Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Massakryczne zawody 5.12 |
czy jest gdzies w Łomży solarium natryskowe lub z kabina stojaca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Massakryczne zawody 5.12 |
Ja na kolacji zaręczynowej byłam w Retro.Było miło.Dostaliśmy gratisowe kieliszki szampana (chyba przekroczyliśmy określoną kwotę).Ale z chęcią spędziłabym wieczór walentynkowy i w innej.Też wolałabym w Łomży...
|
|
jakby toś był zainteresowany to robimy także inne prace budowlane np. szpachlowanie metodą bezpyłową (na mokro) nie ma grama kurzu, sciana jest wygładzana do efektu lustrzanego.
|
|
już wykonałem operację "R", i w dalszym ciągu ten sam problem...nie wiem dlaczego ale od kilku dni liczba zawiech zmniejszyła się o dziwo do jednego! a wcześniej po kilka razy. jak znajde czas to spróbuje jeszcze odłaczyc jedna kostke pamieci potem druga i zobaczymy co z tego wyjdzie Takos
|
|
W techniku nie chodzi o średnią wieku, lecz o doświadczenie, a ty magdzia zapewne owego nie posiadasz. Jeśli grałbyś wcześniej napewno już byś był w jakiejś drużynie, a teraz nie masz szans na załapanie sie do skladu trzecich lig... nawet ławy byś nie grzał, gdyż ekipy sa i tak za duże i przerastają Cię doświadczeniem...
|
|
Dzisiaj tak.
|
|
hehe to jest nowy telefon?? Przeciez go można było kupic juz ok. 5miesięcy temy ;p a tak wogle to ejst super i ma ładne guziczki pzdr ;) Kaśka von chrupka
|
|
Ale na klawiaturze jakoś tak wychodzi xD Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ja wywniskowałam, że najpierw chcieli ich wpuścić ale się nie zdecydowali. A potam okazało się, że brak miejc dla panów. Kulig lubisz bale samców? To jest normalne podejście, jest za dużo facetów to wpuszczamy tylko panie. Nie zgadzasz się z tym to idziesz dalej. Niestety ale tak jest na tym świecie, że to wokół nas się wszystko kręci. Wchodzisz na imprezę a tu prawie sami faceci i kompletny brak singielek. Zostajesz?
|
|
muzyka karygodna Alberto
|
|
na "wspulnej" hehe jakis tu temat byl załozony co do takich wyrazów;p człowieku...i po co ty to piszesz
|
|
i jak podniecilem tych wszystkich spoconych przed komputerami 24 na dobe co szukaja błędów? von chrupka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |