niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podwójne głosowanie (Czerniawski)

Zapraszam na Serwer ip: 77.79.210.74:27471 haslo: cs ilosc slotó:18 Serwer z @Gamapad.pl. Na serwerze gra dosyc malo osób ale poczatki są mizerne ale wbijajcie!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podwójne głosowanie (Czerniawski)

tomek z lomzy to jezdzij tylko z tego co sie orientowalem to na 100% jezdzisz swoim samochodem i tankujesz za swoje

Co sądzicie o nowe propozycji Ery pt. Era Domowa?zastanawiam sie czy nie zrezygnować z usług TP.

olala ponioslo cie chlopcze z drewna?? jak juz jest tak ze musisz miec swoj samochod to firma musi dac ci amortyzacje,tzn na paliwo i naprawy jezeli podczas pracy samochod sie zepsuje, no chyba ze dajesz sie walic w dupe to tankujesz za swoje

ludzie..... przeczytajcie sobie od poczatku do konca ten temat i mozezrozumiecie dlaczego nie powinniscie sie obrazac ze lomza to wiocha zabita dechami gdzie psy dupami szczekaja :]]

mysle ze oferta jest korzystniejsza niz abonament w tp i rozniez planuje zrezygnowanie z tpsy i skorzystanie z "ery domowej"

Popieram zwolennikow eurosportu. Przegiecie z ta zmiana.

Fin, wydaje mi się żebyś lepiej z kumplami zagadał kto to miałby na płytce...
wydaje mi się najlepsze rozwiązanie... Ja sam mam od kumpla i się cieszę, wszystko ładnie, pięknie(no moze oprócz lekkich drobnostek)
a jak coś wpisz w google cs 1.6 non steam download.
przykładowy link:
http://www.kloda.info/cs/

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dzieki, wlasnie sciagam , dam znac czy da rade piznac mecza :D

Po ile w statoilu stoją hot-dogi ?

towjej matce hotdog w pi z dzie stal wiec jej sie spytaj :P

Ciekawe Ciekawe ... ale troche to bez sensu ? i tak wjezdzać płacić i wyjezdzać ? i tak w kółko ? Szkoły to by mogli zablokować :)

Harpon

Hot dogi na prymie rulez, są najlepsze i tanie :)

makmarc dobrze ze jest osoba rozsadna i umiejaca sie wypowiedziec :)

ja chcialbym jeszcze raz O.S.T.R.. a pozatym to Fenomen, pe i ha > Pih

tez sie na to pisze tylko znajac mentalnosc lomzyniakow zaraz bedzie a po co jak cie nie stac to nie tankuj itd itd Bartes protest polega na tym ze tankujesz np za 2 zl i placisz po groszu i tak zaczyna tworzyc sie suuuuper duza kojeka i stacja jest przyblokowana na ladne pare godzin stworzmy liste osob ktore na 100% beda uczestniczyc w protescie i do dziela rodacy

skoro nie chcą was wpuszczać to po jaką cholerę tam ciągle łazicie???
tego nie potrafię zrozumieć u ludzi...
ja tam wole 54.

na dlugiej pracuej mila blondyneczka;-)

jak słucham biadolenia tych niewiast to mi się niedobrze robi. Płacze taki jeden z drugim, że go nie wpuścili. Co to się robi z tymi niby to facetami. Płacze taka pipa jaka to go krzywda spotkała.
Benia skoro to było przed lokalem to może nie byli to klienci lokalu, czy tak powoli szłaś, że zdążyłaś zauważyć jak wychodzili i wchodzili, a może na twój widok sobie musieli ulżyć bo w innej knajpie oskubali cię z wdzianka. Jest dużo niejasności w twojej wypowiedzi:
- robili sobie dobrze nawzajem, czy każdy z osobna?
- robili to ręką, czy jeden drugiemu inną częścią ciała?
- skorzystałaś z okazji czy przeszłaś bez większego zainteresowania?
- było to dla ciebie wilkie przeżycie emocjonalne czy tylko pewien epizod który mógł się wydażyć nawet pod twoim domem?
Skoro tak bardzo cię to zbulwersowało to najprawdopodobniej albo chciałaś się podpiąć i cię pogonili albo jesteś fantastką.

Witam.
Czy koś wie może ile jest konkretnych dostawców Internetu w Łomży ?
Czy istnieje już Wimax ?

dartagnan

lala 26-ta cyfra to chyba nie toje lata a wskaznik inteligencji

Od razu mówię, że to nie są testy, które rozwiązuje się u psychologa przy rekrutacji do służb mundurowych. Po prostu znalazłem te testy u siebie na dysku i wydały mi się dosyć ciekawe.

najbardziej konkretny w łomży to narazie IST, ale sprawdz czy masz mozliwosc skorzystania z ich uslug :-)

patryczek i pioter...widze brak powagi...ale z tego sie wyrasta...nawet nie wiecie co sie robi w policji...sam do konca nie wiem...ale o tych waznych rzeczach dla ludzi sie nie mowi...czy powiecie mi ile interwencji jest w ciagu doby? bandy malolatow niszczacych szyby w sklepach i mieszkanich, kradzieze samochodow...dziesiony i rozboje...to nie sa awantury domowe

so so... i to jakie ....ech

powiekszenie lomzy to dobry pomysl...z czegos miasto musi sie robic wieksze... a czy to zle, ze sie robi takie inwestycje? chyba dobrze, przynajmniej mi sie tak wydaje, a ze na razie sie tego nie robi...to czas pokaze..

Zbych

Wszystkie te zespoły to dla mnie kicha,nie lubie hip hopu choć jestem w takim wieku w którym powinienem,straszny chłam.

lala26,
o losie, chodzi o sam fakt, że ci kolesie nie wiedzieli co to toaleta. Przecież to XXI wiek a młodzi mężczyźni obszczywają ścianę lokalu, w którym się bawili (byli bez kurtek i wstawieni)??!!
Ale ciebie takie widoki to pewnie nie wzruszają i uważasz,że to jest na porządku dziennym wymachiwanie swoim 'interesem' publicznie.

widzę, że dalej płaczecie nad własnym losem ... zorganizujcie sobie jakiś lokal dla pedałów, bo tak jak to lala26 zauważyła jesteście tylko niby facetami, żal mi Was

PS: eMmmmemsy zwracając uwagę lali26 dałeś popis własnej inteligencji, nie pisze sie toja tylko Twoja ... a może Ty po prostu jej zazdrościsz

Już nie chodzi o same dopłaty choć nie uważam tego za jakieś małe pieniądze bo ci którzy mają dużą gospodarkę dostają od 10 tys w górę,a to nie są małe pieniądze które można sporzytkowac na różne cele a jakie to jest ich indywidualna sprawa wiem tylko że za tak ciężką prace należy się im.

Powiem Tak . jestem za dee_jay_alexem ..... to jest tzw Polityka pieniazka ..kazdy Kreci jak Moze . zawsze jakies zasady musza byc na tym polega komercja . w latach 90 tych razem z 2 Kolegow otwieralismy i gralismy we wszystkich dyskotekach w Lomzy i okolicach (BOLERO) (ULTRA), w naszym Radiu Lomza (pozdrowionka dla Pana Slawka ) apropos . bardzo fajny facet , potrafil docenic zemioslo . Fachu . . ITP ITD . i Wtedy to Byly czasy ..... teraz chyba juz niema PRZYJACIOL i kazdy kreci jak moze . NO chyba ZE kogoz wywioza na Lykad do Laslu jednaczewskiego .... no wiecie tak dla przemyslenia sytuacji DJ JORDAN LO 59 op Adam

Zbych

jeśli ma ktoś taką możliwość to niech zorganizuję koncert, bo takie gadanie nic nam nie da :P

emememmss, czy jak ci tam; intelYgencie od belgijskich łopat; chyba zbyt doslownie odczytujesz niektore wypowiedzi, co znaczy, ze nie byly skierowane do ciebie. wiec ci wytlumacze, ze tu nie chodzi o pochodzenie, a o to co czlowiek soba reprezentuje, matołku. znam niejednego chama wychowanego w metropolii i z drugiej strony- powazne i wychowane osoby, ktore wychowywaly sie przy oborze.

