niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spreparowano notatkę wywiadu ws. katastrofy Tu-154M?

tak ale ja jestem kobieta a nie mezczyzna wiec pomyliles sie co do tego

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spreparowano notatkę wywiadu ws. katastrofy Tu-154M?

"zajc sam jestes wiesniak i tempa strzala w tp placisz wiecej i g..no z tego maszt ist jest lepsze"
Weź pod uwagę, że nie każdy może mieć IST. Mam Neostradę 1Mb chociaż wolałabym szybszy internet, to na nia nie narzekam. Nie mam z nią większych problemów, wszystko śmiga. Nie jest tez taka straszliwie droga.

zawsze narzekacie, że w Łomży powstają nowe ronda, a teraz może skrzyżowanie ze światłami chcecie???
A może rondo w kształcie turbiny ??? :D

Ostatnio dużo słyszy się o Wimaxie, ciekawe czy ta usługa masz szanse powodzenia u nas ;)

do inicjatyw dodałbym jeszcze
- mamy wysoko rozwinięte szkolnictwo zawodowe
- nie mamy prywaty w przyznawaniu nagród dla żon..

ja? chyba zartujesz
gdybym to ja oberwala to tamta juz by z ta czupryna jak u kundla nie zyla

Jarek

Gdybm znał tel. nie było by tematu

ja bym chcial Fenomena

Jarek

do technika nawet nie patrz:)

JEST PŁYTA ! ! ! JEST PŁYTA ! ! ! JEST PŁYTA

Pojawiła się płyta łomżyńskiego zespołu nagrana naprawdę w porządnej jakości. Chcecie posłuchać - czytajcie dalej !!!!

Czy wiecie, że w Łomży działają zespoły prężnie się rowijające i tworzące muzykę wcale nie gorszą od tej jaką słyszycie w radio. Już niedługo będziecie mogli dostać na tym właśnie forum linki do stronek, gdzie będziecie mogli posłuchać 30 sekundowch urywków świeżutko nagranych piosenek.

Jeśli nie chcecie, bądz nie macie czasu na to aby czekać, odzywajcie się do mnie, a pomogę Wam w nabyciu pierwszych egzemplarzy płytki. Uwierzcie mi rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.
To chyba pierwsza, takiej jakości płyta, z taką muzyką na naszym lokalnym rynku. Czy będzie to długo pamiętany sukces ?!

Tytuł płyty: YORGUS PROJEKT - niech reszta pozostanie narazie tajemnicą, zapraszam do zadawania pytań!

nie rozumiem o co chdzi ci w zdaniu ,,jak masz rozdzielczość np:10234:768 to wszystko wygląda jak byś miał 800x600"

Jarek

Ja akurat bym sie bala, ze cos sie w takim zabiegu nie uda. Ale np. siostra mojego przyjaciela zrobila sobie taka operacje i jest bardzo zadowolona.
A wracajac do tematu: nosilam soczewki toryczne przez 2 miesiace, i zdecydowanie wole jednak okulary niz kontakty. Moje oczy chyba nie sa w stanie sie przyzwyczaic do soczewek.
Loveley, co to za okulary, ze tak drogo kosztuja? Nie wiem, czy kupujac komplet soczewek wyjdzie Ci duzo taniej. Byc moze teraz sie to zmienilo, ale 3 lata temu, gdybym sie na soczewki zdecydowala, musialabym zaplacic z gory za pol roku - z Johnsona sprowadzali opakowania po 6 sztuk (moze w innych firmach jest inaczej). A ze inna wada w lewym, inna w prawym oku - to wychodzila cena za rok.
Ale popatrz w internecie, byc moze da sie kupic na krotszy okres i taniej niz w sklepach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org