Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie tylko ja miałem rację! |
Hm...zasilacz i wiatraczek niedawno wymieniałem. To prawdopodobnie odpada, ale mógłbym "posmarować" wiatraczek pod spodem. Dysk też już w tamto lato zanosiłem i facet, który zajmuje się naprawą sprzętu komputerowego, zrobił taką sztuczkę:a mianowicie ukrył te sektory które mogłyby odpowiadać za zawiechy. No cóż - problem był i jest nadal. Jeszcze kwestia płyty głównej i pamięci nie została roZwiązana. Czasami, ale bardzo rzadko, zielona lampka od zasilania miga dość szybko. Wówczas nie mogę uruchomić kompa. Dopiero po 10 sekundowym odłączeniu z gniazdka i ponownym załączeniu wszystko wraca do normy. Dzięki chłopaki za wasze odpowiedzi ale niestety ten prtoblem jeszcze trwa....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie tylko ja miałem rację! |
i jak wrażenia ? :)
|
|
loveley a ta dziewczyna co dostala to bylas Ty wiec nie pisz ze kolezanke :P :D
|
|
profilaktycznie...w poniedzialek z rana po 7 razu...na kazdy dzien tygodnia...:)
|
|
makmarc napisał(a): > A więc robimy listę chętnych na taką akcję. Ja się piszę. Jeśli > ktoś nie ma ochoty i nie popiera tego typu akcji, proszę nie > zaśmiecać tematu. Chętny proszę kopiować listę i dopisywać się > do niej. > > 16.02 godz. 9.00 Stary Dworzec > > 1. makmarc > 2. wobo
|
|
podaj koncowke telefonu...wtedy bedzie wiadomo, czy to ta sama osoba... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
technik
|
|
w Łomży są trzy kluby koszykarskie: UKS Technik Łomża ale tam grają tylko osoby które znają się z gry w innych klubach. drugi to UKS Dziewiątka Łomża i tam morze każdy przyjść i trenować. a trzeci to UKS Łomżyczka Łomża i tak samo możesz przyjść i trenować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |