Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MC PRL |
Netster hmmm? Ja mam bo innego mieć nie mogłem, niby dobry ale co chwilę trzeba restartować komputer bo niema sygnału :| czasem jest cały czas a czasem znika co 30- 20 minut.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MC PRL |
Witam wszystkich, poszukuję przewoźnika Pana Jarosława, który zajmuje się transportem krajowym i międzynarodowym. Zgubiłem nr. telefonu, nawet nazwiska nie pamiętam. Może jednak jest ktoś kto go zna.
|
|
brakuje tylko policyjnego komentarza do filmików :) albo ci kierowcy tak nawaleni byli albo tak głupi, a swoją drogą widziałem kiedyś na własne oczy jak pod prąd na rondzie jechał WARSZAWIAK i to się zdarzało kiedyś. Szkolenie kierowców przynosi rezultaty :) pozdrawiam łapówkarzy
|
|
Hehe, a FIN-ek mnie pomylił z Tobą i mnie zbluzgał za Twój opis :(
|
|
nie chce markaca oczerniać, wiec sie nie wypowiem
|
|
Tomek, wybacz, że już nie chcę być Twoim kolegą :) Więcej wiary we własne możliwości i najważniejsze, korzystaj z życia. Nie PRZEŚPIJ GO... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wypłacają, wypłacają. Tyle, że na pisemną prośbę.
|
|
wybaczone Ci zostało
|
|
na zmywak do anglii ludzie i potem do jamy sie pokażcie :D w oryginalnych ubrankach hehe Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
gans jesteś zdrowo pierdolnięty... rudy błazen z druhem
|
|
Tak jest , to powinno być wstyd sadzić ortografy.
|
|
ale ten film jest slaby... rudy błazen z druhem
|
|
Tak sobie to tłumacz :D Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Markac, gdzie ten FIN-ek coś napisał, pokaż
|
|
Wstęp od 21 lat - dobry pomysł, ale gdzie miałaby się bawić młodzież pełnoletnia poniżej tego progu?????? Puki co w Yamie wpuszczają od 19 lat, panowie skrupulatnie sprawdzają dowody - A TAK NA MARGINESIE dziwne bo nie widziałem tam "ochrony w dresikach i kajdanami na szyi" - ale pewnie kulig wie lepiej. I zastanawia mnie po ch****j ochroniarz ma walczyć na galach K1 - co to zawody?????. Jeżeli kulig masz jaja do wypisywania takich głupot w sieci, powiedz im to w oczy - umów się na jakiś sparing - daleko nie trzeba szukać.
|
|
The Last Goodnight - Pictures Of You może to? ;> uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
nie spoko...tylko mnie sie rozchodzi o to...bo nie widzialem tego z bliska....czy tam paluchow nikt nie wsadzi...np, zeby zabrac list? np mam rachunek telefoniczny...ktos mi go ukradnie...i bede mial nieprzyjemnosci...to kto za to bedzie odpowiadal?
|
|
wszystko aby nie neostrada tp!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Kolejna porcja ciekawych psychotestów: http://psychotekst.pl/15.php
|
|
Właśnie kwestia uczciwości. Tylko to ja siedziałem pod kocem i w bluzach właśnie po to żeby zaoszczędzić pieniądze, a właściciel chce mi je sprzątnąć sprzed nosa. Co zrobilibyście na moim miejscu? W moim przypadku to jest kwestia nie płacenia czynszu przez dwa miesiące (a to jest zwrot za ubiegły okres grzewczy). Sytuacja powtórzy się napewno z obecnym okresem rozliczeniowym. Nadal mieszkam w tym mieszkaniu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |