Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOWO WYBRANI RADNI KIM SĄ? |
Po 1: Nie znaliscie "chłopaczka" a to dobry ziomus był Po 2: Nie znacie sprawy w ogole (wiekszosc jak nie wszyscy) po 3: Rozdrapujecie swieze rany po 4: Wkur,,,, mnie okrutnie tym *******...... po 5: Zamknijcie ten temat ..... SAM JUZ NIE WIEM CO WIDZE GDY NA WAS PATRZE DEBILE.... Pokój ..... [*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOWO WYBRANI RADNI KIM SĄ? |
ani 19 ani 22, kupuj 20", na 19 masz mala rozdzialke a na 20 masz taką jak na 22 czyli na 20 bedziesz mial najlepszy obraz. ja kupilem LG M208WA. super monitor
|
|
Dodam do mojej wypowiedzi wyżej[amstaff oddam]- tak samo jak EMOSONE, prosze żebyście zamkneli, usuneli ten wątek a z Jan Serce to ja chętnie osobiście porozmawiam i sie dowiem czy na prawde jest taki poj[cen]ny czy udaje głupiego na forum :/ p.c.t.s.
|
|
Jeśli chodzi w Łomży, to tylko poza Łomżą... ;) A dziecko przecież zawsze możesz z kimś zostawić, babcią? Ja też polecam Białystok i np. Panteon, także smacznie i przytulnie. A jeśli coś dalej, to Warszawa jest otwarta... :)
|
|
...żeby tylko nikt nie zepsół tej rozmowy... markac ! - zgadzam się z Tobą w 100 % - to forum potrzebuje ADMINA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |