśliwić, mogli zdjąć z anteny jakiegoś gniota typu MANGO, lub 20 innych, których nikt nie ogląda. Ale oni najczęściej chieliby brać kasę od abonentów nie płacąc nic producentom. Ciekawy jestem, czy taka sama oferta MM jest w całej Polsce ?

Kokosz

Labirynt lub Baranowski

Ja naprawde polecam Baranowskiego super klimacik :)

nie:)

Mam pomysł :) Umieszczajmy tu najbardziej karygodne, głupie, bezmyślne, wynikające z niewiedzy, analfabetyzmu wrodzonego błędy :) Moje propozycje podane są poniżej.

Poprawnie | Niepoprawnie

1. w ogóle => wogole
2. po prostu => poprostu
3. na razie => narazie

A teraz ostro:

4. może => morze
5. który => ktury
6. będzie => bendzie

Jakieś propozycje?

mnie na tym forum szczegolnie razi koncowka O zamiast Ą. "Ulico Szoso Zambrowsko jechalo auto"

Nie sądze, że co poniektóre błedy są karygodne??? a to z prostej przyczyny - chcemy szybko pisać, naciśniemy enter a potem dopiero sprawdzamy co napisaliśmy - i to sa te błędy ( poprostu, naprwde) błędy nie do przyjęcia to może- morze, który-ktury itp.
A czy przypadkiem ktoś wie co to jest dyslekcjia????i wcale nie świadczy o niewiedzy.

czy jest jakas selekcja w yamie ?? czy wystarczy nie miec hamskich adidasow, bluzy z kapturem i dresów zeby wejsc?? no nie mowicie tylko ze muniac decyduje kto wejdzie a kto nie ??

Ale w tym wątku, że dla dziewczyn jest miejsce, a dla ich chłopaków już nie :))))) To akurat nikt nie pisze :)))))))Tylko wybiórczo, ze nie wpuścili :))))

a chyba o to autorowi tematu chodziło :))))))

Bear chce Ci pomoc, bo inaczej bym sie nie produkowal ;) To jest moj zawod, wiec moge miec racje przy odrobinie szczescia ;) Skoro plyta ma 6 lat to tym bardziej mnie utwierdza, ze tak moze byc, jesli na plycie leca Ci kondensatory, a objawy moga na to wskazywac, to mozesz sie niezbyt dlugo nacieszyc ta pozorna poprawa. A czym szybciej to naprawisz, tym mniej wydasz pieniedzy. Ja bym chyba wolal wydac te pare zl, chocby po to zeby sie dowiedziec, ze to jednak co innego, niz miec calosc do wymiany. Komp stary to stary, ale chyba jednak szkoda ;)

A nieboisz się że od stania dostaniesz żylaków?

Gdzie?

ponoc zgodnie z 'deryktywa unijna" maja wisiec skrzynki , ktore roznia sie tylko rozmiarem ale lokatorzy musza zaplacic z wlasnej kieszeni po 46 z l z WLASNEJ KIESZENI! -tak jest w SM!!! Juz nie wspominam ze wstydu!! jak sa zainstalowane te skrzynki w innych miastach ( tzn. listonosz czy inny 'diabel' nie prosi aby wpuscic jego do klatki) ALE NA SLOWACKIEGO MUSI PROSIC I UZYWAC ROZNYCH PODSTEPOW. Wracajac do meritum ------------------jesli skrzynki musza byc unijne TZN ,ZE UNIA DALA NA TO Kase!!!!!!!!! gdzie jest kasa??? MOZE prezesi wypowiedza się co do formy przetargu , kto wygral ,dlaczego nie bylo zadnej wiadomosci dla lokatorow(tylko po fakcie?) W ekspresowym tempie podsunieto pod nos fakture ! A JAK JA SOBIE NIE ZYCZE TO CO!???

w łsm? czy perspektywie...slowackiego to nie perspektywa...ale ciekawi mnie jak wygladaja takie skrzynki....i czym sie roznia? i z tego co wiem...co poczta polska powinna wymienic na swoj koszt...i nie wiem czemu sluza te faktury...a jak sie nie zaplaci to co? puste miejsce bedzie?

trzeba poczekac na rozwiniecie sie akcji:) w sumie 46 zl to nie duzo...ale biorac pod uwage, ze trzeba w ogole zaplacic...to juz cos znaczy:)

pozdrawiam...i mniej nerwow:)

pszepraszam, kiedy nastempny odcinek

właściciel twierdzi że zwrot należy do niego (nic wcześniej nie ustalaliśmy bo dla mnie to było oczywiste że skoro oszczędzam to mam zwrot) rachunki nadal reguluję ja więc muszę się zastanowić co z tym fantem zrobić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org