niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego odchodzę z tego forum ?

"Kierowcy z Płocka, którzy ponownie protestowali przeciwko - ich zdaniem - zbyt wysokim cenom paliw na stacjach PKN Orlen w tym mieście, chcą by do kolejnej akcji, planowanej na 16 lutego, przyłączyli się posiadacze aut w innych polskich miastach.
Pierwszy protest płoccy kierowcy zorganizowali na trzech stacjach PKN Orlen 19 stycznia. Wzięło w nim udział około 100 osób. Akcja polegała na tankowaniu jak najmniejszej ilości paliwa, najwyżej za kilkadziesiąt groszy i na płaceniu monetami o najniższym nominale.

Ponowny protest miał identyczną formę. Tym razem uczestniczyło w nim około 60 kierowców. Jak poprzednio byli to w większości ludzie młodzi, którzy wcześniej umawiali się przez pocztę elektroniczną lub wysyłając sms-y.

Chcielibyśmy zaapelować do wszystkich kierowców w Polsce i umówić się z nimi, że za dwa tygodnie, 16 lutego, powtórzymy akcję w Płocku, ale też w innych miastach. Zjawimy się wtedy na stacjach PKN Orlen o tej samej porze, czyli o godz. 16. - powiedział jeden z organizatorów protestu Arkadiusz Gmurczyk."

Warto i w Łomży zorganizować taką akcję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego odchodzę z tego forum ?

Chyba w dupie - te slimaki robia tylko PR a efektw brak

w czwartek byla lepsza akcja jakas dziewczyna byla chyba nacpana i skoczyla z lapami do kolezanki i co ochrona na to? "a co ja moge z tym zrobic?"
tak zachowuje sie tzw ochrona?
nie sadze

Łomża by mogła być wieksza ale nie pomysłem dodawania nowych wiosek pod Łomże tylko rozbudować te tereny co należą do Łomży i co raz więcej i więcej a nie wiochy :| BLMów i tak dużo ;)

GÓRAL

takim protestem robią na złość jedynie pracownikom tych stacji, ten kto czerpie z tego zyzki i tak ma w dupie ten protest bo jak nie dzisiaj to jutro i tak zatankujesz....

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja kupowalam suknie w Nadarzynie za Warszawa, gdyz w Łomży nie dość, że ceny wyższe to mniej wzorów mają do zaproponowania. Co do salonu "Vanessa" to Pani obojętnie mnie potraktowała, żeby nie powiedzieć niechętnie... Z salonów w Łomży to milsza "obsługa" jest już w "Pannie Młodej"...

w ubiegłym tygodniu bodajrze wracając z innej knajpy niz owa yam... doznałam szoku i to wielkiego przechodząc obok. Zawsze wydawało mi się że yam to knajpa na poziomie, że ludzie, którzy tam przychodzą coś jednak sobą reprezentują...a tu niestety wielkie zdziwienie!! Dwóch kolesi przy wyjściu raz, że załatwiło swoje potrzeby fizjologiczne właśnie przed samym wejściem to po drugie trzymało swoje 'interesy' i robiło jak to się zwykło mówić 'sobie dobrze' ;/ rozumiem, że są różne potrzeby i różnych ludzi różne rzeczy kręcą,ale bez przesady ;/

naj lepsze so w sklepie

fajny serwer polecem pozdro łks pany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tam nie wiem o co wam chodzi z ta yama czepiacie sie... mysle ze jest w porzadku i ochroniarze rowniez:) pozdro :))))

Autor: eMmmmemsy (---.dsl-static.scarlet.be)
Data: 03-02-08 12:08

lala 26-ta cyfra to chyba nie toje lata a wskaznik inteligencji

hahahahahaha INTELIGENT !! a co to jest 'wskaznik inteligencji' ???? dobrze, ze nie iloczyn... hahahahahaa

zaluje, ze w Y nie ma selekcji takiej, jaka jest w normalnych klubach w wawie.
choc wtedy, nawet przy okrojeniu jej kryteriow do 1/3, polowa by na pewno nie weszla do lokalu, a na to niestety lomza jest za malym miastem... smutne ale prawdziwe: chama ze wsi wygonisz, ale wieś z chama niekoniecznie

pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

smart wróć lepiej na ''brameczkę'' do Yamy i udawaj ochroniarza a nie Miodka hee to pierwsze ci lepiej wychodzi

ps za nikim w tym smiesznym sporze nie mam zamiaru obstawać

pomysł dobry ale nikt tym sie nie zajmie niestety i nic z tego nie bedzie

eMmmmemsy tak z ciekawości zapytam się; abstrahujący od Yamy czy byłbyś w stanie jakiemukolwiek bramkarzowi, w jakimkolwiek lokalu powiedzieć prosto w oczy "wróć lepiej na 'brameczkę'' , czy tylko na klawiaturze jesteś taki mocny ? A tak na marginesie, to chciałeś mnie obrazić czy bramkarzy z Yamy swoim podtekstem.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Smart73 - a czy Ci dzielni bramkarze występują może w gali K-1 . Chętnie popatrzę na tych mocarzy jak walczą równy z równym , a nie ustawiają uczniaków. Tam mogą sobie rózne rzeczy opowiadać w twarz.
No jak startują ??, czy to tylko uczniowsko -damscy bokserzy, co tak się napinają?

Nie rozumiem żalu ludzi , którzy nie zostali wpuszczeni, na chu... tak beczeć na forum. Nie wpuścili , to nie wpuścili naciągnąć czapkę na uszy i zapierd.. dalej.
W opisanym przypadku zastanawia jedno - dla dziewczyn było miejsce , a dla ich chłopaków juz nie. :))))))
To jest jajo, bo pomimo podjechanych klat , zapewne kajdanów na szyjach, nowych dresów trzeba się uciekac do takich sztuczek, aby ewentualnie cos wyrwać - inteligentne - duzo mówi o tych herosach z bramki.

Uwaga!!! nabity :)))))

heh, wlasnie widac jakie masz ambicje: pomachac lopata, wrocic i stanac na kukawie swiezo odmalowanym golfem 3... mnie nie kreca takie rzeczy, wiec znow nie trafiles.

milego niedzielnego wieczoru ;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Nester jest dupny. Nie wiem jak u innych, ale ja w domku jednorodzinnym mam bradzo częstro przerwy w dostawie neta...

Na starym Rynku wiedzą ,ale są duże kolejki.Byłem w sobotę i trzeba byłoby poczekać około godziny.

A ja mam z Multimedii i za 25 PLN / m-c przez 2 lata za 521 / 256 kbps nie widzę konkurencji! - jak na razie. IST było nieco droższe, więc zdecydowałem się na MM (35 zł / m-c podłaczenie też za 1 zł). Transfer mam "down" taki jak trzeba ok. 62 kB/s. Za rok kończy mi się umowa i zobaczymy, może wybiorę innego dostawcę.
A tak na marginesie pytanie do *X*X: IST daje symetryczne łącze, bo z tego co się jakiś czas temu orientowałem to było to asymetryczne?

patrzac po wypowiedziach co niektorych ludzi to widac ze albo wola jeziorany albo nie wiem jaki inny lokal ale to juz mniejsza o to, bo nie o to mi chodzi i nie warto rzucac miechem jeden na drugiego ?? nie uwazacie ?? chcialem poruszyc temat bo jest dosc ciekawy ale chyba utwierdzam sie w zdaniu ze lomza jest zbyt mala i nie dorosla jeszcze do powaznych tematow ( nie mowie o wszystkich) ale to jest bol kazdy kazdego zna i niestety jak to ktos juz wczesniej napisal kasa rzadzi tak wiec nie ludzmy sie nie bedzie dobrze ://

Łomżaaaa a może byc bios????? i temperatura procesora

Proszę o pozostałych o cenne wskazówki lub porady

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nie będę tworzył nowego tematu i zadam także pytanie w sprawie trochę innej od poprzedniej. Dlaczego po uruchomieniu sprzętu (system WindowsXP), wiesza mi się komputer, czasami kilkakrotnie. Po kilku takich ręcznych restartach w końcu udaje mi się "wygrać walkę". Co może być przyczyną? Co oprócz dysku twardego mogłoby być powodem zawiechy?

niezłe modele jeżdżą po polskich drogach :)))

Na fadomie!

to podaj

22

Samson, myślę, że On sam nie wie o co chodzi. Zresztą, nie słuchaj kogoś kto pisze wogóle... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org