niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obsesja sztabowca zzzaaacc99

Potrzebne Janie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obsesja sztabowca zzzaaacc99

uuuuuuuuu to jest groźba karalna, administrator powinien się tobą zająć...

I co, całkowicie zamknęli? Czasem tam nieźle było... Teraz to już nigdzie w Łomży się człowiek nie pobawi...

o kurcze, w końcu ktoś odpisał na poważnie

eee tam, świat schodzi na psy ;)

Mogę Ci pomóc. Trochę się w to bawię

adamb@os.pl

następna cipcia mocna w gębie:)))

Mam pytanie , mam zamiar zainwestowac w soczewki toryczne tzn soczewki kontaktowe dla osob z astygmatyzmem, czy ktos z was takie nosi badz tez nosil? gdzie moge takie dostac w Łomży, slyszlam ze ciezko z nimi jest, no i czy sa takie w ktorych moge spac ?
Dziekuje za odpowiedzi

Ja dzis odebralem tel z salonu przy ewie. Telefon mial 5 dni jak oddalem do reklamacji motka k1 padl przycisk od volume w gore poszedlem przyjeli bez zadnego problemu dzis dostalem sms ze tel jest do odbioru przychodze wraca z telefonem i mowi ze przycisk zostal wymieniony bez zadnego problemu w ramach gwarancji.

szybko Pan wraca Panie Janie !!!!!!!! ;p czem predzej !!!11oneone

gówno prawda ze w Yamie trzeba miec dowód ! znam ludzi którzy nie maja a tam przebywaja

7kier fajny klubik i tam raczej baaaardzo mało młodziezy nieletniej było

Nie wiecie gdzie jedzie to sie nie wtracajcie. Znam Janka troche lepiej i musze przyznac ze przykro mi z powodu tego co mu sie przydarzylo i zarazem serdecznie wspolczuje mu. Pod przykrywka tropikow kryje sie bowiem skomplikowana i ryzykowna operacja w Tajwanie polegajaca na wymianie zerwanego wczesniej gwintu w d.u,p.i,e . Tak wiec trzymajmy kciuki i badzmy dobrej mysli iz Janko powroci i jak najszybciej znow usiadzie przed swoim 13 calowym monitorem i opowie nam stesknionym mieszkancom, cala hitorie z pseudo wczasow

ja na lewym oku mam astygmatyzm... i za 3 soczewki na lewe oko zapłaciłem 110 zł (dla porównania za normalne 3 soczewki na prawe oko zapłaciłem 60 zł:P). mam je głównie do jazdy autem i są ok
ps zakupy robiłem pani Kalinowskiej

ale ja go znalem to był moj ziomus i nikt nie bedzie tu gadał ze ktos go powisił i ze u kogos tam w bloku, bo kurwica bierze jak te ploty rozsiewacie, palo to ja cie moge po mordzie zchlastac

Ja zamawiałam na Al Legionów 7 w Optyku. Tylko trzeba trochę poczekać na sprowadzenie, salony optyczne z reguły nie gromadzą zapasów tych soczewek. Pozdrawiam.

I będzie tak....przyjedzie baran Ładą na BLMJ numerach z gamoniem na BLMH na statoil i beda wielkich łomżyniaków grać - to drugi problem przyłączenia wioski do łomży.

nic.. zero pustka... sam piszę... dziwnie tu

!!!!

na benzynie jest wszsytko w porzadku

Niemiecki Eurosport ma sygnał niekodowany z satelity Astry. Możecie sobie poszukać a to że niemiecki w niczym nie przeszkadza;)

odgrzewanie zimnego kotleta

znam dobrego glazurnika ktory kladzie po 30 zl za m a jak duzo metrow to i taniej

co masz do 17 latek? rozumiem zeby to bylo 15 ;/

Masakra ...

pisze sie na to ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org