Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapracowany jak poseł Kołakowski |
Multimedia za 25zł/m-c za 512kb/s! Tak, ale za tą cenę dodatkowo trzeba kupić wyższy pakiet TV, dostaniesz jedno taniej, ale pod warunkiem, że kupisz dwa! Handel wiązany, a poza tym nie cierpie oszustw, a jak byłem u nich to siedzą dwie prukwy, zero ludzi i kłamie mi jak to u nich tanio, jednocześnie podając lewe ceny i prędkości w IST. Takie okazje to mam w d...żym poszanowaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapracowany jak poseł Kołakowski |
*X*X* to normalne że IST ci lepiej chodzi niż vectra ponieważ w vectra podpisujesz umowe na daną prędkość, a w IST masz 8mb, ale zmów nie każdy może takie net mieć jest to net osiedlowy i nie na każdym osiedlu on jest. Ja teraz jade na Vectra i mi pasuje może być.
|
|
Ić qrwa Fin się schowaj sam z wiochy jesteś :P:P
|
|
Dzieki za fajna dawke rozrywki. Dawno sie nie moglem z jakichs glupot posmiac a tu wystarczy poczytac jak sie klocicie :D
|
|
loosac nie ludz sie ze kiedykolwiek wyczytasz tu cos madrego heee :P
|
|
A na jakich osiedlach jest IST ?
|
|
dobre...he he he
|
|
sztachański moze? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
strona główna,trzecia pozycja pod forum,tytuł "drogówka"
|
|
Chlopaki, naprawde zadajecie pytania, na ktore jest kilka roznych odpowiedzi i wszystkie moga byc rownie dobrze prawdziwe - wirusy itp. uszkodzenia systemu - bledy dysku twardego - bledy pamieci - zasilacz - przegrzewanie - uszkodzona plyta glowna To najczestsze mozliwosci i nie jedyne. Wiec nie wiem, czy to Wam jakos pomoze...
|
|
podaje email jakby ktoś chciał mi pomóc palety2@poczta.onet.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |