niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAUWAŻYLIŚCIE ?

pewnie że warto zrobić u nas coś takiego!!!
U nas jest mafia paliwowa... Najdroższe paliwo w regionie...
Od dzisiaj zbieram drobniaki...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAUWAŻYLIŚCIE ?

Dolaczam sie do pytania autora tematu. Rowniez mam Telekomune i chetnie bym zamienil to na cos lepszego. Moze ktos ma ere w domu i moze cos powiedziec wiecej na ten temat? Jezdzilem dzisiaj do salonu ery ale maja remont do (chyba) 10.02 a w tym punkcie ery na st. rynku to nikt nic nie wie, nawet nie warto tak jechac. Takze prosilbym o wszelkiego rodzaju informacje na temat domowej ery

Brodzik i brzezinski dostali amoku manii wielkiej Lomzy, a moze by tak do lekarza podleczyc megalomanie , bo i tak z waszych inicjatyw wyjdzie jak zawsze - kicha.
- mamy juz kolej
- mamy obwodnice
-mamy bulwary
-mamy strefe ekonomiczno
-mamy grodzisko
-mamy piramide przed ratuszem
-mamy megalomana w ratuszu
Chlopaki z ratusza oddajcie kase za nagrody i do pracy na waszym poziomie - wyrzucanie obornika

powiem tak... dzis czyli ostatki poszedlem ze swoimi znajomymi do tzw yamki i co na poczatku bylo spoko bo chcieli wpuscic ale stolikow nie ma bo sa rezerwacje (to bylo ok 21:00) a ze kobiety musialy sei zastanowic to zeszlo jeszcze ok pol godziny wiec wracamy i co ?? cytuje " kobiety moga wejsc ale wy panowie niestety juz nie bo nie ma miejsc '' hmmm..... i jak to pojac ?? powiedzcie mi bo nie rozumiem... ale chyba ochrona w yam ze tak powiem wie co ma robic...

kto wie a moze strefe 'ekonomiczno' bedziemy mieli...

w salonie Panna Mloda nie ma profesjonalnje obsługi, miła jest oczywiscie ale szczerze nic poza tym.....kupowałam suknie slubna w tym salonie...pewnego dnia przyszlam do przymiarki okazalo sie ze zostala zamowiona sukienka nie ta ktora chcialam i niestety musialam czekac na swoja kilkanascie dni denerwujac sie i czekajac czy oby znowu nie nastapi pomyłka...pozniej umowlismy sie ze ta zakupiona suknie wstawie do sklepu do sprzedania ale pani po tym jak juz za suknie zapłacilam zmienila zdanie i kazala mi zdjecie zrobic sukni i ona w taki sposob moze ja pokazywac klientkom powiedziala jesli jakas bedzie chciala pytala...zycze powodzenia:)

tak czytam co piszecie to jakąś patologią zalatuje z tego klubu
nie piszcie tak bo chlopcom w sweterki w paski robi sie przykro he

Dla takich jak oni niestety nie ma i nie powinny być.kolejność ma swoje zasady i trzeba je zachowywać.

ps 2 hauzer aleś ty mieszczuch,dzieki Bogu i partii mamy jeszcze takich w Łomży-warszawiak ohooo

dee_jay_alex no teraz to przeszedłeś sam siebie, chciałeś poruszyć temat "bo jest dość ciekawy" ... wybacz mi moja półinteligencje, ale co jest ciekawego w tym, że nie wpuścili Cię do Yamy ? - bo jakoś za cholerę nie mogę tego pojąc.
kulig Ciebie to chyba na zakupy do MediaMarkt nie wpuszczają, wiec Twoja solidarność z dee_jay_alexem jest uzasadniona.
eMmmmemsy napisał trafną uwagę dotycząca tego tematu, słyszał nieciekawe opinie o bramkarzach z Yamy, ale sam nigdy niczego dziwnego w ich zachowaniu nie zauważył, wręcz odwrotnie ...

PS: loveley ja na samym poczaku napisałem, że Ty mi raczej na geja wyglądasz niż na mężczyznę.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

dajcie linka bo nie widze

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14270

Proszę o polecenie gdzie najlepiej wykonać usg piersi?

ja mam IST od 4 lat i nie nazekam
kolega ma z Vectry i szlak go trafia placi za 512 a ma polowe tego

A więc robimy listę chętnych na taką akcję. Ja się piszę. Jeśli ktoś nie ma ochoty i nie popiera tego typu akcji, proszę nie zaśmiecać tematu. Chętny proszę kopiować listę i dopisywać się do niej.

16.02 godz. 9.00 Stary Dworzec

1. makmarc
2.

na starym rynku drapią nie strzygą

Z czyms podobny spotkałem się u siebie i okazało się że poszła pamięć.

To był najtrudniejszy test Multi select to nie tylko pytania typu lubisz się bić lu co byś zrobił gdyby......, to również testy matematyczne typu jest sześciokąt a w nim małe czworokąty policz ile brakuje czworokątów w sześciokącie , lub jest zdjęcie bazaru musisz wyłapać szczegóły które się znajdują na zdjęciu, to naprawdę trudne a co do rozmowy z psychologiem to jestem świeżo po nim i jestem strasznie źle nastawiona nie wiemc jak mi poszło ale te pytania były okropne./ Więc warto się przygotować i dokładnie wiedzieć czego się chce, oraz pamiętać jak się odpowiadało na multi selekcie. Ja czekam na wyniki koło 2 tygodnii i wtedy będę wiedziałaans napisał(a):

> Tak czytam i nie wierze, by jakies z prawdziwych testow
> psychologicznych mierzacych inteligencje byl dostepny w
> internecie. Taki test moze zdobyc tylko psycholog, a on nie
> pusci tego w obieg, bo stracilby jedno z narzedzi pracy. Jesli
> chodzi o przytoczony test inteligencji mensy, to sa to zupelnie
> inne testy. Oni maja swoje, my mamy swoje i w policji raczej
> nie uzyja tych z mensy, tylko psychologiczne, bo z nich duzo
> wiecej mozna sie dowiedziec. Przytoczony test z mensy jest z
> 2004r, a o ile wiem, oni chyba co roku tworza nowy. Myle sie?
> Psychologiczne to inna bajka i nie tworzy sie ich tak szybko,
> bo to bardzo dlugi proces. Dlatego watpie, by jakis prawdziwy
> test byl dostepny w sieci.
>
> Calosc tematu najlepiej wedlug mnie moga podsumowac wypowiedzi
> koniczynki. Odpowiadajcie zgodnie z wlasnym Ja i nie
> kombinujcie. Nie ma odpowiedzi dobrych i zlych, a kazdy test w
> mniejszym lub wiekszym stopniu pozwala psychologowi do wykrycia
> klamstwa, niespojnosci i proby zafalszowania wyniku.
>
> Jesli nie zaliczycie tego testu, lub psycholog uzna, iz nie
> spelniacie okreslonych wymagan do pracy w policji, to pomyslcie
> o czyms innym.
>
> Pozdrawiam i zycze powodzenia na testach.
> ans

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org