Witam ja natomiast polecam salon ślubny w Zambrowie. Bardzo miła pani go prowadzi a salon znajduje sie koło Urzedu Skarbowego. Nazwa salonu : EWA. Można przez google wyszukac wpisując EWA-suknieslubne i zobaczyć kolekcje. Bardzo ładne sa tam sukienki i ta pani szyje na miare a płaci się tylko za wypożyczenie a welon dostajesz gratis. Szcerze polecam sama u niej zamówiłam sukienkę i ceny naprawde konkurencyjne.

nie ma co sie pytac...bo kto co ma to bedzie to polecal... no luśka sprzwdzila i sie przekonala:) wyjatek

wszystko aby nie neostrada najgorsze dziadostwo jakie moze byc mam 512 a działa z prędkoscią 0.5kb/s mimo składanych reklamacij chcąc zrezygnowac z umowy musze zapłacic za 12 miesięcy po 120zł nie polecam

heeee dobre po takim dowcipie wieczór bedzie napewno udany,pozdrawiam wszystkich łomżyniaków nawet tych chamówi BLMów co śmigają Golfem 3-nie koniecznie odmalowanym

ze so w sklepie to ja wiedzial ale w cepeenie to ja sie bojal kupowac :D i to jeszcze tyle pieniedzow...

Uważam że ronda są idealnym rozwiązaniem. Natomiast jazda wielu kierowców, ma wiele do życzenia. Proponuję obejrzeć krótkie filmy z kamery na tym rondzie, które są zamieszczone na stronie www.4lomza

hmm.. alex jakbys byl kobieta to bys wstedl hehehe yama jest jaka jest a ludzie i tak lubia tam chodzic tak samo rzym,, tyle gadania i pier...... czy to na personel czy innych stalych bywalcow a ludzie i tak tam przychodza bo jezeli wtopili sie juz w klimat lokalu to zadne negatywne opinie ''świerzakow'' tego nie zmienia.. a blotem obrzucaja sie tu chyba ludzie ktorych zal za dupe sciska ze im znowu w zyciu nie wyszlo.. jarus (mam nadzieje ze dobrze skojarzylam nick z twoja osoba :P ) taki juz jest po...ebany nasz narod i nic niestety na to nie poradzisz.. pozdrawiam wszystkich
ola

Bo nie bedzie niczego, jak rzekl Kononowicz :P

Przyczyna

1 Komputer się przegrzewa(najbardziej znana przyczyna) pewnie jest dużo kurzu na radiatorach (procesor,karta graficzna).Zdejmij obudowę i wyczyść
2 Masz jakiegoś wirusa i on restartuje ci komputer zeskanuj go programem antywirusowym
3Moze to wina zasilacza ale w to wątpię i on odpowiada za restart kompa najlepiej w tym wypadku podmienić na drugi

Nawet mi się tego wszystkiego czytać nie chce, ale nie rozumiem, po co znowu całe to gadanie i narzekanie. Dla mnie sprawa jest jasna.

Chcesz się iść pobawić, to idziesz, wybierasz sobie klub i tyle, a to, jaka będzie zabawa zależy w dużym stopniu od Ciebie samego, bo też musisz się zachowywać na poziomie, a nie tylko patrzeć na innych.

Po drugie, skoro nie chcą Was wpuścić, to darujcie sobie i idźcie gdzie indziej, w Łomży nie brakuje lokali. Ja jestem stałym bywalcem Yamy i nigdy złego słowa nie powiedziałem. Bo trzeba umieć się zachować i bawić.

Po trzecie nie trzeba mieć 24-26 lub 30 lat, żeby być dojrzałym i umieć dobrze się bawić. Ja mam 20lat i jak większość moich znajomych z tego rocznika, chodzimy do yamy i zawsze bawimy się świetnie, także na to zasady nie ma żadnej.

Proponuję zakończyć temat, bo jego kontynuacja i tak do niczego nie prowadzi. A wiecie czemu? Bo tak samo jak z wypadami do klubów, gdzie ludzie nie umieją się zachować i robią chlew, tak i tutaj na forum: każdy potrafi gadać na innego, ale nie na siebie. A może by tak zacząć myślenie od siebie? Myślę, że poziom i jakość tego forum zmieniłyby się na lepsze i skończyłoby się te użalanie nad pierdołami z tego forum.

... przepraszam, że się wtrącam, ale rzeczywiście wiele osób myśli, że te nagrania to są już całe kawałaki, moi drodzy płytka jest troszeczkę dłuższa niż te urywki z linków :) ma 6 utworów. Na płytce kawałki mają nawet po 6.30 min, także jeszcze troszkę aranżacji Tommku nie słyszałeś.
Jakość muzyki z internetowych linków, została przezemnie specjalnie pogorszona, dlatetgo trzaski, nierówności mogą być słyszalne.

Co do aranżacji, to ja nigdy bym się nie wypowiadał na miejscu Pana Tommka gdyż taki urywek z Internetu, może jedynie zainteresować, a nie wpłynąć na ocenę aranżacji.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org