Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OFE waszym zdaniem HIT czy KIT? |
Haha niezły jest pierwszy filmik xD A co do drugiego na szczęście typa złapali- ale że tak szybko?? Haha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OFE waszym zdaniem HIT czy KIT? |
to jakaś masakra jest... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Sokół moge wiedziec o co dokładnie co chodzi? O ten idiotyczny wątek czy o 3 wypowiedzi nad tobą? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
o zespole Technika zapomnij tam srednia wieku to ponad 25 lat, zacznij grac w swojej grupie wiekowej moze np w UKS 9 przejdz sie tam i pogadaj z Wojtkowskim i na treningu zareprezentuj swoje umiejetnosci... kto wie ;)
|
|
Witam wszystkich! Ja i mój mąż chcemy iść na kolacje w Walentynki. I nie wiem którą restaurację wybrać. Może wy polecicie nam gdzie można dobrze zjeść i spędzić miły wieczór w romantycznej atmosferze. Dziękuje za informacje. Pozdrawiam!
|
|
Omg żałośni jesteście ja wam nic nie napisze jak macie taką chcice na wiedze to zapytajcie sie jego matki może wam powie.... ****** nie mam pojęcia o co ci chodzi ale masz niezłe ploty na łbie.... Wbij se do tej twojej główeczki że nikt go nie zamordował nikt go w nic nie wrobił :/
|
|
Ohhhh, nie starczyłoby czasu na pisanie błędów po tych przygłupkach... A później piszą: "pracy mi rzadnej nie dajo, a ja taki mondry" Pozdrawiam.
|
|
Jak zwykle pomylono mnie z makmarc-em...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |